Brokoli köftesi tarifi ile mi yaptin?ben de ayni sekil yapiyorum ve cok seviyorum:)
Birde gecenlerde instada gördüm karnibahari baharatlar ve zerdecal ile harmanlayip firinda pisirmis bir diyet sayfasi,onuda denedim ve cok güzel oldu..zerdecal diger baharatlara göre bir tik daha cok konuluyor,rengi sari sari yogurtla cok hosuma gitti benim:)
Karnabahar kisiri hep duydugum ama hic deneyemedigim bir tarif,yarin yapsam mi ki:)
İyi akşamlaaar napaysınız
Arzuzuzuuu canım bu şarkı sana gelsiiin :)
Kim çukuru seyrediyor parnak kaldırsın :)))
Gelelim bugun ham ettiklerime:) ilk günüm cok basarili sayilamaz fakat sagliksiz gecen haftalardan sonra bir nebze kötünün iyisi gibi oldu sanirim..
Sabah
Birkac catal kizartma
bir babybel peynir
biraz roka
1 haslanmis yumurta
Ara
bir avuc kadar findik + kahve
Ara
1 kücük Armut+cay
Aksam
Taze fasulye
brokoli
2 kasik pilav
yarim kücük kase yogurt
Ara
Yesil cay icecegim
Brokoli köftesi tarifi ile mi yaptin?ben de ayni sekil yapiyorum ve cok seviyorum:)
Birde gecenlerde instada gördüm karnibahari baharatlar ve zerdecal ile harmanlayip firinda pisirmis bir diyet sayfasi,onuda denedim ve cok güzel oldu..zerdecal diger baharatlara göre bir tik daha cok konuluyor,rengi sari sari yogurtla cok hosuma gitti benim:)
Karnabahar kisiri hep duydugum ama hic deneyemedigim bir tarif,yarin yapsam mi ki:)
Ooyyy geçmiş olsun nasıl olucak dr. mı götürceksin ?Beeennn...
Bu akşam çukur da değilim yarın izlerim artık...
Barış rahatsız biraz burnu kanadı epey. Çok panik oldu...
Şimdi uyuycak ben de yanındayım..
Bugün içimden bu sene hiç tıkanmadı hastalanmadı diye geçiriyordum eve bir geldim gözler ıslak ıslak. Ses gitmiş. Zor nefes alıyor
Gayet güzel...
yürüyüş yaptınmı.?
Ben de körili olanı deneyeceğim topraam
Vay vay vay demek işin içinde elti de var gazan mubarek olaa :))))eltimle konuşmuyoruz çoookkk uzun zamandır şimdi düğünde mecburen bir araya gelcez beni de kaç yoldır görmüyor birazda onu şoklamak istiyorum aslında o bana kızlarımız görüşüyorlar oyun oynuyo evde felan video atıyo kızıma biliyo bana göstericeni ama ben hiç ne foto ne video öyle şeylerle işim olmaz ben direk göze dalacam beni gözlerinle görüxek canlı en güzel şekilde inşallah bonuscan
Ooyyy geçmiş olsun nasıl olucak dr. mı götürceksin ?
Ben çukuru seyretmiyorum bir an eşim açtı şarkı hoşuma gitti aslında netten baştan seyretmek lazım
Gecmis olsun yaYENA burnu niye kanadi acaba?
Bende kör topal menümü yazayım
Öğlen 12 gibi 3 dilim ekmekle
Peynir, bir yemek kaşığı kadar yeşil zeytin biraz domates yeşil biber ve bir kaç dilim salatalık
Çok açtım doymadım bile
Bir ara : 2 yaprak büsküvi , 30 gr kadar fındıklı çukulata
Akşam : 18:00 bir tabakta iki servis kaşığı bulgur pilavı iki sevis kaşığıda nohut yemeği bir küçük kasede yoğurt
Başkada bişey yemedim gün içinde su yetersiz bir beyaz çay içtim şimdide normal çay içiyorum
Bulgur nohut şişkinlik yaptı biraz
Ooyyy geçmiş olsun nasıl olucak dr. mı götürceksin ?
Ben çukuru seyretmiyorum bir an eşim açtı şarkı hoşuma gitti aslında netten baştan seyretmek lazım
Yumurtayı seviyorum her sabahta yerimde geç kaldığım için ayak üstü böyle oldu yarın sabah evde yaparım kendime artıkYumurta ekle muhakak kahvaltıya asucum.. Sen seviyordun dimi. yumurta.?
Doyurur seni..
Yeni başlamana rağmen iyi afiyet olsun...
Yok canım yemedim karnımda şiş açımda anlamadım yatarım artık74FRIDA bencede iyi baska bisey yemediysen daha da iyi.
Yumurtayı seviyorum her sabahta yerimde geç kaldığım için ayak üstü böyle oldu yarın sabah evde yaparım kendime artık
hee yaaa ola vallaVay vay vay demek işin içinde elti de var gazan mubarek olaa :))))
Kofte icin cekiyosun ya robottan birazini ayirip dene istersen. Maydanoz cok yakisti kofteye birazda karbonat koydum
Siyahini demledim kuzum adaşın birakmiyor uyutcam sanirim uyursa.
Anne beni kucaama al diyo :)
Ben yumurtayı çok severim sıkıntım yok sadece kızımla kahvaltı yaptığımızda o yumurtasını yemeyince bana kalıyor 2 yumurta yiyorum sinirleniyorumDiyetisyen bana ömür boyu yumurta yemelisin diyor :)
Bazen kokusuna bile dayanamıyorum,bazen çok seviyorum...
Bu ara maydanozla iyi gidiyor :)
Beeennn...
Bu akşam çukur da değilim yarın izlerim artık...
Barış rahatsız biraz burnu kanadı epey. Çok panik oldu...
Şimdi uyuycak ben de yanındayım..
Bugün içimden bu sene hiç tıkanmadı hastalanmadı diye geçiriyordum eve bir geldim gözler ıslak ıslak. Ses gitmiş. Zor nefes alıyor
Gayet güzel...
yürüyüş yaptınmı.?
Ben de körili olanı deneyeceğim topraam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?