Eliff menün çok yetersiz cnmIyi aksamlar herkese
Yediklerim söyle:)
Sabah
1 kücük mandalina büyüklügünde elma
2 saat kadar sonra
Bir kase tarhana corbasi
3 cilek
Ara
zencefil+limon cayi
Aksam
3-4 kasik dünden kalan fasulye
sebzeli makarna (biraz fazla kacirmis olabilirim)
Ara
cay
Ben menüyü beğendim cnm maşallahın varBugün yediklerim
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ara,
1 kare bitter
Filtre kahve
Öğlen,
Kurufasulye
1 kornişon
Ara,
Ceviz
Dut kurusu
Akşam,
Tavuk
Salata
60 dk.yürüyüş
Artıdayım kuzum o yüzdenAkşam biraz az geldi cnm bana
Spor süperrr
Yok ben normal yufka sanmıştım
Senin dediğinin yarısı 1- 2 dil.ediyodur :))
Ara öğünlerde galeta yerine kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt tercih etsen daha iyi cnm
Galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor bide katkı maddeli
Eğer lahana seni şişirmiyosa menün güzel cnm
Aklında bulunsun 1 incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor
Sen spor yapmıyomusun artık
Kuru yemiş yiyebilirsin cnmhımm ozaman incirin yanında diğer yemişler olmamalı
anladım canım yokk bu ara yapamıyorum evde hastalar olunca yapamıyorum bu bir bahane diil evet ama birazda düşğndüm benim için en uygun spor yürüyüş daha önce zayıfladığımda diyet yanında hergü yürüyüşüm vardı lesli yapmamıştım yada başka spopr sanki bana ağır geliyor diğer sporlar ..... yürüyüşe başlıcam ...inşallah lahana ya gelince aslında şişirmiyordu beni sadece bu akşam şişkinliğim oldu acaba diyorum turp mu yaptı başka bişe yemedim akşam yemeğinde ızgara köfte birde turp havuç salatası
yedim ...turp yaparmı şişkinlik acaba
Senin niye böyle olduki cnmArtıdayım kuzum o yüzden
bende ters etki yaptı demekki bunu da öğrenmiş oldum. iyiki tartıya yakın yemedim strws hep var ona alıştı vücut artıkTup bazi kisilerde ödem atici olabiliyorken bazilarinda ise tersi olabiliyor,gerci tüm gidalar böyle herkese ayni etkiyi yapmiyor..Onun disinda stres,kaygi vb seylerde ödem ve siskinlige sebep olabiliyor canim..
bende pek yemiyorum aslında bugün eşim istedi yaptım hadi dedim kendime ayrı salata yapmıyım bende bunu yiyim ddm kesin o yaptı gaz da yaptı karnıma ooo şişirdi eminim bir daha yemicemKuru yemiş yiyebilirsin cnm
Sadece gün içinde meyve dağılımı yaparken ona göre hesap etmek gerekiyor
Turpu ben yemediğim için hiç bilmiyorum cnm
Kişiye göre değişiyodur heralde
Biraz o da lahanagillerden
Slm kizlar
Artik yediklerime dikkat etmeye basladim. Yuruyuse basladigim icin yememede dikkat edeyim dedim. İlac kullandigim icin bulantilarim biraz daha hafif geciyor.
Simdi aksam yemegimi hazirlayip yiyeyim yatmadan once menu paylasirim insallah
ah arzucum ahhh hiç sorma. ben kendimi tutuyorumlaf var icraat yok. neyse yine de dilimi ısırayım kendimi toparlayacak gibi hissediyorum. 2 haftadır iyiydim. son hafta regl dengemi bozdu azcık Mefkurem duymasın ama regl bahaneme çok kızıyo oooo
hedef koydum kendime..... 1 marta kadar 76 olayım diyorum
Hımmm ne desem acaba :)))
Heee burda bi kadın sen varsın değilmi
Başka regli olan yok
Sen daha oyalan bebeğim, bak nerdeyse seni yakalıcam
Buraya başladığımda aramızda 10 kilo vardı 
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Dünkü ve bugünkü mesajları okumaya çaluştim ama iş yoğunluğunun verdiği yorgunluktan dolayi algilamada zorluk çektim.YENA ve , Arzuzuzuuu geçmis olsun yavrulariniza ,şifa diliyorum Allahtan,inşallah şimdi daha iyilerdir.
İki gundür diyetime uydum,minik kaçamaklar dişinda abartmadim. Yürüyüş de yaptim. 30 ar dakika yürüdüm. Havalar güzel olduğu surece yurumeye niyetliyim. Yüzme için basvuruda bulundum,yedeklere aldilar,beklemedeyim.
Uyku düzenimi tam ayarlayamadim,onu da hallerdersem iyi olacak.
Akşam biraz az geldi cnm bana
Spor süperrr
Yok ben normal yufka sanmıştım
Senin dediğinin yarısı 1- 2 dil.ediyodur :))
Ara öğünlerde galeta yerine kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt tercih etsen daha iyi cnm
Galetalar kalmış ekmeklerden yapılıyor bide katkı maddeli
Eğer lahana seni şişirmiyosa menün güzel cnm
Aklında bulunsun 1 incir 1 porsiyon meyve yerine geçiyor
Sen spor yapmıyomusun artık
Canim benim doktor eğer tartin varsa yufka ekmegi 50 gr veriyor 1 öğünde ve azaltabilirsen her öğün 25 gr a inebilirsin demişti. Evde yapılan daha sağlıklı dedi maya olmayan ben yapmayı ogrenecegim. Bi de Bim e küçük saç gelirse elektrikli ondan alacağım kendim yapıp pisirecegim koy ekmegi gibi
herkese merhaba
yeşilçay içiyırum şimdi belki faydası olur
Bilmiyomki kuzum önceden bulgur yer kilo verirdim şimdi azcık yesem şişiyomSenin niye böyle olduki cnm
Önceden çok fazla yediğin halde güzel eksi görüyodun
Gerçi bende de aynı öyle
Bikaç gün normal yiyorum
Hooop artı
Bilmiyorumki cnmDiyetisyen, 1 taze incir 1 porsiyon meyve
2 adet kuru incir 1 porsiyon meyve demişti...
Artık bu durum göreceli heralde :) onlar bile kendi araların da karar veremiyorlar sanırım :
Aslında en doğrusu 1 hafta normal yiyip artı olmayı göze almak, vücut dengesini bulsun diyeBilmiyomki kuzum önceden bulgur yer kilo verirdim şimdi azcık yesem şişiyom
Bilmiyorumki cnm
Nette biçok yerde öyle yazıyor
Bide kuru meyvelerin şeker oranı yükseliyor ya
Bana kalsa hurma ve k.incir miktarsız olmalı
O kadar çok severim
Bilmiyomki kuzum önceden bulgur yer kilo verirdim şimdi azcık yesem şişiyom
Yarinin yemegini yaptim bundan sonra sadece kendi yaptigim yemegi yiyecegim yapmiyorsam yemeyecegimCanim bu kadar yipratma kendini lütfen,ani geri getirme sansim yok maalesef bundan sonrasinda ne yapabilirsin ona odaklan..Yarin bu günün telafisi icin elinden gelen gayreti gösterebilirsin mesala..
bencede sınırsızzz olmalııı kuru incir hurma kuru siyah üzüm kuru tut çiğ badem çiğ fındık bunlar bana sınırsız olmalıııBilmiyorumki cnm
Nette biçok yerde öyle yazıyor
Bide kuru meyvelerin şeker oranı yükseliyor ya
Bana kalsa hurma ve k.incir miktarsız olmalı
O kadar çok severim
Insallah neden olmasin inanirsam olur kim bilir olsa guzel olmaz mi1 ayda 9 kilomu verecen çakıl
Benimde hedefim ay sonu 76
Resmen yemegi yaparken yorgunluktan belim agriyordu ama bu sefer vazgecmedim yaptim. Benim hala umudum var ben yapabilirimKuzum bugün ne güzel yemeğini hazır etmişin
Yanına yoğurt salatada koy
Dışarda sağlıklı dediğimiz yemekler bile sıkıntı oluyor
Acmayii da basarir miyim ki su yogunluk gecsin bir haftasonu yufka acmaya calisacagim yufka ekmek yapcam mis gibihasibecim daha iyi olur tabiii sağlıklı beslenme ve yürüyüş...
Rahat bir gebelik ve doğum yaşarsın.. Ki sen bu işin üstadısın :))
Varmısın fulya 76 olmaya :))
Ben de destekliyor ve çok istiyorum olmanı...
Sen de eski beni görüyorum hep... hayaller hayatlar idi :)
Hahahah :)
Teşekkür ederim tatlım...
Ne iyi yapmışsın yüzmeya basvuruda bulunarak...
Her açıdan çok iyi gelecek sana...
Diyetisyen, 1 taze incir 1 porsiyon meyve
2 adet kuru incir 1 porsiyon meyve demişti...
Artık bu durum göreceli heralde :) onlar bile kendi araların da karar veremiyorlar sanırım :)
Teflon yahut döküm tavadada yapabilirsin canım...
Merhaba,
Hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?