Çok fenasin vazgeçmiyorsunsence ?
Selam Arkasaşlar , Yeni bir hafta hepimiz için bol iradeli geçsin inşallah
Kız ağzın bal yesin nerdeee78
Amin..
Naapon kuzusu
Evet evde yapman gerekir . Ofiste ara yaparsın.Yoldayım daha kahvaltı yapmadım, acıktımda evde kahvaltı yapmam lazım böyle olmuyor
Gördün mü tatlım dün senin verdiğin tarifle yulaflı börek yaptım çok güzel oldu iki dilimim var evde, yarın kahvaltıda yerim artıkGünaydıııııınnnnn
Yeni güne, yeni haftaya, yeni döneme, yeni diyete veee yeni bir ben oluşturmaya bismillah
Son zamanlarda hiç böyle kararlı başlamamıştım, kızım yine rahatsız zor zamanlar geçiriyoruz ama artık nefes nefese kalmak istemiyorum bahaneleri bıraktım ve başladım inşallah
YENA ablacım biliyosun bu ara sıkıntılıyız, yazamadım bi türlü burdan.. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum, iyiki yollarımız kesişti, iyiki varsın..
Kız ağzın bal yesin nerdeee
Evet gördüm ellerine sağlık :) e hazırda varmış ne güzel bugün yeseydin keşke tok tutardı..Gördün mü tatlım dün senin verdiğin tarifle yulaflı börek yaptım çok güzel oldu iki dilimim var evde, yarın kahvaltıda yerim artık
Yeniden kararlı bir şekilde başlamana çok sevindim kolay gelsin
Mutlu haftalar olsun güzeller
Günaydııııııııınn,
Azim dolu,musmutlu bir hafta olsun inş..
Yepyeni niyet ve kararlarla saglıklı beslenmeme başlamiş bulunuyorum,gazam mübarek olsun:)
Bugun den itibaren hergün yediklerimi yazmak niyetim olaki yazmaz gaflette bulunur veya bahaneler üretirsem fena ezikleyebilirsiniz beni:)
Günaydııııııııınn,
Azim dolu,musmutlu bir hafta olsun inş..
Yepyeni niyet ve kararlarla saglıklı beslenmeme başlamiş bulunuyorum,gazam mübarek olsun:)
Bugun den itibaren hergün yediklerimi yazmak niyetim olaki yazmaz gaflette bulunur veya bahaneler üretirsem fena ezikleyebilirsiniz beni:)
vayy rakibem sahalara inmiş...
hoşgeldin kaçak nerelerdesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?