Şimdiden hayırlı olsun canım, çok güzel geçer inşallah sünnetiniz senin zayıflama azminin de nereden geldiği belli oldu sünnet anası :))heee birde bizim aile dostumuz büyük saz ekini var onunlada telefonda konuştu eşim çarşamba
evine davet etti bizi hem saz ekibi getirecek hemde sanatçı ve oryantal getiricek
bakalım çarşambada o işi halledebilrsek büyük iş bitcek inşallah
Ben öğlende hallettim o işi sana kolay gelsinEvvetttttttttttt hanımlarrrr yaz geliyor bugun bura çok sıcaktı günler uzuyor bu ne demek o zaman hadi syns yap bişeyler demek:)
Bugünden itibaren ipe dönüyorum inşallah şimdi 100 taneyle başlıycam inşallah kuçukte uyudu şükürler olsun hemen evi supurmem lazım bizim ev göçüyor resmen her yer her yerde
Hasibenin bahanesi var sende minnak oldun darısı başıma :))Olcek olcek. @HasibeG gelince kahve içmeye buluştugumuzda o koca gobegiyle biz de minnak bir şekil de otururuz karşısında..
Aman duymasın :)
Menumu paylaşayim madem yenaaaa
Sabah iki haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin 10 tane kadar badem fındık kahve çay
Arada yeşil çay kahve
Akşam iki karniyarik bir kase yoğurt 3 içli köfte üç ısırık kek
2 litre su
iyi akşamlarrr
saol canım Allah razı olsun aynen canım düğün için azmim ama bu bahane tabisi bu arada birdaha şişko olmak istemiyorum korumaya çalışacağım canikomŞimdiden hayırlı olsun canım, çok güzel geçer inşallah sünnetiniz senin zayıflama azminin de nereden geldiği belli oldu sünnet anası :))
öylemi dersin hadi inşallah bonuscanım inşallahHayirli aksamlar
Arzuzuzuuu hayirli olsun tarihiniz yeriniz bomba gibi düşecen dugunun ortasina :)
tv de şöyle güzel diziler olsun valla yaa. abuk subuk bir sürü dizi var.Ben de seyrettim güzele benziyor . Ben masum değiliz le jet Sosyeteyi bekliyorum dizi olarak bakalım nasıl çıkacak
evet çok yavaştan alıyoruz. hızlanmalıyız. kaç zamandır 80 kilonun etrafındayım. bir 70 lere doğru düzgün geçemedim.Anlaştık başka türlü olmayacak çünkü zaman hızla geçiyor haftaya ctesi doktor kontrolum var ben hala 70 olamadim doktor diyecek ne yüzle geldin.
akşam çok olmamışmı cano 2 karnıyarık 3 içli köfte gerçi ekmek yok ama birde sen yağsız yapıyordun diimi karnı yarığı birde içli köfte haşlamamı kızartmamı canoMenumu paylaşayim madem yenaaaa
Sabah iki haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin 10 tane kadar badem fındık kahve çay
Arada yeşil çay kahve
Akşam iki karniyarik bir kase yoğurt 3 içli köfte üç ısırık kek
2 litre su
ee hadi yavrişşşş kim tutuyor seni yaaa allah de helee haydaaa neyi bekliiinntv de şöyle güzel diziler olsun valla yaa. abuk subuk bir sürü dizi var.
evet çok yavaştan alıyoruz. hızlanmalıyız. kaç zamandır 80 kilonun etrafındayım. bir 70 lere doğru düzgün geçemedim.
süper gitmişsin bence canım sadece karnınahar kısırı sanki olmasa 10 numara 5 yıldız afiyet olsun gülğmNe yedim yaziyim sanki cokmu yedim naptim ya amaaaaan
Sabah 9:30
1 yumurta, 1-2 kasik lor, 1 kac kup kasar
2 dilim avokado, 8 zeytin, maydonoz
1 dilim tam bugday
13:00
1 kaşık pankek, 1 portakalin suyu
Öglen 15:00
7 kasik pirasa, 3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday
1 kucuk alabaş
17:30
Yarim elma, bas parmagim kadar muz
Yesil cay
Aksam 19:30-20:00
5 tane minik hazir köfte
6 tane karnabahar köftesi
Bir dolu tabak karnabahar kisiri 4 dolu servis kasigi vardir
Su 2 litreyi gecti (aksamdan hazirladim limonlu zencefilli maydanozlu)
Oglen 40 dk tempolu yuruyus yapmistim.
öylemi dersin hadi inşallah bonuscanım inşallah
süper gitmişsin bence canım sadece karnınahar kısırı sanki olmasa 10 numara 5 yıldız afiyet olsun gülğm
Hala isteyim ve eve 1 saat en az 1 saat yolum var gelde delirme ya gel de delirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?