Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dolaba koy mutlaka etlimiydi etliler daha cabuk bozulmaya meyilli cok gecmeden kullanirsin

Bende cam şişede konserve yapıyorum yada saklama kabında buzluğa atıyorum iyi oluyor acil durumlarda şu ara yok gerçide ....

Kıza ayrı yemekmi yapıyorsun..
onun yedikleri de iyi tam sporcu yemeği :)

Senin oğlan bir de makarna çok yiyordu dimi..

spor hocamız da makarna çok tüketiyor. faydalı karbonhidratmış...
Makarna yediğim gün ekmek dahil başka karbonhidrat tüketmiyorum diyor...

Leslie sevmiyordun dimi sen de..

Dolaba koy mutlaka etlimiydi etliler daha cabuk bozulmaya meyilli cok gecmeden kullanirsin

Dolaba koyim iyi ki söyledin..
Sucukluydu..

Bende cam şişede konserve yapıyorum yada saklama kabında buzluğa atıyorum iyi oluyor acil durumlarda şu ara yok gerçide ....

buzluğa koyuyordum ben de ama çok yumusuyor kötü oluyor evdekiler beğenmiyor..

Topraaam gülse birsel'in dizisi başlıyor,merak edıyorum ben de:)
Güzeldir diye tahmin ediyorum,filmi aile arasında harikaydı,izledin mi?

ben de onu bekliyorum topraam..
aile arasındayı izledik şahaneydi. :)))

Kendi menumu elestireyim.

Kahvaltida avokado yemisim daha zeytine gerek yokmus ikiside yagdan yana kuvvetli.

Pankek meyve suyu diyette ne alaka

Şoyleki okuldan donuste babanneye ugradik kizlara yapmistim hepsini icemediler ziyan olmasin diye ictim.
Yemek saatiydi ama uygun yemek yoktu bide portakali icince dedim kiz bu ara ogun oldu ya boyle

Aksamim izahini yaptiydim zaten.
Uzun zamandir ilk kez bu kadar su ictim wc gittim.

Yine bile kiloma gore azda oncekine gore baya cok yani.

74FRIDA avokadoyu bugun direk dogradik ustune limon sıktım maydanozla birlikte yedik gayet guzeldi limonsuz mubarek ne yedigin anlasilmiyo

Ekmege surmekte olur tabi yag eklemeden ezip maydanoz ceviz limon falan katarsin.

Canım benim yediğim nohut ve bulgur iş yerindeydi akşam altıda yedim dahada bişey yemedim ama yarımada kaldı p yemek ve yemek istemiyorum bakalım yarın napıcam

Eve geldikten sonra kızımla babasına ızgara tavuk ve salata yaptım saat 9 da yediler

Yarın akşam dahada geç yiyecekler idman geç saatte 10. 30 gibi evde olurlar kızım sabah evden erken çıktığı için beslenmesini dengeliyemiyoruz o kadarda ....

Iyi geceler kizlar

Yrn arkadasla haberlestik yagmur yagmazsa ise yuruyerek gitcez cuma aksamda yuruyerek donmustuk yavastan basladim yani yuruyuse

Olcek olcek. Bulamiyorum gelince kahve içmeye buluştugumuzda o koca gobegiyle biz de minnak bir şekil de otururuz karşısında..
Aman duymasın :)

Inan hic duymadim
Hem ben hamileyken gobegim cok olmuyo ic hacim genis oldugu icin cocuk ice dogru buyuyor
Nasip olursa ramazandan sonra gelmek istiyorum o zamana 6.5 aylik falan olcam zaten cok gobegim olmaz
Benimde hedefim doguma 99.9da olsa cift haneli olarak gitmek

Bu arada kahveyide kizlaragasinda icelim

Açıkcasi Leslie hakkında fikir beyan edecek kadar bilgi sahibi degilim,birkaç yapıp bıraktım sadece:)
Yürümeyi seviyorum ben,haftada üç gün yürüyebilsem şahane olur,havalar ısındıkçada artırırım..

Eşimle biz de inanılmaz beyendik filmi gerçekten,gülse'nin el attigi her proje harika oluyor..
Yaptıkları yapacaklarının teminati hatunun:)

Şaka bir tarafa çok ayrı yeri var ben de,pek seviyorum kendisini:)

Hahaha içe doğrumu büyüyor.
Ay hasibe ya nasıl güldüm seni çılgın..

Olur kızlarağası iyi fikir..

ayy canım yaaa çok çok geçmiş olsun medir bu nezle grip herkes çoluk çocuk hasra bir türlü ram iyleşemiyorlar ne yapacağımızı şaşırır olduk burun kanaması benim yeğenimde de var dı dr gittiler ondada bişey çıkmamıştı 20 yaşında şuan geçti çocuk ken kanardı ara da çık geçmiş olsun xanım Allaha emanet olsun üzüldüm çocuklara çık üzülüyorum daha doğrusu kimse hasra olmasın allahım iyilik ver sağlık ver herkese amin

Ya bilemiyorum o kadarda zorlamamak lazım kardeşim onu Bahçeşehir pazarından tanesini 10 TL ye alıyor üstelik tadınıda sevmiyorum bugün sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ne işe yarıyor diye yazısı vardı o kadarda mucize değilmiş onun yerine ananas alsam 2 3 öğünde yenir yanii :)

Sağol arzucum...
Eşimin de küçükken kanarmış burnu.. genetikmi acaba bilemedim..
büyüdükçe geçer inşallah bizim de...

Ney neyyyyy 6 liraya aliyodum ben ohaaaa :)))) bahcesehire pazarami gidilürrr
Sen gecen mefkureme sormustun ya nasil yiyosun diye bende ondan şeettim.
Yoksa ister ananas al ister başka bisey :) saglikli beslende baba ne yersen ye

Ney neyyyyy 6 liraya aliyodum ben ohaaaa :)))) bahcesehire pazarami gidilürrr
Sen gecen mefkureme sormustun ya nasil yiyosun diye bende ondan şeettim.
Yoksa ister ananas al ister başka bisey :) saglikli beslende baba ne yersen ye
Adamlar sosyeteye satış yapıyor çok pahalı bir pazar ben kendi mahalemden alıyorum ofise götürülecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…