Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu pazarlar fridam
Napıyorsun Arzucum yarın okullar açılıyor hazırlık mı var.

Bende evdeyim bir tembellik sorma yatabilirmde Aslında kuaföre gidip kaş aldırmam lazım. birde avm ye gidip dolaşsam üstbaşa ihtiyacım varda gerçi gidip gezip tozup bişey almadan geldiğim çok oluyor .....

Hurmayla yapılan bi nutella tarifide var cnm nette bulabilirsin
Ama tadı nasıl bilmiyorum denemedim
Onuda ölçülü yemek gerek mefkuşum dimii senin kakaolu yulaflı tarifinde çok güzel tatlı krizine bende yapıyordum önceden sabah yulaflı bir börek yaptım çok beğendim oğlum gelincede yaparım Eminim oda Sever :)

Karbonları tabi ölçülü yemek lazım cnm
Ben o yüzden yapmıyorum :))
Tatlı olan herşeyi çok seviyorum
Bana öyle 1 tk falan yetmez :))

Yulaflı krep yapıp öylemi yaptın böreği

kızlarrrrr ......77 ..... göz kırpmaya başladı kızlarrrrrr hedefe 7 kaldııı inşallah nasip olursa görcemmmm çok mutluyumm darısı başınızaaa Allahım nefsimi sana emanet ediyorum
Ohhh gözün aydın canom ne güzel fazla kalmamış
En fazla 2 ay sonra hedefdesin inş.
Senin boyunmu uzundu niye hedefin öyle

napıyım aşkım kalktım rutin işler kahvaltı toparlama eşim le yaptık kahvaltımızı diğer oğlanlar uyuyor gece pc ye takılıyorlar kızım dün kaynıma gitti kızı ile doğum günü vardı benim diğer yeğenimin aradım birazdan gelicekmiş adamla bugün düğün için otel bakmaya gidicez ama ben gitmek istemiyorum kızgınım ona frıdam bakalım şimdi hazırlanıyor o kızı bekliyor gelsin çocukların başına biz gidelim ama ben gitmicem şimdi sordu arda gelsin artık flan dite sen git ddm geç gelir trafik varmış ddm heee sen gelmicen yani dd gitti hazırlanıyor gidersem huyumu biliyorum kavfa edicez ben nekar şöle olsun böle olsun desemde kendi bildini istedini yapıcak o yüzden kavga ederiz gitmemek daha iyi zaten kızgınım bu alevlendirmesin amaan frıda bir sordun bin ahhh işittin benden bi daha hatrımı sorman herallll

Dünkü menüm

9.30
3 hurma, kahve

10.30
2 yumurtalı ıspanaklı omlet
1 avakado

14.00
Yarım kase sade quark
10 badem

17.00 alışverişte
3 dil.çeddar peyniri

19.00
1 tb soğanlı biberli kıyma kavurma
Salata
Yoğurt

Su 2 lt

Yok canım çıksaydın değişiklik olurdu. takılma sen eşlerle atışma hep oluyor salonların ikramlarına filan bakardın, birde gelicek misafirleriniz rahat ulaşabilcekmi filan bakardın

Sağolasın cnm favladım bende
Anam 1 dilimi 200 kalori
fazlasına izin yok :))

Avakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez

Hurmayla yapılan bi nutella tarifide var cnm nette bulabilirsin
Ama tadı nasıl bilmiyorum denemedim
bir araştıyım bakiim canımm

Yok canım çıksaydın değişiklik olurdu. takılma sen eşlerle atışma hep oluyor salonların ikramlarına filan bakardın, birde gelicek misafirleriniz rahat ulaşabilcekmi filan bakardın
yok vallah gitmedim arkadaşını aradı beraber gidiyorlar öıktı şimdi yook hiç karışmıcam bana sen karışma ben napcamı bilirim diyo yanın da ne gidiyim ozaman karışmıxaksam kuklamıyım gitsin kendi bildiini yapsın çok xanımı sıkarsa düğüne giyinmem bile çocukları gitdiririim ben evden eski bir tişort eski bir etek giyer giderim böylede bir inadım vardır benim boş ver sinirlenmek istemiyorum ben kendimi seviyorum artık bakımşarımı yapıyorum sağlıklı besleniyorumaz çok sporumu yapıyorum uğraşamam artık onla ne hali varsa görsün

Arzu aklıma ne geldi sen aletli platese gitsene şu reformer olanlardan düğününde var yaa kilonda çok uygun. acayip toparlarsın vücudun şekle girer düşünsene diktirirmisin veya hazırımı alırsın bilemiyorum şöyle krem rengi veya bu günlerde çok açık gri yaptırıyorlar adı renk oluyor bilemiyorum ondan güzel bir elbise alırsın düğünde gelin gibii salınırsın yeminlen boş ver kocayı sen dost düşman o zaman görür seni .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…