Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızım beni diyetisyene götür anne dedi! bugün bir kaç diyetisyeni arıyacağım randevü ve fiyat bilgisi için aslında götürmek istediğim diyetisyeni biliyorumda Eminim çok pahalıdır yinede ilk önce onu arayacağım...

Kesinlikle kızımın günlük programına göre beslenme vermesi lazım. ellimize 1500 kalorilik liste verip gönderen diyetisyen bize gelmez. tabiki ne yemesi gerektiğini biliyorum, zamanında oğlumuda çok götürmüştüm ama ellimizde bir liste olsun ki, eşimle sürekli gerginleşmeyelim. adam diyet diyince yemesin diyor mantık bu deli ediyor beni ....

Bıl maydanozlu Salata yeni bir tarifmi :)
Afiyet olsun canım. .
YENA yenacım ben kaçırmışım
Oğlun rahatsızmış heralde, geçmiş olsun

Sağol kuzum..

Kesinlikle yüzme iyi gelecek baharcim.
Yeni başladın elbet ağrı olacak ama tedavi de edecek diye düşünüyorum.
Lütfen diyetisyen gibi hemen pes etme şans ver..

85 kiloyla grubuna gelmiştim abla 62 ile mezun olmuştum ama tekrar 15 kilo kadar aldım malesef 1 senede bakalım tekrar vermeyi umut ederek geldim

Merhaba
Hepimizin sorunu maalesef .
Verilen kiloyu koruyamamak sürekli başa dönmek. .

Ben menümü yazmamışım
Bugünde değişik bi liste yaptım :))

10.30
3 h.yumurta
1 greyfurt

14.30
2 h.yumurta
1.25 wasa
Bir parça peynir

19.00
2 yumurtalı yeşil salata

Su 3 lt

Hele yumurta şenliğine :)
Sana güzel eksi getirir. Merak ettim tartı sonucunu yazsan ya özel değilse :)

günaydınnnnnn
hayırlı sabahlar hanımlar
herkese hayırlı günler dilerim

Günaydın

Eki Görüntüle 2107461
Zencefil bal ve limonumuzda hazır :):):)

Ohh şifa olsun..
Göbek yağların erisin gitsin..

Hayırlı sabahlar

Hayırlı sabahlar kuzum

Gunaydin

Günaydın

Gerçekten mutlu bir Çarşamba

Günaydın.
Nooldu :)

hadi hayırlısı olsun canım kararınız eşlerin hangisi anlayış gösteriyorki bu konulara ben çevremde pek görmedim belki vardır tabi fenel olarak umursamaz davnranıyorlar yiyorsun diyolar çıkıyolar işn içinden yeme boğazı kes bakkk nasıl zayıflarsın benim en çok duyduğum kelimeler

Canim gittiği kulübün beslenme uzmanı yahut yol gostericisi gibi biri yokmu. ?

Hani beslenme adina liste vb verilmiyormu emsal teşkil babında. .

Bunlar yoksa çok iyi olur tabi diyetisyen sen de sanırım bu nedenle mutlusun

Son düzenleme:
Bişey olmadı kişisel olumlama yaptım :)))

Kararli ve istekli olmasi cok guzel. Benim kiz yigenimde 13 yasinda 87 filan kilosu kilo ile ilgili en ufak bi kelime kaş goz isareti bile kabul etmiyor. Yurume uyuma gibi durumlarda probleminin kilodan kaynaklandigini bile izah edemiyoz. Uzman desteginide istemiyor ve kilosundan memnun havalarinda (

Dusundugun diyetisyen nerde

En nefret ettiğim sözler bunlar.
Yeme zayıflarsin. .
Biliyoruz zAten öyle olduğunu. ama olmuyor işte. psikolojik bir sorun aynı zaman da bir hastalık obezite.. bazen sadece yemeyi kesmekle is bitmiyor tedavi edilmesi gerekiyor. ..

YENA insallah canim havuz iyi gelir. :) evdeki kosu bandi artik ise yaramiyor tatilde servis haric bikac kisi sökmeyi denedi olmadi. Inatla sökülmüyor dun disarda daha rahat yurüdüm sanki.

Spor hocası ileri yaşta bantı tavsiye etmiyorum asla diyor. . Dışarıda açık havada 30 dakika yürümek bantta 60 dakika yurumeye es değer diyor. Çünkü açık havada alınan oksijen kalori yakımını hizlandirirmis. . Ben hocanın yalancisiyim valla billa oyle dedi :))

Son düzenleme:
Canim gittiği kulübün beslenme uzmanı yahut yol gostericisi gibi biri yokmu. ?

Hani beslenme Dina liste vb verilmiyor emsal teşkil babında. .

Bunlar yoksa çok iyi olur tabi diyetisyen sen de sanırım bu nedenle mutlusun
kondüsyonerleri var sürekli nasıl beslenmesi gerektiğini söylüyo ayrıyeten kulüp bizi istanbul ünüversitesi hastanesinde göndermişti ama benim kız hazır değildi ve uygulamadı şimdi gitmek istiyor mecburen götürecem

Vuran ellerin dert görmesin öpüyorum

Hemi :) ileri yaşiz biz dimi :)))
Valla hocana soyle hakli gibi acik havada yuruyus parkurundaki zemin daha bi keyif verdi bana :)

Fulya acıbağdem bir diyetisyen var onu arayacağım. aynen atlattığın gibi durumlar baharcığım

Amin insallah

Arada gozume listelerin takiliyo cok dolu gormuyorum yediklerini sonrada normal yemeye baslayinca hooopp aliyorsun hizlica :)

Bunlar kan basincini yukseltmiyor mu?

Çocuklarda içiyor her an elimizin altında hiç bir yan etkisi yoktur yaziyor

Hiihhh bende mefkuremin menusune dokundum nolmus yani :))

Be nim deeee :))) dermisim saka bir yana mefkurem bazen listen gercekten az oluyor sonrada normale donunce kilolar seni buluyor. Misafiri bahane etme simdi :))))[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…