Akşam biraz az geldi cnm banaMenüm
Sabah 9.30 maydonozlu limonlu soda
Kahvaltı 11.00
Bi dilim peynir
bir haşlanmış yumurta
Marul
Elma
16.00 iki kuru incir
Akşam 18.30
Bi dilim peynir
Salata
Ayran
Su 3e tamamlicam
88dk lesli yapcam
Yok ben normal yufka sanmıştım
Lavaş ekmekler var ya onlardan daha ince bildigin yufka gibi ekmek formunda degil.
Lahmacun kadar tamami 8 de 1 inin 1 dilim olmasi imkansiz
Arada bi meyve 2 galete yiycektim kucuk kizda yemeyince onu yiyim dedim mayasiz diye.
Kisirim dunden kaldi kucucuk karnabahar bi bereketli ciktikiama dune gore bugun yedigim cok az avucum kadar ancadir icindeki karnabahar.
Banada şiskinlik yapti zaten. Cumaya kadar kalmaz insallah.
Ek olarak 5-6 tane fistik yedim sabah o yufkaylada fistik yedigimi hatirladim
Eğer lahana seni şişirmiyosa menün güzel cnmmenüm
sabah ..2 hurma
1 incir .avuç içi çiğ fındık
1 nes ikisibir arada
ara..yeşilçay
2 ceviz ...
öğlen .. 5 yk . haşlanmış beyaz lahana
yoğurtlu baharatlı salatası
ara...1 büyük fincan sütlü kahve
1 incir 2 ceviz
yarım .havuç
akşam..5 tane ızgara köfte
havuç turp salatası
2 lt. su
birazdan çay içicem
Ne yedim....
Sabah 6:50
Ceyrek simit
1 kk suzme, 1 kk kasar
Yarim yumurta
2-3 dal roka
10:30
Yufka ekmegin yarisiyla peynirli domatesli dürüm (sabahtan kalmisti)
Öglen 13:30
5 kasik karnabahar kisiri
Bolca roka 1,5 dilim ekmek
17:00
4 minik gün kurusu
Turk kahvesi
Aksam 18:30
7 dolu kasik pirasa
1 kase yogurt
Karisik salata
2,2 litre zencefilli maydanozlu limonlu su.
Hala biraz var illaki biticek.
40 dk yuruyuş
İkiside vitaminSambucol nedir,vitamin mi?
ah arzucum ahhh hiç sorma. ben kendimi tutuyorumlaf var icraat yok. neyse yine de dilimi ısırayım kendimi toparlayacak gibi hissediyorum. 2 haftadır iyiydim. son hafta regl dengemi bozdu azcık Mefkurem duymasın ama regl bahaneme çok kızıyo oooo
hedef koydum kendime..... 1 marta kadar 76 olayım diyorum
Bir marta üç hafta var canım üç kilo gider anca senin hedef baya yüksek gibiBende aynı hedefi koyuyorum 1 martta 76 kilo olacağım. Ben bugun yine bozdum ama akşam kararlı şekilde geç saatte de olsa yemek yaptım yarının yemeği hazır mantar sote. Öğlen evden götüreceğim bu iş buraya kadar aldım başımı gidiyorum hemen kilo almisim olacak is değil
Güzel dedin oynanan durHımmm ne desem acaba :)))
Ben en çok sabahla akşamı beğendim
Eğer karnıbahar seni şişirmiyorsa o da güzel
Ben tartıya yakın yememeye çalışıyorum
Bide senin dünde vardı
Sabahki ara öğün fazla olmuş
Yufka ekmrğin 8 de 1 i, 1 dil.ekm yapıyor
Yürüyüşün yapman iyi olmuş cnm
Heee burda bi kadın sen varsın değilmi
Başka regli olan yok
Sen daha oyalan bebeğim, bak nerdeyse seni yakalıcam
Buraya başladığımda aramızda 10 kilo vardı 
Canim benim doktor eğer tartin varsa yufka ekmegi 50 gr veriyor 1 öğünde ve azaltabilirsen her öğün 25 gr a inebilirsin demişti. Evde yapılan daha sağlıklı dedi maya olmayan ben yapmayı ogrenecegim. Bi de Bim e küçük saç gelirse elektrikli ondan alacağım kendim yapıp pisirecegim koy ekmegi gibi
Lavaş ekmekler var ya onlardan daha ince bildigin yufka gibi ekmek formunda degil.
Lahmacun kadar tamami 8 de 1 inin 1 dilim olmasi imkansiz
Arada bi meyve 2 galete yiycektim kucuk kizda yemeyince onu yiyim dedim mayasiz diye.
Kisirim dunden kaldi kucucuk karnabahar bi bereketli ciktikiama dune gore bugun yedigim cok az avucum kadar ancadir icindeki karnabahar.
Banada şiskinlik yapti zaten. Cumaya kadar kalmaz insallah.
Ek olarak 5-6 tane fistik yedim sabah o yufkaylada fistik yedigimi hatirladim
Hedefi yüksek tuttum ki gevsek davranmayim ondanBir marta üç hafta var canım üç kilo gider anca senin hedef baya yüksek gibi
hımm ozaman incirin yanında diğer yemişler olmamalıAkşam biraz az geldi cnm bana
Spor süperrr
Yok ben normal yufka sanmıştım
Senin dediğinin yarısı 1- 2 dil.ediyodur :))
Ara öğünlerde galeta yerine kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt tercih etsen daha iyi cnm
Galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor bide katkı maddeli
Eğer lahana seni şişirmiyosa menün güzel cnm
Aklında bulunsun 1 incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor
Sen spor yapmıyomusun artık
İkiside vitamin
Şuan ne kadar çok yediysem kalbim çarpıyor nefes alamiyorum ama bana mustahak hakediyorum. Artık kalbim neden çarpıyor biliyorum yemek yemekten ve hazmedene kadar da kalbim çarpacak biliyorum. Bu bana ders olmazsa kalp hastası olacağım. Kendimi soktuğum cendereden çıkmam lazım ist a döndüm yine depresyon moduna girdim bu hayat çok sıkıcı ben bu değilim
hımm ozaman incirin yanında diğer yemişler olmamalı
anladım canım yokk bu ara yapamıyorum evde hastalar olunca yapamıyorum bu bir bahane diil evet ama birazda düşğndüm benim için en uygun spor yürüyüş daha önce zayıfladığımda diyet yanında hergü yürüyüşüm vardı lesli yapmamıştım yada başka spopr sanki bana ağır geliyor diğer sporlar ..... yürüyüşe başlıcam ...inşallah lahana ya gelince aslında şişirmiyordu beni sadece bu akşam şişkinliğim oldu acaba diyorum turp mu yaptı başka bişe yemedim akşam yemeğinde ızgara köfte birde turp havuç salatası
yedim ...turp yaparmı şişkinlik acaba
1 ayda 9 kilomu verecen çakılBende aynı hedefi koyuyorum 1 martta 76 kilo olacağım. Ben bugun yine bozdum ama akşam kararlı şekilde geç saatte de olsa yemek yaptım yarının yemeği hazır mantar sote. Öğlen evden götüreceğim bu iş buraya kadar aldım başımı gidiyorum hemen kilo almisim olacak is değil
Kuzum bugün ne güzel yemeğini hazır etmişinGüzel dedin oynanan durbana da kızın ya moralim bozuldu 3 gündür neyim var benim neden habire yiyorum ben bugun 4 tane kestane şekeri yedim ki ben kestane şekeri sevmem bile. Öğlen diet menu siparis verdim Mücver çıktı bu nasıl diet menu ya salata olmasi gerekmez mi bu menüde ben ne yaptım oturdum yedim
Tatile gitmedende ne güzel pozitif bi ivme yakalamıştın cnmŞuan ne kadar çok yediysem kalbim çarpıyor nefes alamiyorum ama bana mustahak hakediyorum. Artık kalbim neden çarpıyor biliyorum yemek yemekten ve hazmedene kadar da kalbim çarpacak biliyorum. Bu bana ders olmazsa kalp hastası olacağım. Kendimi soktuğum cendereden çıkmam lazım ist a döndüm yine depresyon moduna girdim bu hayat çok sıkıcı ben bu değilim
Slm cnm hoşgeldinherkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?