Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

74FRIDA birde canım benim vucüt şekli ben zayıflayınca güzel şekil alıyor belim çok inxeliyor karnım yok zaten sarma felanda yok gergin şuandaki hali bile bu kıyafetlere uygun ama ben daha daha istiyorum inşallah nasip olsursa yani görenleri şaşırtmak istiyorum inşallah

Evet evet senin bulduğun modeller daha güzel gerçekten. düğünde güzel olucaksın şimdiden maşallah diyelim :)

Cat kapi misafiri gelmis,yetmemis yatili kalmislar hazirliksiz yakalanan ametisin iki ayagi bir papuca sigmayip mutfaktan cikamamis:)

Laf aramizda saglikli beslenmeyede baslayamamis,tam sopalikmis

Avakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez
sevdiğimden değil cnm faydalı diye yiyorum
Ekmekle yiyincede bi anlamı kalmıyor
2 gündür hiç abartı bişey yemedim şişlik yapıcak bişeyde yemedim ona rağmen bu tartı beni katil edecek :))

ilk hedef diyim canım sonrası zaren gelir Allahın izniyle evet boyum bayyaaa bir uzunn 1.60...
O zaman bi 10 kilo daha verecen canımcım :))

Düğün kimin cnm

Aksine süslen püslen koca kişisi kudursun :))

Eki Görüntüle 2106016

Arzuzuzuuu Bak canım bunun gibi gibi bundan çok daha güzellerini gördümde nete bulamadım
Bana bu renkler hiç yakışmıyor Çok sönük kalıyorum
Maşallah cnm 5 çocuğa rağmen gayet iyisin

Mutlu haftasonlari herkese
kaçakk gelmişşş :))
Sen cuma bildirim yaptınmı hee

Kim evleniyo kız ben gene olaylardan bi haber:)

Avakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez
Ayy bende geçenlerde aldım neymiş bu diye hiç hitap etmedi tadı bize attım valla avokado neymiş öğrenmiş olduk:)

YENA Topraaaam,dogum günün kutlu olsun.Ailen,güzel evlatlarin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere insallah.

Iyi ki yollarimiz kesismis,iyi ki tanimisim seni.Samimiyetini ve varligini hissetmek ne güzel,dilerim yeni yasinda hersey arzu ettigin gibi olsun..

Nice güzel yaslara naif yüreklim,nice güzel umutlara...

Sey kem kümm...

Tam sopaligim dimi,nasil bu kadar iradesizim anlayamiyorum

Yarin yepyeni bir gün,yeni umutlarla milyonuncu kez baslayacagim ve bu defa basaracagim insallah mefkuremm,izci sözü:)

Ah canım geçmiş olsun,bu sira hastaliğın ve yorgunluğun üst üste geldi,dinlenemedin sen. Buraz bak kendine,yakin olsaydik bir çorba kaynatirdim sana,kiz işlerin birazini eşlerinize verin,hayat müşterek, her şeye yetişemezsiniz diyecem de işte diyene bak derler:)) Biz yanliş yaptik siz yapmayin:))
Arzuu pireye kizip yorgan yakilir mi hiç. O evlatlar senin de evlatlarin. Evlatlarinin en guzel gününde kime niye trip atacaksin. O gün onlarin ve anneleri olarak senin özel günün,tadini çikart,inadina daha çok eğlen,mutlu ol.Birak herkes kendine yakisani yapsin. İnsallah daha nice guzel gunlerini de gorursun evlatlarinin. Fotolarini bekliyoruz dort gözle.
YENA kuzum, canım, iyi ki doğmuşsun,ne guzel birsey yapmissin doğarak,yoksa seni nasil taniyacaktik. Ömrün hayırlı,sağlikli,uzun ve mutlu olsun. Hep sev,sevil. Seni seviyorum canim. Resim koyamiyorum,onu @Bonus halleder,benim icin de bir cicek koyar:) bir buket papatya koydum say:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…