:) anladimda sadece alintilamani anladim :)Baharnaz ne biçim alintiladiysam bu sanaydi
yaa bennEn nefret ettiğim sözler bunlar.
Yeme zayıflarsin. .
Biliyoruz zAten öyle olduğunu. ama olmuyor işte. psikolojik bir sorun aynı zaman da bir hastalık obezite.. bazen sadece yemeyi kesmekle is bitmiyor tedavi edilmesi gerekiyor. ..
Spor hocası ileri yaşta bantı tavsiye etmiyorum asla diyor. . Dışarıda açık havada 30 dakika yürümek bantta 60 dakika yurumeye es değer diyor. Çünkü açık havada alınan oksijen kalori yakımını hizlandirirmis. . Ben hocanın yalancisiyim valla billa oyle dedi :))
kondüsyonerleri var sürekli nasıl beslenmesi gerektiğini söylüyo ayrıyeten kulüp bizi istanbul ünüversitesi hastanesinde göndermişti ama benim kız hazır değildi ve uygulamadı şimdi gitmek istiyor mecburen götürecem
Hemi :) ileri yaşiz biz dimi :)))
Valla hocana soyle hakli gibi acik havada yuruyus parkurundaki zemin daha bi keyif verdi bana :)
Günaydın hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Gönlümüzden geçen güzellikleri yaşadığımız bi gün olsun inşallah
Baharnaz ne biçim alintiladiysam bu sanaydi
Eki Görüntüle 2107468 kızlar şimdi kahvaltımı yapıyorum bugünkü
kahvaltım
Çocuklarda içiyor sürekli elimizin altında hiç bir yan etkisi yoktur yaziyor (vitaminler için ):) anladimda sadece alintilamani anladim :)
Günaydıınn.yataktan sürüne sürüne çıktım.heryerim ağrıyo
Afiyet olsun. Bende sutü bozulmadan kaynatam kahvaltiyi hazirlatam starti verem is cok bugun. :))Eki Görüntüle 2107468 kızlar şimdi kahvaltımı yapıyorum bugünkü
kahvaltım
Hmmmm tmmÇocuklarda içiyor sürekli elimizin altında hiç bir yan etkisi yoktur yaziyor (vitaminler için )
yok annem ya lesliyi geceye bıraktım .gündüz fırsatım olmadı hiç.88 dklık videosu var , baya zorlayan hareketler yaptırıyo bi de temposu yüksek.gece yapınca yatağa çivilenmiş gibi uyandımGünaydın
Hastamı olucan.? dikkat et kendine..
Bol portakal elma kivi vb tüket canım.
Afiyet şifa olsun.
afiyet bal şeker olsunTürk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar
Baharnaz sütüm kaynadı hadi taşırmadan kaynat sende :))
Afiyet olsun ben de acı neskafe içiyomTürk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar
Baharnaz sütüm kaynadı hadi taşırmadan kaynat sende :))
Teşekkürler canım gel beraber olsun yap bir kahve kendine
afiyet bal şeker olsun
Sanada afiyet olsunAfiyet olsun ben de acı neskafe içiyom
olsunda canım. sen kahvaltını erken mi yaptın kahveye geçtin ben yeni kahvaltı ettim şimdi içemem ya öğlen arada tada akşam üzeri arada içiyorumTeşekkürler canım gel beraber olsun yap bir kahve kendine
afiyet olsun canımAfiyet olsun ben de acı neskafe içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?