Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

E eboe eski rakibem ve ISILDURU yeni rakibem üçlü rakip olabiliriz ne dersiniz? Madem üçümüz sahalardayz kapışma baslasn?kilolar yakın sanrm.
Kilom 82-83 civarı bişey canım 86 gördüğümde oldu bu aralar ,reglde bugün bitti şükür, kv bende bir haftadır akşama gidicek evine bende diyetime donucem cumaya listeye dönelim o vakit rakipler kapışsin kız sen doğurdun bak 9 ay üstüne bebek büyüdü bile demekki ben bir yıldır kilomu koruyorum hiç vermemisim senden sonra

Mutlu haftalar kizlar
syns Arzuzuzuuu geçmiş olsun kizlar. Allah şifa versin

YENA doğum günün kutlu olsun yüreği narin görüntüsü de narin arkadasim

E eboe ic pilavı da yedin daha da bahanen kalmadı hele Bi diyeti boz o zaman görüşürüz senle

Ben perşembe başladım bakak görek. Yaz tatiline dek 10-15 kilo kadar vermek istiyorum. Ben spora kacar

sağol canım allah razı olsun

E eboe eski rakibem ve ISILDURU yeni rakibem üçlü rakip olabiliriz ne dersiniz? Madem üçümüz sahalardayz kapışma baslasn?kilolar yakın sanrm.
bencede kapışın kızlarrr heyecanlı oluyor insanın sürekli aklında ıluyor sonuç bence faydası olur

kızlar dün eşim halledememiş düğün için otel işini arkadaşıyla gitmişti ben gitmemiltim kızgın olduğum için akşam konuştuk ta bana diyır sen olmayınca ben karar veremiyorum içine sinmiyor dd yarın diğer yerlere beraber gidip halledelim dd iy ddm evet haklısınız kızgınlıkla olmaz gidip çocuklarım için anneliğimi yapmalıyım biraz dan dışarı çıkıcaz işim çok zor kaç parçaya bölünüyüm bilmem

Hiç deme canım ya iyileşse aramıycam yorulmayıda işte gene ateş var ishal var oyy oyy

Evet evde yapman gerekir . Ofiste ara yaparsın.
Haftanın ilk günü sapitiyor insan.
Kolay gelsin sana
Sapıtasım varrr hatta vardı sonra okudum sizlerş sus bakıyım içimdeki sapıtık sus dedim galeta yedim:)

Çok geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum kuzuya..

Olsuuuuunn,yıkılsın topikkk

Afiyet olsun topraaaam,şifa olsun hepicigi:)
Çok sağol canım tşk ederim:)

Allah yardımcın olsun kuzum ya ben iki taneyle fenalardayım seni düşünemiyorum bile
..düğün için de al ipleri eline her şeye sen karar ver:):)

Yinemi beni gecmek gibi hayallere daldin bebem
Allım morlum kasımpatım seviyorum bu çocuk hallerini he

Soğuk içtiyse midesini üsutmustur. .
Benim kizda çok hassas..
Eşşek kadar oldu 19 yaşında hala bebek gibi sürekli hastalaniyor..

Yaşasın. .
Çok güzel olacak bu 3 lü
Sizi takipteyim

Oy oy ne güzel bunları duymak.

yenoşşş bak kızımın fotosunu gösteremmi

Hani nerde .?
Görmedim ben..

Gitmen daha iyi değilmi. Gönlüne göre organize olursun..

Harikasın. . Hep sapittikta noldu. .
Bak herkes pek kararlı. Sen siskomu kalıcan. Tabii ki hayır. :)

Yinemi beni gecmek gibi hayallere daldin bebem
Allım morlum kasımpatım seviyorum bu çocuk hallerini he

Uuuuu kavgada bile söylenmez . :)
Bilemedim şimdi. . :)
Amethyst_1

gittim gittim eşimle beraber hallettik çok şükür yenoşum

syns
Arzuzuzuuu
Çok gecmis olsun kuzulariniza kizlar
sağol canım allah razı olsun gülüm

kızlarrr bu arada eşimle gittik düğün için
***** otelde düğm tarihini aldık Allah utandırmasın inşallah ... tarih belli oldu çok
şükür ...30 .haziran ...... cumartesi ..... kameraman foğrafçı tesisat dj hepsi hazır .geriye kalan kıyafellerimiz birde çocukları önceden kestirmek kaldı bakalım rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olur inşallah

heee birde bizim aile dostumuz büyük saz ekini var onunlada telefonda konuştu eşim çarşamba
evine davet etti bizi hem saz ekibi getirecek hemde sanatçı ve oryantal getiricek
bakalım çarşambada o işi halledebilrsek büyük iş bitcek inşallah

Evvetttttttttttt hanımlarrrr yaz geliyor bugun bura çok sıcaktı günler uzuyor bu ne demek o zaman hadi syns yap bişeyler demek:)
Bugünden itibaren ipe dönüyorum inşallah şimdi 100 taneyle başlıycam inşallah kuçukte uyudu şükürler olsun hemen evi supurmem lazım bizim ev göçüyor resmen her yer her yerde

. hayırlı uğurlu olsun canım senin şafak belli oldu desene düğüne kadar sıkı bir diyet ve o gün milleti kendine hayran bırakacaksın 5 çocuk annesi maşallah diyecekler :)

. hayırlı uğurlu olsun canım senin şafak belli oldu desene düğüne kadar sıkı bir diyet ve o gün milleti kendine hayran bırakacaksın 5 çocuk annesi maşallah diyecekler :)
aymen şafak belli oldu canım inşallah dediğin gibi olur gülüm allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…