Ben salataya ekliyorum ezip sanki pure gibiAvakadoyu ekmeksiz nasıl yiyorsun aayy bana tatsız geliyor yağ gibi ekmeğe tereyağ gibi sürüyorum ama faydalı diye sevmiyorum kırk yıl yemesem aklıma gelmez
Valla inanılmaz olursun acaip iddialı bomba gibiEki Görüntüle 2106016
Arzuzuzuuu Bak canım bunun gibi gibi bundan çok daha güzellerini gördümde nete bulamadım
Bence biraz daha sık bişey dene bu fotolarda vücut hattı çok belirgin basitlestirir asıl ve zarif ol benceEki Görüntüle 2106018 @74FRIDA canım bak renkleri açık krem beyaz da olabilir
Kim evleniyorduAllah nasip ederse daha düğünden birkaç kare buraya atarım aşkım saol canım
SupperrrrEki Görüntüle 2106056 @74FRIDA canım bak bu resim kızım çekti 5..6 gün önceki halim şimdi daha inceldim ben zayıfladıkça benim vücut kontürüm ortaya çıkıyor kilo alınca kötü tabisi daha var şimdilik 7 kilo daha vermem lazım foto ararım zaten
Ben kiskanclik krizindeyim ah keşkem keşkem şarkısı soyluyom kımindi hatirlamiyorum şarkı amaGerçekten masallahiniz var ben suan aynaya bakmak bile istemiyorum o derece
Ben de seyrettim güzele benziyor . Ben masum değiliz le jet Sosyeteyi bekliyorum dizi olarak bakalım nasıl çıkacakiyi pazarlar arkadaşlarrr
yeni bir dizi başlamış. çok beğendim. netten onun bölümlerini izledim. bundan sonra takip edicem. tavsiye ederim. her çarşamba atv de sen anlat karadeniz diye. ekrana yapıştım neredeyse
Anlaştık başka türlü olmayacak çünkü zaman hızla geçiyor haftaya ctesi doktor kontrolum var ben hala 70 olamadim doktor diyecek ne yüzle geldin.valla başlayalım çakılım yaa. gerçi ben ben başlamıştım. dün yazdıklarımı okumuşsundur malipinaya. regl ve hastalıktan sadece 4 gündür karbo yedim. bugün de tabi. mart başına 75 olsam ne güzel olur. yarın başlayalım kuzum.
Kaçar mi seyrettim onu tabiki aşk kokan herseyi seviyorumOff off elbiselere bak yakiyo
Masallah cok iyisin bel ortada :)
Neye niyet neye kismet diye bir film var guzel hoş bir film bulabilirsen izle canim.
Turkiyede geçiyor kime niyet kime kismet Turkish Airlines sponsor sonunda Türklerle ilgili güzel bir filmcakil80 kime niyet kime kismette olabilir filmin adi
Turkiyede geçiyor kime niyet kime kismet Turkish Airlines sponsor sonunda Türklerle ilgili güzel bir film
oğlanların sünnet düğünüKim evleniyordu
en baştakiAma diğerleri
çok kötü bir durum bende çok sık yaşıyorum bu durumuTüm ev halkı cup cake yedi ben sadece kokladim hem yap hem yeme olacak işmi oldu her çeşit var çokta iyi pişmiş namissiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?