Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bazı şeyler gerçekten insanı huzursuz ediyor çorbaya kıl düşünce ister istemez mide bulaniyor. Esimde haftanın 2 günü dışarı çıkar bazen çok mu serbestlik tanıyorum diye şüphe ediyorum ama aynı serbestlige kendim de ihtiyaç duyuyorum. Öyle bir masa görsem ben orda adamı rezil rusva ederdim isterse esimin arkadaşı olsun hiç kimsenin eşine bunu yapmaya hakkı yok bu nedenle kadın hep güçlü olmalı hep ayakta durmalı hep b planı olmalı gibi geliyor. Kadın olmak gerçekten çok zor. Olmaz dedigimiz şeyler başımıza gelebiliyor.

Gerçekten masallahiniz var ben suan aynaya bakmak bile istemiyorum o derece

iyi pazarlar arkadaşlarrr

yeni bir dizi başlamış. çok beğendim. netten onun bölümlerini izledim. bundan sonra takip edicem. tavsiye ederim. her çarşamba atv de sen anlat karadeniz diye. ekrana yapıştım neredeyse

haklısın. aslında biliyor musun bir harekete geçsem maksimum 3-4 ayda 60 kilo olurum. dua et kuzum bana
Hadi harekete geçelim ben de sıkıldım 200 300 gr vermekten. Çok çalışmamız lazım biliyorum hadi silkelenelim yarın yeni bir başlangıç olsun bahanelerimizi bırakalım istedigimizi elde edelim

Gerçekten masallahiniz var ben suan aynaya bakmak bile istemiyorum o derece
teşekkür ederim de canım üzüldüm şimdi öyle şey olurmu ayneya bakmamak küsmek daha çok bakmalısın kendini sevmelisin lütfen bende çok kilolu idim sende zayıflıcaksın bize foto ataxaksın ama bırayı bırakma sakın tavsiyem

Hadi harekete geçelim ben de sıkıldım 200 300 gr vermekten. Çok çalışmamız lazım biliyorum hadi silkelenelim yarın yeni bir başlangıç olsun bahanelerimizi bırakalım istedigimizi elde edelim
valla başlayalım çakılım yaa. gerçi ben ben başlamıştım. dün yazdıklarımı okumuşsundur malipinaya. regl ve hastalıktan sadece 4 gündür karbo yedim. bugün de tabi. mart başına 75 olsam ne güzel olur. yarın başlayalım kuzum.

Cakil artisiz donmen cok cok iyi masallah
Ama bugün tam bunalimim çıkmak için romantik komedi film arıyorum bu hafta bolca sinemaya gidesim var. Her Adana dönüşü böyle oluyorum ben bir yanlizlik hissediyorum çok derinlerden 3 tane elmalı soda içtim kendimi yemeğe vermemek için üstünde 20 kalori yazıyor umarım dogrudur.

Her gun yazilmalida biz boşladik bu aralar
Ben yazmayim banlanirim kesin yediklerim dudagimda uçuk etkisi yarattı yol stresinden gün boyu yedim resmen suan da kendimi zor tutuyorum yarın normale döneceğim menüleri yazarım olur mu kendimi yemeğe verdim romantik parçalar eşliğinde

benim son 2 oğlanın sünnet düğünü oluxak Allah nasip ederse canım
Oo maşallah canım fıstık gibisinde giyin suslen puslen herkesi çatlat düğünde :)

Eki Görüntüle 2106018 74FRIDA canım bak renkleri açık krem beyaz da olabilir

Off off elbiselere bak yakiyo

Masallah cok iyisin bel ortada :)

Neye niyet neye kismet diye bir film var guzel hoş bir film bulabilirsen izle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…