İyi geceler kızlarr biz saati de 5 yaptık uyku eğitimi vericem dedim amma kız gene hastalandı yıkadım kustu uyudu uyandı falan gece hiç kaka yapmazdı iki kez yaptı çıktı şimdi de garibim su içti gene çıkardı ama sakin rahat gibi :) çorapları çıkardım ilk defa ateşi var diye ya ondan rahat yada ondan üşüttü bilemedim şimdi 2 gecedir çok ağlıyordu bu gece ağlamıyor hangisi iyi bilemedim çenem düştü gene :):)
Ama napıyım her uyuduğumda abuk sabuk rüyalar görüyorum uyumak istemiyorum:)
Hazırmıyız. . Bomba gibi bir hafta olsunmu. ??
Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .
Oh miss gibi kahvemi içiyorum yanın da hurma ile
Ben ustlentim. . Çok fena ezikleyecegum topraami :)
Sonradan yok ben demedim.
Yok yanlış anladınız
Yok ben oynamıyorum demek yok ama..
Hazırmıyız. . Bomba gibi bir hafta olsunmu. ??
Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .
Kaçak diyene hele.
Ay şurda az Gülelim..
vayy rakibem sahalara inmiş...
hoşgeldin kaçak nerelerdesin...
Oy küsme hiç bakamadı buraya -fc gel öpüm kızDündü canım. Oldu bile..
Hoşbulduk rakibem,karayiplerdeBonus 'un depresyon kafesinde takılıyordum:)
Fakat çıks beyenmedim hiç iyi agirlamadi benii:)
Sen nasılsın,yavruların nasıllar?
Nayın topraaam nayıın:)
Pilavdan dönenin kaşiği kırılsın
Dönersem vur bağnaaa ezikle beniii
sorsan çok hazırdım ama berbat bi başlangıç yaptım haftaya....
sendende hiç kaçmıyo hee ama genede buralarda sayılırım heptenmi kayboldumki...
Oy küsme hiç bakamadı buraya -fc gel öpüm kız
çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah kolaylık versin benimde kızı mı akşam acile görürdük 3 de areş sıtma serum yedi ilaç verdi feldik bende hiç uyumadım bu nasıl pis hastalık mikrop iyileşiyorsun bir süre sonra tekrar geliyo allahım şifa versim hepimize evlatlarımıza inşallahİyi geceler kızlarr biz saati de 5 yaptık uyku eğitimi vericem dedim amma kız gene hastalandı yıkadım kustu uyudu uyandı falan gece hiç kaka yapmazdı iki kez yaptı çıktı şimdi de garibim su içti gene çıkardı ama sakin rahat gibi :) çorapları çıkardım ilk defa ateşi var diye ya ondan rahat yada ondan üşüttü bilemedim şimdi 2 gecedir çok ağlıyordu bu gece ağlamıyor hangisi iyi bilemedim çenem düştü gene :):)
Ama napıyım her uyuduğumda abuk sabuk rüyalar görüyorum uyumak istemiyorum:)
aynen öyle çakılım ah şimdiki aklım olsaydı şunu giyerdim saçımı başımı şöyle yaptırırdım dediğimiz bir fırsat geçiyor elimize canım.Ben sunnet oldugunu sonra gordum onlar dugun icindidesene anneler zevklerine gore yapamadiklari dugunu sunnet de yapiyor
günaydınnn heralde hazırızzz pek emin olamadım çocukların hastalıklarından canımHazırmıyız. . Bomba gibi bir hafta olsunmu. ??
Tamam o zaman..
Gunaydıııınnnnnnn. .
mutlu haftalar tatlımmmmm.Mutlu haftalar olsun güzeller
günaydın canımmm mutlu haftalarYururum dimi bugün basliycam yürümeye inşallah diyelim cano menumu akşama paylaşayim mademBonus nrdsn?
günaydınnnnn hadi bakalım hakkında hayırlı olsun inşallah canımmGünaydııııııııınn,
Azim dolu,musmutlu bir hafta olsun inş..
Yepyeni niyet ve kararlarla saglıklı beslenmeme başlamiş bulunuyorum,gazam mübarek olsun:)
Bugun den itibaren hergün yediklerimi yazmak niyetim olaki yazmaz gaflette bulunur veya bahaneler üretirsem fena ezikleyebilirsiniz beni:)
Ne kasikmis ama
Yok artık bu sefer son şans. .
Aman tribini yidigim
bende iyiyim elh canım uğraşıyoz işte çocuklarla...
çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah kolaylık versin benimde kızı mı akşam acile görürdük 3 de areş sıtma serum yedi ilaç verdi feldik bende hiç uyumadım bu nasıl pis hastalık mikrop iyileşiyorsun bir süre sonra tekrar geliyo allahım şifa versim hepimize evlatlarımıza inşallah
aynen öyle çakılım ah şimdiki aklım olsaydı şunu giyerdim saçımı başımı şöyle yaptırırdım dediğimiz bir fırsat geçiyor elimize canım.
günaydınnn heralde hazırızzz pek emin olamadım çocukların hastalıklarından canım
mutlu haftalar tatlımmmmm.
günaydın canımmm mutlu haftalar
günaydınnnnn hadi bakalım hakkında hayırlı olsun inşallah canımm
yaa anlamadım dün birşeyi yoktu pazar gğnğ kuzeniyleArzucum geçmiş olsun kuzum. Ne oldu yine prensese. ?
taniki canım niye burdayız hepimizin ortak bir sorunu var hepimizin bizleri birbirinize bağlayan büyük bir psikolojik sorun bu bunu ancak aynı duyguları yaşadığımız için bizler birbirimizi anlayıp bizler birbirinize destek olabiliriz bunun için burdayız burda olmalıyız kaçışş yokkkkSagolasın canım,desteginizi eksik etmeyin lütfen..
Çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin kızına,önemli bir durumu yoktur umarım..
yenoşşş bak kızımın fotosunu gösteremmiArzucum geçmiş olsun kuzum. Ne oldu yine prensese. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?