bende böyle birşey düşünüyorum zaten canım platese isterim ama çocuklar ufaklar dan fırsat yok fridam bak ben şöyle baktım birkaç yerde birde istediğim saç modelleri bak atıyım fotoEki Görüntüle 2106016
Arzuzuzuuu Bak canım bunun gibi gibi bundan çok daha güzellerini gördümde nete bulamadım
Evet evet senin bulduğun modeller daha güzel gerçekten. düğünde güzel olucaksın şimdiden maşallah diyelim :)74FRIDA birde canım benim vucüt şekli ben zayıflayınca güzel şekil alıyor belim çok inxeliyor karnım yok zaten sarma felanda yok gergin şuandaki hali bile bu kıyafetlere uygun ama ben daha daha istiyorum inşallah nasip olsursa yani görenleri şaşırtmak istiyorum inşallah
Allah nasip ederse daha düğünden birkaç kare buraya atarım aşkım saol canımEvet evet senin bulduğun modeller daha güzel gerçekten. düğünde güzel olucaksın şimdiden maşallah diyelim :)
Amethyst_1 geldim deyip kaybolan morlu beni uyuz eden morlu sen nerdesin acaba?
@Antepia27 abla sende ugramiyosun.
Oglun geldi diye ses etmedim.
Artik gel neyse artin yaz.
Biraktigimiz yerden devam edelim.
Mefkurem gece kuşu gelmemişin iyisin insallah
sevdiğimden değil cnm faydalı diye yiyorumAvakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez
O zaman bi 10 kilo daha verecen canımcım :))ilk hedef diyim canım sonrası zaren gelir Allahın izniyle evet boyum bayyaaa bir uzunn 1.60...
Düğün kimin cnmyok vallah gitmedim arkadaşını aradı beraber gidiyorlar öıktı şimdi yook hiç karışmıcam bana sen karışma ben napcamı bilirim diyo yanın da ne gidiyim ozaman karışmıxaksam kuklamıyım gitsin kendi bildiini yapsın çok xanımı sıkarsa düğüne giyinmem bile çocukları gitdiririim ben evden eski bir tişort eski bir etek giyer giderim böylede bir inadım vardır benim boş ver sinirlenmek istemiyorum ben kendimi seviyorum artık bakımşarımı yapıyorum sağlıklı besleniyorumaz çok sporumu yapıyorum uğraşamam artık onla ne hali varsa görs
Bana bu renkler hiç yakışmıyor Çok sönük kalıyorumEki Görüntüle 2106016
Arzuzuzuuu Bak canım bunun gibi gibi bundan çok daha güzellerini gördümde nete bulamadım
Maşallah cnm 5 çocuğa rağmen gayet iyisin74FRIDA birde canım benim vucüt şekli ben zayıflayınca güzel şekil alıyor belim çok inxeliyor karnım yok zaten sarma felanda yok gergin şuandaki hali bile bu kıyafetlere uygun ama ben daha daha istiyorum inşallah nasip olsursa yani görenleri şaşırtmak istiyorum inşallah
kaçakk gelmişşş :))Mutlu haftasonlari herkese
Kim evleniyo kız ben gene olaylardan bi haber:)napıyım aşkım kalktım rutin işler kahvaltı toparlama eşim le yaptık kahvaltımızı diğer oğlanlar uyuyor gece pc ye takılıyorlar kızım dün kaynıma gitti kızı ile doğum günü vardı benim diğer yeğenimin aradım birazdan gelicekmiş adamla bugün düğün için otel bakmaya gidicez ama ben gitmek istemiyorum kızgınım ona frıdam bakalım şimdi hazırlanıyor o kızı bekliyor gelsin çocukların başına biz gidelim ama ben gitmicem şimdi sordu arda gelsin artık flan dite sen git ddm geç gelir trafik varmış ddm heee sen gelmicen yani dd gitti hazırlanıyor gidersem huyumu biliyorum kavfa edicez ben nekar şöle olsun böle olsun desemde kendi bildini istedini yapıcak o yüzden kavga ederiz gitmemek daha iyi zaten kızgınım bu alevlendirmesin amaan frıda bir sordun bin ahhh işittin benden bi daha hatrımı sorman herallll
Ayy bende geçenlerde aldım neymiş bu diye hiç hitap etmedi tadı bize attım valla avokado neymiş öğrenmiş olduk:)Avakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez
sevdiğimden değil cnm faydalı diye yiyorum
Ekmekle yiyincede bi anlamı kalmıyor
2 gündür hiç abartı bişey yemedim şişlik yapıcak bişeyde yemedim ona rağmen bu tartı beni katil edecek :))
O zaman bi 10 kilo daha verecen canımcım :))
Düğün kimin cnm
Aksine süslen püslen koca kişisi kudursun :))
Bana bu renkler hiç yakışmıyor Çok sönük kalıyorum
Maşallah cnm 5 çocuğa rağmen gayet iyisin
kaçakk gelmişşş :))
Sen cuma bildirim yaptınmı hee
Ah canım geçmiş olsun,bu sira hastaliğın ve yorgunluğun üst üste geldi,dinlenemedin sen. Buraz bak kendine,yakin olsaydik bir çorba kaynatirdim sana,kiz işlerin birazini eşlerinize verin,hayat müşterek, her şeye yetişemezsiniz diyecem de işte diyene bak derler:)) Biz yanliş yaptik siz yapmayin:))Iyi geceler...
Misafirler gec gitti yorgunum tuhafim iyi hissetmiyorum ... midemde cok bulaniyor bugun usuttum biraz...ins ilerlemez kusturmaz beni
Yaptiklarimdan yedim mi?
Biraz kisirla 1 dilim borek yemistim borek buyuktu biraz.
Daha yazamiycam ins sabaha kendime gelmis olurum.
Arzuu pireye kizip yorgan yakilir mi hiç. O evlatlar senin de evlatlarin. Evlatlarinin en guzel gününde kime niye trip atacaksin. O gün onlarin ve anneleri olarak senin özel günün,tadini çikart,inadina daha çok eğlen,mutlu ol.Birak herkes kendine yakisani yapsin. İnsallah daha nice guzel gunlerini de gorursun evlatlarinin. Fotolarini bekliyoruz dort gözle.bir araştıyım bakiim canımm
yok vallah gitmedim arkadaşını aradı beraber gidiyorlar öıktı şimdi yook hiç karışmıcam bana sen karışma ben napcamı bilirim diyo yanın da ne gidiyim ozaman karışmıxaksam kuklamıyım gitsin kendi bildiini yapsın çok xanımı sıkarsa düğüne giyinmem bile çocukları gitdiririim ben evden eski bir tişort eski bir etek giyer giderim böylede bir inadım vardır benim boş ver sinirlenmek istemiyorum ben kendimi seviyorum artık bakımşarımı yapıyorum sağlıklı besleniyorumaz çok sporumu yapıyorum uğraşamam artık onla ne hali varsa görsün
benim son 2 oğlanın sünnet düğünü oluxak Allah nasip ederse canımKim evleniyo kız ben gene olaylardan bi haber:)
Ayy bende geçenlerde aldım neymiş bu diye hiç hitap etmedi tadı bize attım valla avokado neymiş öğrenmiş olduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?