Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Sabah 9.30 maydonozlu limonlu soda
Kahvaltı 11.00
Bi dilim peynir
bir haşlanmış yumurta
Marul
Elma

16.00 iki kuru incir

Akşam 18.30
Bi dilim peynir
Salata
Ayran
Su 3e tamamlicam
88dk lesli yapcam
Akşam biraz az geldi cnm bana
Spor süperrr

Yok ben normal yufka sanmıştım
Senin dediğinin yarısı 1- 2 dil.ediyodur :))
Ara öğünlerde galeta yerine kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt tercih etsen daha iyi cnm
Galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor bide katkı maddeli

Eğer lahana seni şişirmiyosa menün güzel cnm

Aklında bulunsun 1 incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor

Sen spor yapmıyomusun artık

Çok güzel bir menü bence

Bende aynı hedefi koyuyorum 1 martta 76 kilo olacağım. Ben bugun yine bozdum ama akşam kararlı şekilde geç saatte de olsa yemek yaptım yarının yemeği hazır mantar sote. Öğlen evden götüreceğim bu iş buraya kadar aldım başımı gidiyorum hemen kilo almisim olacak is değil

Bir marta üç hafta var canım üç kilo gider anca senin hedef baya yüksek gibi

Güzel dedin oynanan dur bana da kızın ya moralim bozuldu 3 gündür neyim var benim neden habire yiyorum ben bugun 4 tane kestane şekeri yedim ki ben kestane şekeri sevmem bile. Öğlen diet menu siparis verdim Mücver çıktı bu nasıl diet menu ya salata olmasi gerekmez mi bu menüde ben ne yaptım oturdum yedim

Canim benim doktor eğer tartin varsa yufka ekmegi 50 gr veriyor 1 öğünde ve azaltabilirsen her öğün 25 gr a inebilirsin demişti. Evde yapılan daha sağlıklı dedi maya olmayan ben yapmayı ogrenecegim. Bi de Bim e küçük saç gelirse elektrikli ondan alacağım kendim yapıp pisirecegim koy ekmegi gibi

Iyi aksamlar herkese

Yediklerim söyle:)

Sabah
1 kücük mandalina büyüklügünde elma

2 saat kadar sonra
Bir kase tarhana corbasi
3 cilek

Ara
zencefil+limon cayi

Aksam
3-4 kasik dünden kalan fasulye
sebzeli makarna (biraz fazla kacirmis olabilirim)

Ara
cay

Şuan ne kadar çok yediysem kalbim çarpıyor nefes alamiyorum ama bana mustahak hakediyorum. Artık kalbim neden çarpıyor biliyorum yemek yemekten ve hazmedene kadar da kalbim çarpacak biliyorum. Bu bana ders olmazsa kalp hastası olacağım. Kendimi soktuğum cendereden çıkmam lazım ist a döndüm yine depresyon moduna girdim bu hayat çok sıkıcı ben bu değilim

hımm ozaman incirin yanında diğer yemişler olmamalı
anladım canım yokk bu ara yapamıyorum evde hastalar olunca yapamıyorum bu bir bahane diil evet ama birazda düşğndüm benim için en uygun spor yürüyüş daha önce zayıfladığımda diyet yanında hergü yürüyüşüm vardı lesli yapmamıştım yada başka spopr sanki bana ağır geliyor diğer sporlar ..... yürüyüşe başlıcam ...inşallah lahana ya gelince aslında şişirmiyordu beni sadece bu akşam şişkinliğim oldu acaba diyorum turp mu yaptı başka bişe yemedim akşam yemeğinde ızgara köfte birde turp havuç salatası
yedim ...turp yaparmı şişkinlik acaba

Canim bu kadar yipratma kendini lütfen,ani geri getirme sansim yok maalesef bundan sonrasinda ne yapabilirsin ona odaklan..Yarin bu günün telafisi icin elinden gelen gayreti gösterebilirsin mesala..

Bugün yediklerim

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz

Ara,
1 kare bitter
Filtre kahve

Öğlen,
Kurufasulye
1 kornişon

Ara,
Ceviz
Dut kurusu

Akşam,
Tavuk
Salata

60 dk.yürüyüş

Tup bazi kisilerde ödem atici olabiliyorken bazilarinda ise tersi olabiliyor,gerci tüm gidalar böyle herkese ayni etkiyi yapmiyor..Onun disinda stres,kaygi vb seylerde ödem ve siskinlige sebep olabiliyor canim..

1 ayda 9 kilomu verecen çakıl

Benimde hedefim ay sonu 76

Kuzum bugün ne güzel yemeğini hazır etmişin
Yanına yoğurt salatada koy

Dışarda sağlıklı dediğimiz yemekler bile sıkıntı oluyor

Tatile gitmedende ne güzel pozitif bi ivme yakalamıştın cnm
Hadi boşver depresyonu, bize bi faydası yok :))
Sen vereceğin kiloları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…