Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Epey birikmiş zor okudum nasılsınız kızlar hemen menumu yazıyım
Sabah
Neskafe bıl maydonozlu salata peynirde kattım bir kepekli tost
Ara turk kahvesi bir de haşlanmış yumurta yemiştin
Öğlen bir kaç ısırık kızımın köfte ekmeginden aldın yarım portakal yedim
Ara salatalık
2 bardak ayran bide arada galata yemiştim akşam yemedim
Sonrasında meyve yedim biraz fazla oldu elma portakal
Su 2 lt
Spor şimdi 100 ip atlayacağım
Çamaşır asıp evi topluycam kız ağlamazsa biraz harekette yapmak istiyorum:):)

Bence aradaki yumurtayı sabah yeseydin salatayla birlikte
Daha kuvvetli bi kahvaltı olurdu
Arada kuruyemiş olsaydı
Öğleyin 4-5 köfte salata olabilirdi
Bence akşam öğününü atlama, meyveyide geç vakit tüketmeyelim :))

ip fazla kiloda iyi değil cnm leslie falan yapsan daha iyi

Bugün eleştiri günündeyim heralde

Netten baktim biraz sabah surup ve tablet alternatifleri var sanirim,sen hangini kullaniyorsun?

Eczaneye gittigimde detayli bilgi alacagim hakkinda,tesekkürler canim..
Bizede eczacı önerdi ben küçük kızı emzirirken grip olmuştum ilaç kullanmak istemedim şimdide eşime Dr önermiş zaten kullanıyoruz direnç arttırıcı vitaminler bunlar hemen toparlaniyorsun

Sen diyince hatırladım canım kuruyemiş öğlen yemiştim bir kase çocuklarla çoğunu ben yedim akşam da 8 den sonra yemin ettim yemek yemiyorum salata yoğurt yiyordum bugun yapmayı canım istemedi geç yendi evde yemek uğraşmadım:) bir kaç once lesli ve ip atlıyordum atladıkça fark etmişti sanki şimdi hiç bilet yapmamaktansa ipe başlayım dedim:):)

Güzelim yolun uzun olduğu için başlangıçta menülerini çok azaltmaki duraklama yaşama
Hemde çabuk sıkılır bıkarsın
Dünkü menünde çok yetersizdi diye hatırlıyorum
Sağlıklı dengeli 3 ana öğünün olsun
Acıkırsan ara öğünde yaparsın

Amethyst_1 bi tek iki gozumun menusu aklimda sanki az yemis gunduz corba tek basina ogun olamiyür....

Arzuzuzuuu birde arzu kahvalti yapmamis gunde iki kere incir yemiş

malipina 1 dilim peynir yemis sadece şok şok şok

Gunluk sporun fazla geliyor olabilir mali biri daha vardi cok spor yapip az veriyodu.
Sporda oyle biseyki yaptikca yapasi geliyor insanin

Bu hafta daha yapma derim ben.

Erken kahvalti yapmayi denemelisin

Bitmeyen spor yapmışlar adını da leslie koymuşlar

380 msji okudum ve geldim.

YENA Gecmis olsun ogluna insallah simdi daha iyidir.

Arzuzuzuuu kizina gecmis olsun
Bu arada hayirli ugurlu olsun. Davetiye haric bircok sey halledilmis. Ve sen kugu gibi ortada salincaksin insallah

Bonus liste icin operim seni eline saglik

syns yavrularina gecmis olsun

ISILDURU SEn hangi ara 86 yi gordun canim ben seni 7li rakamlardasin diye dusunuyordum.

cakil80 stres yapma canim sen adanalisin Allahin izniyle kendi ekmeginide yaparsin ama marta kadarki hedefe cok fark yazmisin gibi

@Ametisht sahalara iyi donus yapmisin orman yaprak gazel resimlerini pekliyoz pek ozlemle :)

berilceee gecmis olsun ilac kilo vermenede yardimci olucaktir. Ben bi ara glifor kullanarak 7 kilo vermistim yuruyus ve beslenmeyide duzenleyerek tabi birde bi turkiye yapmisin hayirdir

74FRIDA avokoda miydi neydi tabi Bahcesehir pazarindan 10 liraya alinirsa tadi guzel gelnez al buyukcekmeceden 6 liraya guzel gelir. Saka saka :) ben tadini begenmemistim. Ananasi tercih ediyorum sende o fikirdesin bana odem attiriyor Ananas galiba ikidir ayni sey oluyo sık idrara cikiyorum. Bu hafta yine deniycem bakalim oylemi oluyor sende bi dene istersen

Çok fenasin vazgeçmiyorsun sence ?

Bende de hep merak uyandiriyor kilon gizemli davranislar sozler soyleyip soylemeden de kacinca :)))

Kız ağzın bal yesin nerdeee

Amin insallah

Senin niye böyle olduki cnm
Önceden çok fazla yediğin halde güzel eksi görüyodun

Gerçi bende de aynı öyle
Bikaç gün normal yiyorum
Hooop artı

Arada gozume listelerin takiliyo cok dolu gormuyorum yediklerini sonrada normal yemeye baslayinca hooopp aliyorsun hizlica :)

Suya atılan tabletler

Bunlar kan basincini yukseltmiyor mu?

Mefkurem

Sen butun menulere dokunduguna gore ben bugun ses etmiyorum :))

Hiihhh bende mefkuremin menusune dokundum nolmus yani :))

Est.tatlım
Herkesin yorumu farklı olur
Benim, kusur bulmada üstüme yoktur

Be nim deeee :))) dermisim saka bir yana mefkurem bazen listen gercekten az oluyor sonrada normale donunce kilolar seni buluyor. Misafiri bahane etme simdi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…