İnsallah canım yaHe valla çok da güzel olmuştu :) bozmam, bozsam da tamamen bırakmam inşallah..
Hadi hayırlı olsun, sen erirsin o zamana kadar inşallah.. Ben de 70in altını görürsün diyorum, ayrıca fotoğrafı gördüm, beline bittim maşallah ince görünüyosun epey..
Oooo hoşgeldin kuzum :) özlettin..
Çok yüksek miymiş bu değerler anlamam pek ama, geçmiş olsun diyeyim.. Ben çocuk için tedavi görürken kısa bir süre kullandım metformin, hem zayıflamaya yardımcı hem de yumurtlamayı düzene sokuyomuş diye.. İnsülin direnci hepimizde var zaten, kilonun doğal sonucu.. 1-2 ay kullandıktan sonra hamile kalınca bıraktım, sonra da bi kaç kez kullandım ama düzenli olmadı. Yoğun mide bulantısı yaptı bana..
Sana iyi geleceğini düşünüyorum ama ben, yavaş kilo veriyodun yanlış hatırlamıyosam dimi? Düzenli kullanımda faydasını görürsün metforminin..
Geçmiş olsun senin çocuklar kaç yaşlarındaydı ? Zor yaa strese sokuyor. Bu çocuklar adamıUyandı tekrar uyudu kahvaltı yapıyım bari dedim:) ben mi diyetteyim sıpam mı bilmiyorum sadece su içiyo ya ne versem kafa sallıyo ishal bide 8.5 kilo zaten sıska iyice ufalacak
Kullan canım çok mucizeler yaratmıyor biliyorum kullanmıştım daha önce kaç mg lık. Verdi Dr.İnsallah canım ya
Mıde sorunları 1-2 aya gecıyormus öyle dedı dr
1000 mg canımKullan canım çok mucizeler yaratmıyor biliyorum kullanmıştım daha önce kaç mg lık. Verdi Dr.
Iyi geceler kızlar
Misafirler 21.30 a doğru gittiler
Bende evi mutfağı toparladım
Benim oğlanla çocuk geldiler
Onlarda biraz önce gitti
Geçmişi tam okuyamadım
Anı yakalıyım :))
Çok şükür bugünü kazasız belasız atlattım
Gelenler baya iltifat etti :))
Çok incelmişin Çok güzel olmuşun vs.:))
Hatta böyle iyisin daha verme falan :))
Menüme gelirsek
9.30
3 hurma
11.00
2 aktiva
15.00
3 ceviz
Çatalın ucuyla kısırın tuzuna baktım
17.30
4-5 kş yoğurtlu cevizli kereviz salatası
Su 2 lt
(26 ocak -2 subat haftasi )
HAFTANIN BIRINCISI.......
@hergaf .......-1,2 kg.....
HAFTANIN IKINCILERI......
@Arzuzuzuuu & @mefkurem -0,5 kg....
HAFTANIN UCUNCUSU.....
@cakil80
He valla çok da güzel olmuştu :) bozmam, bozsam da tamamen bırakmam inşallah..
Hadi hayırlı olsun, sen erirsin o zamana kadar inşallah.. Ben de 70in altını görürsün diyorum, ayrıca fotoğrafı gördüm, beline bittim maşallah ince görünüyosun epey..
Oooo hoşgeldin kuzum :) özlettin..
Çok yüksek miymiş bu değerler anlamam pek ama, geçmiş olsun diyeyim.. Ben çocuk için tedavi görürken kısa bir süre kullandım metformin, hem zayıflamaya yardımcı hem de yumurtlamayı düzene sokuyomuş diye.. İnsülin direnci hepimizde var zaten, kilonun doğal sonucu.. 1-2 ay kullandıktan sonra hamile kalınca bıraktım, sonra da bi kaç kez kullandım ama düzenli olmadı. Yoğun mide bulantısı yaptı bana..
Sana iyi geleceğini düşünüyorum ama ben, yavaş kilo veriyodun yanlış hatırlamıyosam dimi? Düzenli kullanımda faydasını görürsün metforminin..
Yine başım ağrıyor.
Bu günler de sık yaşıyorum
Kahve içiyorum,gözlerimi açabilsem ne iyi olacak...
Kızlar grip için, sambucol ve vitamin c 1000 alın bir bardak suya birer tablet atıp günde iki kez için anında iyileşiyorsunuz biz iki senedir öyle yapıyoruz ilaç içmeye gerek kalmıyor ikinci gün ayağa kalkarsiniz evvel Allah
Kahve iyi gelir geçmiş olsun
Barış nasıldı okula gönderdin mi?
Kızlar grip için, sambucol ve vitamin c 1000 alın bir bardak suya birer tablet atıp günde iki kez için anında iyileşiyorsunuz biz iki senedir öyle yapıyoruz ilaç içmeye gerek kalmıyor ikinci gün ayağa kalkarsiniz evvel Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?