Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla seni örnek aldım bu kez 5 çocukla kadın yemiyorsa bende yemem dedim 2 çocukla :))
vallahi yemiyorum yeme arkadaşım şu hedefine bir gel koruma aşamasında ne isrerse canımız kendimize haftanın bir gğnünğ seçeriz o gün bizim günümüz olur canımız ne istiyorsa yeriz ama ertesi gün kaldığımız yerden kendimizi korumaya alırız kiiii bu zorlukları tekrar yaşamıyalım dostum

Çok haklısin daha önce defalarca zayiflayip geri aldım kiloları bu kez gozumu kapatıp yemiycem iki kilo alınca hop fren
aynen canım bende o şekilde düşünüyorum tartıyı hiç bırakmıcam diyorum sürekli kilomu tartılıp bunun farkında olcam 1 .2 kilo alınca dediğin gibi geri sayım hemmmmennn frene basıcam inşallah birdaha bu kadar yüksek kilolara çıkmak istemiyırum çünki biz bu değiliz bizim bedenimiz o kilolar diil sonradan gelen pislikler onlar taşıyoruz hamal gibi kendimizi bulalım hep beraber arkadaşlar ya allah bismillah diyelim yol beraber d vam edelim canımm

Arzuzuzuuu canımcım resmini gördüm çok güzelsin hedefinde yakında ulaşır manken gibi olursun

cakil80 koyduğun resimleri gördüm canım ama sünet düğünlerinde anneler gelin gibi oluyor bir kere kıyafet çok açık renkli oluyor ben ve arzu kumaş türü olarak elbiseleri koyduk senin gönderdiklerinde çok güzel

Düğün diyince birden elbise aramya başladık
hee yaaa aşkım hiç sorma kızlar da başladı bana harıl harıl elbise arıyolae sağolsunlar biraz önce eşim oğlanı çağırdı liste yapıyor davetliler listesi yaa biz kadınlarda ne meraklıyoz giyim kuşam süsü püs hele kulamız düğün dernek fısıldamasınlar hemen telaşşş başlıyor bizde

aa gördünöü daha var canım 7 .8 ... kilo daha vermem lazım ozaman elbise güzel durur evet evet elbise konusunda haklısın canım çakılın gösterdiği modellerde çok güzel g rçekten ama bana daha böyle sen anladın gelin gibi çükü orda gelen davetliler çocuklara bakmıyor anne baba ne giymiş sorf buna bakıyorlar hani desinlerki kadın kaç çocuk annesi gelin gibi olmuş maşallah desinler bende çok şey istiyom heee

kızlarrrrr ......77 ..... göz kırpmaya başladı kızlarrrrrr hedefe 7 kaldııı inşallah nasip olursa görcemmmm çok mutluyumm darısı başınızaaa Allahım nefsimi sana emanet ediyorum

YENA
Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin inş.cnm

Çiçeklerini almışın buda benden olsun :))

Eki Görüntüle 2106003

Çok sağol mefkuşum..Hemen açmaya başlıycam hediye paketlerini..
İnş alaman çikiletasıda vardır

Cat kapi misafiri gelmis,yetmemis yatili kalmislar hazirliksiz yakalanan ametisin iki ayagi bir papuca sigmayip mutfaktan cikamamis:)

Laf aramizda saglikli beslenmeyede baslayamamis,tam sopalikmis

Bitmeyen bahaneler leylim ley..

ayyy canım benim.. Çok mutlu oluyorum..hep yaz sen emi..

Bugün 3 kez kendi kendime hediye ettim parçayı :)

ne güzel sözler.. nasıl dokunuyor biliyormusun..

YENA doğum günün kutlu olsun kuzum

Çok sağol kıprıs güzeli..

Şahaneler...

vuhuuuuu hatun daşşş

YENA ooo aramızda fit vücudu ile yeni yaşına girmiş bir hatun varmis duyduk duymadık demeyin. Yeni yaşında hayalini kurduğun hersey anıların olsun

Çok zarifsin çakılcım çok teşekkür ederim.. Bimukabele

YENA cım doğum günün kutlu olsun:)

Çok teşekkürler...

Arzunun bebişleri sünnet olacakmış.. Sünnet düğünü..

Ben kiskanclik krizindeyim ah keşkem keşkem şarkısı soyluyom kımindi hatirlamiyorum şarkı ama

İbrahim tatlıses söylüyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…