Kilom 82-83 civarı bişey canım 86 gördüğümde oldu bu aralar ,reglde bugün bitti şükür, kv bende bir haftadır akşama gidicek evine bende diyetime donucem cumaya listeye dönelim o vakit rakipler kapışsin kız sen doğurdun bak 9 ay üstüne bebek büyüdü bile demekki ben bir yıldır kilomu koruyorum hiç vermemisim senden sonra
sağol canım allah razı olsunMutlu haftalar kizlar
syns Arzuzuzuuu geçmiş olsun kizlar. Allah şifa versin
YENA doğum günün kutlu olsun yüreği narin görüntüsü de narin arkadasim
E eboe ic pilavı da yedin daha da bahanen kalmadıhele Bi diyeti boz o zaman görüşürüz senle
Ben perşembe başladım bakak görek. Yaz tatiline dek 10-15 kilo kadar vermek istiyorum. Ben spora kacar
Hiç deme canım ya iyileşse aramıycam yorulmayıda işte gene ateş var ishal var oyy oyyÇok mersi. .
Aldım 3 dal. :)
Ama gerçek kuzum . Pek hoş hatunsun. .
Yorulmuşsun bayagi
Ben de kereviz salatasını sevemedim bir türlü. Yemeğini çok severim ama salata ciks sevemiyorum. . @asumanzeynep hanimda pek sever :)
Gittikçe azaltıp yağsız beslendikce daha zor veriyorsun sanki..
Bence yağı kısma kuzum.
Amin canım. .
Sen de bayagi yıprandın
Allah güç kuvvet sabır versin. Bebelerede şifa inşallah. .
Kolay gelsin hepimize hocam..
Ben paketi teslim ettim. :) Allaha emanet..
Şimdi yollardayim nasıl yoğun kalabalık.
Geç kaldım.
Sapıtasım varrr hatta vardı sonra okudum sizlerş sus bakıyım içimdeki sapıtık sus dedim galeta yedim:)Evet evde yapman gerekir . Ofiste ara yaparsın.
Haftanın ilk günü sapitiyor insan.
Kolay gelsin sana
Çok sağol canım tşk ederim:)
Çok geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum kuzuya..
Olsuuuuunn,yıkılsın topikkk
Afiyet olsun topraaaam,şifa olsun hepicigi:)
Allah yardımcın olsun kuzum ya ben iki taneyle fenalardayım seni düşünemiyorum bilekızlar dün eşim halledememiş düğün için otel işini arkadaşıyla gitmişti ben gitmemiltim kızgın olduğum için akşam konuştuk ta bana diyır sen olmayınca ben karar veremiyorum içine sinmiyor dd yarın diğer yerlere beraber gidip halledelim dd iy ddm evet haklısınız kızgınlıkla olmaz gidip çocuklarım için anneliğimi yapmalıyım biraz dan dışarı çıkıcaz işim çok zor kaç parçaya bölünüyüm bilmem
Allah iyilik versin rakibem
Yarım kalmiş rakibeligin hakkını verelim mi,ne dersin?
ŞuBonus 'u yakalayalım da görsün hatun ikili hanelerde bizim neyimiz eksik acep:)biz de tez vakitte 3 hanlilerden kurtulmalıyız rakibemm
yaa anlamadım dün birşeyi yoktu pazar gğnğ kuzeniyle
arkadaşlarıyla diğer kuzeninşn doğum günü vardı yemeğe gittiler eğlenceye 12 gibi dönmüşler amcasına orda yattı öğlen gibi geldi birleyi yoktu gayet b şeli hareketliydi akşam yattı erken 10 gibi uyandı anne çok terliyorum boğazım acıyo üşüyorum felan dolven verdim ateş için nırofen verdim baktım üşütmüş hafif öksürük fcığa dönüştü sürekli öksürük oldu ateş daha yükseldi sıtma. başladı hemen aldık babayla acile serım taktılar boğazları kızarmış dedi birde grip antibyotik verdi boğaz spreyi verdi birde içinde c vitamini olan sarı kutu ilaç verdi sabah zorla bişey ağzıma koydu ilaçlarını verdim uyuyor şimdi tavuk kalça put koydum haşlıyorum tavuk suyu çorba yapıyorum ona kaldırıp içiricem bol limonlu karabiberli iyi geliyor böle işte canım yaa hiç uyumadım ayy büyüyolar gene uğraşıyoruz bebeklikle farkı yok yine aynı iç yangısı aynı telaş ne çok yazdım kusura bakma canım öpüyorum seni çok
Mutlu haftalar kizlar
syns Arzuzuzuuu geçmiş olsun kizlar. Allah şifa versin
YENA doğum günün kutlu olsun yüreği narin görüntüsü de narin arkadasim
E eboe ic pilavı da yedin daha da bahanen kalmadıhele Bi diyeti boz o zaman görüşürüz senle
Ben perşembe başladım bakak görek. Yaz tatiline dek 10-15 kilo kadar vermek istiyorum. Ben spora kacar
yenoşşş bak kızımın fotosunu gösteremmi
Gitmen daha iyi değilmi. Gönlüne göre organize olursun..kızlar dün eşim halledememiş düğün için otel işini arkadaşıyla gitmişti ben gitmemiltim kızgın olduğum için akşam konuştuk ta bana diyır sen olmayınca ben karar veremiyorum içine sinmiyor dd yarın diğer yerlere beraber gidip halledelim dd iy ddm evet haklısınız kızgınlıkla olmaz gidip çocuklarım için anneliğimi yapmalıyım biraz dan dışarı çıkıcaz işim çok zor kaç parçaya bölünüyüm bilmem
Hiç deme canım ya iyileşse aramıycam yorulmayıda işte gene ateş var ishal var oyy oyy
Sapıtasım varrr hatta vardı sonra okudum sizlerş sus bakıyım içimdeki sapıtık sus dedim galeta yedim:)
Çok sağol canım tşk ederim:)
Yinemi beni gecmek gibi hayallere daldin bebem
Allım morlum kasımpatım seviyorum bu çocuk hallerini he
gittim gittim eşimle beraber hallettik çok şükür yenoşumHani nerde .?
Görmedim ben..
Gitmen daha iyi değilmi. Gönlüne göre organize olursun..
Harikasın. . Hep sapittikta noldu. .
Bak herkes pek kararlı. Sen siskomu kalıcan. Tabii ki hayır. :)
Uuuuu kavgada bile söylenmez . :)
Bilemedim şimdi. . :)
Amethyst_1
sağol canım allah razı olsun gülüm
Sağol canım teşekkür ederim
kızlarrr bu arada eşimle gittik düğün için
***** otelde düğm tarihini aldık Allah utandırmasın inşallah ... tarih belli oldu çok
şükür ...30 .haziran ...... cumartesi ..... kameraman foğrafçı tesisat dj hepsi hazır .geriye kalan kıyafellerimiz birde çocukları önceden kestirmek kaldı bakalım rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olur inşallah
. hayırlı uğurlu olsun canım senin şafak belli oldu desene düğüne kadar sıkı bir diyet ve o gün milleti kendine hayran bırakacaksın 5 çocuk annesi maşallah diyecekler :)kızlarrr
bu arada eşimle gittik düğün için
***** otelde düğm tarihini aldık Allah utandırmasın inşallah ... tarih belli oldu çok
şükür ...30 .haziran ...... cumartesi ..... kameraman foğrafçı tesisat dj hepsi hazır .geriye kalan kıyafellerimiz birde çocukları önceden kestirmek kaldı bakalım rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olur inşallah
aymen şafak belli oldu canım inşallah dediğin gibi olur gülüm allah utandırmasın. hayırlı uğurlu olsun canım senin şafak belli oldu desene düğüne kadar sıkı bir diyet ve o gün milleti kendine hayran bırakacaksın 5 çocuk annesi maşallah diyecekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?