Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecem sıkıntılı geçti ama güne güzel bi kahvaltıyla başladım inş öylede bitiririm...akşam umreden gelen bi akrabayı ziyarete gidicez k.validelerle...eşim zeynepte gelicek demiş mecbur kaldım biraz enesle bi yere çıkmak istemiyorum aslında..

günaydınnnnn güzellerrrr kızım maşallah daha iyi geve çok terledi onun odasında yattım
sabah maşallah iyi uyandı çok şükür 1 muz yedi
1 br ayran içti şimdi ona ta hana çorbası yaptım
çok şükür Allaha .... kimse hasta olmasın yaa
hasta olanlara ve yakınlarına burdan acil şifalar dilerim

tamam insallah :)

Selam canm.ins hepimiz kilo verebiliriz.bu defa spor yapmaya fırsat bulamam.minik kızım bütün zamanımı alıyor:)ama yaza kadar veremezsem kosu bandi almayi düşünüyorum.sanrm @ bonu

Selam canm.ins hepimiz kilo verebiliriz.bu defa spor yapmaya fırsat bulamam.minik kızım bütün zamanımı alıyor:)ama yaza kadar veremezsem kosu bandi almayi düşünüyorum.sanrm @ bonu
Bonus da yeni almış cok cok kullan güzel kiloar ver canm.kendim8z icin yapacağımız en iyi harcama bence.

Yine başım ağrıyor.
Bu günler de sık yaşıyorum

Kahve içiyorum,gözlerimi açabilsem ne iyi olacak...
Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun senin çocuklar kaç yaşlarındaydı ? Zor yaa strese sokuyor. Bu çocuklar adamı
Biri 51 diğeri 14 aylık canım küçük olan hasta bir yumurta yedi ama çok mutluyum:)
Mefkurem alintida hatirladim o neydi oyle menu misafir telasimdanmiydi?

syns seni eklemeyi unutmusum yine unutursam ses et olurmu?
Olur canım cuma listesinde yerimi alırım :)

Çocukla çıkmak zor ya ..

Geçmiş olsun kuzum sağol çocuklar olunca daha kotu oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…