Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum kuzuya..

Hazırmıyız. . Bomba gibi bir hafta olsunmu. ??
Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .

Olsuuuuunn,yıkılsın topikkk

Oh miss gibi kahvemi içiyorum yanın da hurma ile

Afiyet olsun topraaaam,şifa olsun hepicigi:)

Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .

sorsan çok hazırdım ama berbat bi başlangıç yaptım haftaya....
Kaçak diyene hele.

Ay şurda az Gülelim..

sendende hiç kaçmıyo hee ama genede buralarda sayılırım heptenmi kayboldumki...

Nayın topraaam nayıın:)

Pilavdan dönenin kaşiği kırılsın

Dönersem vur bağnaaa ezikle beniii

Ne kasikmis ama

Yok artık bu sefer son şans. .

sorsan çok hazırdım ama berbat bi başlangıç yaptım haftaya....

sendende hiç kaçmıyo hee ama genede buralarda sayılırım heptenmi kayboldumki...

Aman tribini yidigim

Oy küsme hiç bakamadı buraya -fc gel öpüm kız

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah kolaylık versin benimde kızı mı akşam acile görürdük 3 de areş sıtma serum yedi ilaç verdi feldik bende hiç uyumadım bu nasıl pis hastalık mikrop iyileşiyorsun bir süre sonra tekrar geliyo allahım şifa versim hepimize evlatlarımıza inşallah

Ben sunnet oldugunu sonra gordum onlar dugun icindi desene anneler zevklerine gore yapamadiklari dugunu sunnet de yapiyor
aynen öyle çakılım ah şimdiki aklım olsaydı şunu giyerdim saçımı başımı şöyle yaptırırdım dediğimiz bir fırsat geçiyor elimize canım.
Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .
günaydınnn heralde hazırızzz pek emin olamadım çocukların hastalıklarından canım

Mutlu haftalar olsun güzeller
mutlu haftalar tatlımmmmm.

Yururum dimi bugün basliycam yürümeye inşallah diyelim cano menumu akşama paylaşayim madem Bonus nrdsn?
günaydın canımmm mutlu haftalar

günaydınnnnn hadi bakalım hakkında hayırlı olsun inşallah canımm

bende iyiyim elh canım uğraşıyoz işte çocuklarla...

Allah iyilik versin rakibem

Yarım kalmiş rakibeligin hakkını verelim mi,ne dersin?

Şu Bonus 'u yakalayalım da görsünhatun ikili hanelerde bizim neyimiz eksik acep:)biz de tez vakitte 3 hanlilerden kurtulmalıyız rakibemm

Sagolasın canım,desteginizi eksik etmeyin lütfen..

Çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kızına,önemli bir durumu yoktur umarım..

Arzucum geçmiş olsun kuzum. Ne oldu yine prensese. ?
yaa anlamadım dün birşeyi yoktu pazar gğnğ kuzeniyle
arkadaşlarıyla diğer kuzeninşn doğum günü vardı yemeğe gittiler eğlenceye 12 gibi dönmüşler amcasına orda yattı öğlen gibi geldi birleyi yoktu gayet b şeli hareketliydi akşam yattı erken 10 gibi uyandı anne çok terliyorum boğazım acıyo üşüyorum felan dolven verdim ateş için nırofen verdim baktım üşütmüş hafif öksürük fcığa dönüştü sürekli öksürük oldu ateş daha yükseldi sıtma. başladı hemen aldık babayla acile serım taktılar boğazları kızarmış dedi birde grip antibyotik verdi boğaz spreyi verdi birde içinde c vitamini olan sarı kutu ilaç verdi sabah zorla bişey ağzıma koydu ilaçlarını verdim uyuyor şimdi tavuk kalça put koydum haşlıyorum tavuk suyu çorba yapıyorum ona kaldırıp içiricem bol limonlu karabiberli iyi geliyor böle işte canım yaa hiç uyumadım ayy büyüyolar gene uğraşıyoruz bebeklikle farkı yok yine aynı iç yangısı aynı telaş ne çok yazdım kusura bakma canım öpüyorum seni çok

Sagolasın canım,desteginizi eksik etmeyin lütfen..

Çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kızına,önemli bir durumu yoktur umarım..
taniki canım niye burdayız hepimizin ortak bir sorunu var hepimizin bizleri birbirinize bağlayan büyük bir psikolojik sorun bu bunu ancak aynı duyguları yaşadığımız için bizler birbirimizi anlayıp bizler birbirinize destek olabiliriz bunun için burdayız burda olmalıyız kaçışş yokkkk
kızımın evet 2 dir hastalanıyor ikiside kötü geçiyor geöen sefer mğde bağrsak sorunu yaşadı şimdide grip boğaz ateş böle işre iyi olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…