Çok geçmiş olsun topraaaam
Kahve iyi gelir inş..
ben neutrogena nın hızlı emileni aldım süperrr dene derim ipek yapıyor gratisten aldımYine nemlendiricim bitti evde kalan pepanteni filan sürüyorum rahatsız oldum ....
40 yaş üstü nemlendirici önerilerinizi alayım lütfen ?
bi tek bu şarkısını severdim
Ajdayıda dinledigim 3 sarkisindan biri
tamam insallah :)teşekkür ederim de canım üzüldüm şimdi öyle şey olurmu ayneya bakmamak küsmek daha çok bakmalısın kendini sevmelisin lütfen bende çok kilolu idim sende zayıflıcaksın bize foto ataxaksın ama bırayı bırakma sakın tavsiyem
Ne listesi bende istiyorumBonus can gülümmm ellerine sağlık liste için herşey için yüreğine sağlık canımm
Yasasin(26 ocak -2 subat haftasi )
HAFTANIN BIRINCISI.......
@hergaf .......-1,2 kg.....
HAFTANIN IKINCILERI......
Arzuzuzuuu & Mefkurem -0,5 kg....
HAFTANIN UCUNCUSU.....
cakil80
Suyumu az içiyosun acaba cnmYine başım ağrıyor.
Bu günler de sık yaşıyorum
Kahve içiyorum,gözlerimi açabilsem ne iyi olacak...
Selam canm.ins hepimiz kilo verebiliriz.bu defa spor yapmaya fırsat bulamam.minik kızım bütün zamanımı alıyor:)ama yaza kadar veremezsem kosu bandi almayi düşünüyorum.sanrm @ bonuGünaydınnndün gelemedim, çok düzenli yiyemesem de abartmadım ve çok kalori almadım.. Yürüyümedim, çünkü pazar gecesi sabah 5te yatabilmiştim, eve gelince kızımla beraber uyudum, uyandım yemek yedim, yedirdim, salonda uyukladım yine.. Bugün doktora gideceğim göz için okul çıkışı, 2.5 miyopum, sanırım derecem arttı.. Sabah güzel bi kahvaltı yaptım, sadece biber kızartmıştı eşim, 2-3 çatal ondan aldım. Ama akşam dengelerim. Akşam kızım iyi olursa koşu bandıyla hasret gidereceğim :)
Böyle işte :)
bengisu022 canım benim, hoşgeldin tekrardan, senle rakip olamam ben, sen çok istikrarlı oluyosun bi başladın mı :) siz @ISILDURU ile devam edin bence :)
YENA Arzuzuzuuu syns geçmiş olsun çok kuzularınıza..
Bonus tablo için teşekkürler, kilo verenleri tebrik ederim.. Koşu bandına çok sevindim canım, azmini yitirme hiç..
Başka yazacaklarım da vardı sanki
Ben bikaç hafta kullanmıştım hiç mide bulantısı yada iştah kesmesi yapmadı :))İnsallah canım ya
Mıde sorunları 1-2 aya gecıyormus öyle dedı dr
Selam canm.ins hepimiz kilo verebiliriz.bu defa spor yapmaya fırsat bulamam.minik kızım bütün zamanımı alıyor:)ama yaza kadar veremezsem kosu bandi almayi düşünüyorum.sanrm @ bonu
Selam canm.ins hepimiz kilo verebiliriz.bu defa spor yapmaya fırsat bulamam.minik kızım bütün zamanımı alıyor:)ama yaza kadar veremezsem kosu bandi almayi düşünüyorum.sanrm @ bonu
Geçmiş olsun canım...Yine başım ağrıyor.
Bu günler de sık yaşıyorum
Kahve içiyorum,gözlerimi açabilsem ne iyi olacak...
Biri 51 diğeri 14 aylık canım küçük olan hasta bir yumurta yedi ama çok mutluyum:)Geçmiş olsun senin çocuklar kaç yaşlarındaydı ? Zor yaa strese sokuyor. Bu çocuklar adamı
Olur canım cuma listesinde yerimi alırım :)
Çocukla çıkmak zor ya ..gecem sıkıntılı geçti ama güne güzel bi kahvaltıyla başladım inş öylede bitiririm...akşam umreden gelen bi akrabayı ziyarete gidicez k.validelerle...eşim zeynepte gelicek demiş mecbur kaldım biraz enesle bi yere çıkmak istemiyorum aslında..
Geçmiş olsun kuzum sağol çocuklar olunca daha kotu oluyor galibagünaydınnnnn güzellerrrrkızım maşallah daha iyi geve çok terledi onun odasında yattım
sabah maşallah iyi uyandı çok şükür 1 muz yedi
1 br ayran içti şimdi ona ta hana çorbası yaptım
çok şükür Allaha .... kimse hasta olmasın yaa
hasta olanlara ve yakınlarına burdan acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?