Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Be nim deeee :))) dermisim saka bir yana mefkurem bazen listen gercekten az oluyor sonrada normale donunce kilolar seni buluyor. Misafiri bahane etme simdi :)))
Bende biraz yiyince artı olmaktan nefret ediyorum cnm
Cuma cumartesi normal yedim pazar +1 deydim
Artıyken normal yemeye devam edersem eksiye düşemicem
Yarışmada olunca sıkıntı oluyor

Bu cuma normal sağlıklı bi listeye başlıyorum :))bakalım sonuç nasıl olacak

Gelelim bana tatil bitti. Havuz basladi zevkliydi ve benim sorunlu bacagim bana ariza cikariyor ama dun 45 dk suda cirpinip durdum yine de. :)) Dun okulun ilk gunu tatil modundan cikamamis oglumu nazikce okula ikna edip goturdum :)
Bugun 25 dk yurudum ve bacagim elimden zor kurtuldu beynim yurü yetis kizlara ( yani sizlere kilosu kiloma yakinlara) derken bacagim yeter artik otur su banka diyordu :)

Hepinize sevgiler...

Insallah canim. sen benden daha iyi biliyosundur neyi neyle ne zaman ne kadar yemen gerektigini.

Insallah canim. sen benden daha iyi biliyosundur neyi neyle ne zaman ne kadar yemen gerektigini.
Est.cnm hepimiz herşeyi biliyoruz da uygulamada sıkıntı çekiyoruz

Hayirli geceler yarin yogun bir gun beni bekler insallah saglikli bi sekilde uyanayim.
Uyanalim Allahin izniyle.
Baharcım şu 2 gün birazdaha dikkatli olalımda eksiye düşelim olurmu
Sende 8 lere geri dön :)

Bu mesajı kaçırmışımm
Yüzme çok iyi gelir cnm kemikler için en uygun spor

Yürüyüşüde yapabildiğin kadar yap zamanla artırırsın

Mesajlarına baktım cnm
Benim günlüğümdeymişin
Bi ara takıma da gelmişmiydin

O zaman kilon dahamı fazlaydı yoksa benmi yanlış hatırladım

Şimdi ne yapıyosun nasılsın
85 kiloyla grubuna gelmiştim abla 62 ile mezun olmuştum ama tekrar 15 kilo kadar aldım malesef 1 senede bakalım tekrar vermeyi umut ederek geldim

ben bugün akşam diğer günlere göre erken yattım heralde uykumu aldım mı bilmiyorum sabah 5 de uyandınm en küçük oğlum uyandı baba uyandı işe giden oğum uyandı okula giden uyandı tost yaptım hepsine bende çok acıktım ama su içtim şimdide neskafe ikisibir içiyorum kahvaltıma kadar tutar beni gidenler gitti eşim tv haber izliyor udaklık uyumadı hala dolanıyor evde oyuncaklarıyla oynuyor ...bende toparlama işimi yaptım mutfağı etrafı çamaşır astım felan günlük ev işleri yaniş bacılarr beelee işteee

Kız o Günaydın canım okurken ben yoruldum:)
Epey birşey yapmışsın ben eşimle büyüğü gönderdim sadece küçükte su içti uyuttum önümde kocaaa bir göbek var ve gitmiyo bugun zencefilli küre başlayacağım spor yapmadığım için yerimde sayıyırum galiba

yaaa canım işte ben bu kadar yoruluyorum evet spor çok etkili oluyor gerçekten bende takılmıştım 82 80 arası birtürlğ 79 9 a bile razıydım yani oderece o hafta bir spor yaptım leisle bırda geçmişte var paylaşmıştım ondan sonra 7 diyi gördüm çok şükür şimdi yavaş yavaş inişteyim tekrar yürüyüşle hızlandırxam inşallah yürüyüşe başlıxam canımm bencede ev de yap çok daydası var
Eki Görüntüle 2107461
Zencefil bal ve limonumuzda hazır :):):)
ohhhh miss afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…