Valla seni örnek aldım bu kez 5 çocukla kadın yemiyorsa bende yemem dedim 2 çocukla :))oğlanların sünnet düğünü
en baştaki
çok kötü bir durum bende çok sık yaşıyorum bu durumu
vallahi yemiyorum yeme arkadaşım şu hedefine bir gel koruma aşamasında ne isrerse canımız kendimize haftanın bir gğnünğ seçeriz o gün bizim günümüz olur canımız ne istiyorsa yeriz ama ertesi gün kaldığımız yerden kendimizi korumaya alırız kiiii bu zorlukları tekrar yaşamıyalım dostumValla seni örnek aldım bu kez 5 çocukla kadın yemiyorsa bende yemem dedim 2 çocukla :))
Ben de mi dönsem listelere?dikkat etmiş olurum hem.yemecanm.hep bunu yiyeyim sonra yemem diye diye herseyi yiyorum.bu defa bunu yemeyeyim sonra yiyeyim demeyi deneyecemBonus canooom nasılsın bu cuma listeye dönem diyim sen ne diyin bu kilolarimla
aynen canım bende o şekilde düşünüyorum tartıyı hiç bırakmıcam diyorum sürekli kilomu tartılıp bunun farkında olcam 1 .2 kilo alınca dediğin gibi geri sayım hemmmmennn frene basıcam inşallah birdaha bu kadar yüksek kilolara çıkmak istemiyırum çünki biz bu değiliz bizim bedenimiz o kilolar diil sonradan gelen pislikler onlar taşıyoruz hamal gibi kendimizi bulalım hep beraber arkadaşlar ya allah bismillah diyelim yol beraber d vam edelim canımmÇok haklısin daha önce defalarca zayiflayip geri aldım kiloları bu kez gozumu kapatıp yemiycem iki kilo alınca hop fren
hee yaaa aşkım hiç sorma kızlar da başladı bana harıl harıl elbise arıyolae sağolsunlar biraz önce eşim oğlanı çağırdı liste yapıyor davetliler listesi yaa biz kadınlarda ne meraklıyoz giyim kuşam süsü püs hele kulamız düğün dernek fısıldamasınlar hemen telaşşş başlıyor bizdeDüğün diyince birden elbise aramya başladık
aa gördünöü daha var canım 7 .8 ... kilo daha vermem lazım ozaman elbise güzel durur evet evet elbise konusunda haklısın canım çakılın gösterdiği modellerde çok güzel g rçekten ama bana daha böyle sen anladın gelin gibi çükü orda gelen davetliler çocuklara bakmıyor anne baba ne giymiş sorf buna bakıyorlar hani desinlerki kadın kaç çocuk annesi gelin gibi olmuş maşallah desinler bende çok şey istiyom heeeArzuzuzuuu canımcım resmini gördüm çok güzelsin hedefinde yakında ulaşır manken gibi olursun
cakil80 koyduğun resimleri gördüm canım ama sünet düğünlerinde anneler gelin gibi oluyor bir kere kıyafet çok açık renkli oluyor ben ve arzu kumaş türü olarak elbiseleri koyduk senin gönderdiklerinde çok güzel
kızlarrrrr ......77 ..... göz kırpmaya başladı kızlarrrrrr hedefe 7 kaldııı inşallah nasip olursa görcemmmm çok mutluyummdarısı başınızaaa Allahım nefsimi sana emanet ediyorum
YENA
Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin inş.cnm
Çiçeklerini almışın buda benden olsun :))
Eki Görüntüle 2106003
Cat kapi misafiri gelmis,yetmemis yatili kalmislar hazirliksiz yakalanan ametisin iki ayagi bir papuca sigmayip mutfaktan cikamamis:)
Laf aramizda saglikli beslenmeyede baslayamamis,tam sopalikmis
YENA Topraaaam,dogum günün kutlu olsun.Ailen,güzel evlatlarin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere insallah.
Iyi ki yollarimiz kesismis,iyi ki tanimisim seni.Samimiyetini ve varligini hissetmek ne güzel,dilerim yeni yasinda hersey arzu ettigin gibi olsun..
Nice güzel yaslara naif yüreklim,nice güzel umutlara...
Ah canım geçmiş olsun,bu sira hastaliğın ve yorgunluğun üst üste geldi,dinlenemedin sen. Buraz bak kendine,yakin olsaydik bir çorba kaynatirdim sana,kiz işlerin birazini eşlerinize verin,hayat müşterek, her şeye yetişemezsiniz diyecem de işte diyene bak derler:)) Biz yanliş yaptik siz yapmayin:))
Arzuu pireye kizip yorgan yakilir mi hiç. O evlatlar senin de evlatlarin. Evlatlarinin en guzel gününde kime niye trip atacaksin. O gün onlarin ve anneleri olarak senin özel günün,tadini çikart,inadina daha çok eğlen,mutlu ol.Birak herkes kendine yakisani yapsin. İnsallah daha nice guzel gunlerini de gorursun evlatlarinin. Fotolarini bekliyoruz dort gözle.
YENA kuzum, canım, iyi ki doğmuşsun,ne guzel birsey yapmissin doğarak,yoksa seni nasil taniyacaktik. Ömrün hayırlı,sağlikli,uzun ve mutlu olsun. Hep sev,sevil. Seni seviyorum canim . Resim koyamiyorum,onu @Bonus halleder,benim icin de bir cicek koyar:) bir buket papatya koydum say:)
Eki Görüntüle 2106051 Eki Görüntüle 2106052 Eki Görüntüle 2106055
YENA tüm bunlar senin icin @hergaf arkadasimiz adina:)
Eki Görüntüle 210605674FRIDA canım bak bu resim kızım çekti 5..6 gün önceki halim şimdi daha inceldim ben zayıfladıkça benim vücut kontürüm ortaya çıkıyor kilo alınca kötü tabisi daha var şimdilik 7 kilo daha vermem lazım foto ararım zaten
YENA ooo aramızda fit vücudu ile yeni yaşına girmiş bir hatun varmis duyduk duymadık demeyin. Yeni yaşında hayalini kurduğun hersey anıların olsun
YENA cım doğum günün kutlu olsun:)
Kim evleniyordu
Ben kiskanclik krizindeyim ah keşkem keşkem şarkısı soyluyom kımindi hatirlamiyorum şarkı ama
Bitmeyen iş yapmışlar adinida ev hanimligi koymuşlar az önce herkes içli köfte yedi gene yuhh yap koy bak
Yenacımmm nice yaşlara saglıklı mutlu huzurlu inşaAllah. Rabbim her iki cihandada mutluluk versin
Söyleyememcanım listeye gir bence yeniden başla...
KAç kilo oldun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?