Sağol kuzumSanada afiyet olsunkahvesiz olmaz, bir yıl önceye kadar Nescafe içerdim son bir yıldır sadece türk kahvesi iciyorum günde 2-3 kez
sağol kuzum sana da bi türk kahvesi yolliyim ayıp ediyonafiyet olsun canım
Kahvaltıdan önce bir tane içerim hep bağırsakları çalıştırıyor kahvaltıdan sonra da bir tane içerim geneolsunda canım. sen kahvaltını erken mi yaptın kahveye geçtin ben yeni kahvaltı ettim şimdi içemem ya öğlen arada tada akşam üzeri arada içiyorum
yok annem ya lesliyi geceye bıraktım .gündüz fırsatım olmadı hiç.88 dklık videosu var , baya zorlayan hareketler yaptırıyo bi de temposu yüksek.gece yapınca yatağa çivilenmiş gibi uyandım
Türk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar
Baharnaz sütüm kaynadı hadi taşırmadan kaynat sende :))
Sanada afiyet olsunkahvesiz olmaz, bir yıl önceye kadar Nescafe içerdim son bir yıldır sadece türk kahvesi iciyorum günde 2-3 kez
yok çok şükür hasta olmuyorum uzun zamandır.çok soğuklarda burnum akıyo bazen o kadar o da bi günde geçiyoHmmm o mesele..ben de soğuk alginligindan kaynaklı eklem ağrısı sandıydim.
Ben de yapıciim ama filtre kahve.
Türk kahvesini ogleden sonra içicem
Nesi ben de pek sevmiyorum artık. Icerim ama çok zevkle değil. .
Filtre kahvede serbest cınım :)Niden dersen Karatay diyetinde sadece türk kahvesi serbest Nescafe yasak
Onu evde yapmıyorum canım hafta sonu AVM ye gidince kahvecilerden alıyorum ama sogumaya yakın tadı iğrenç oluyorFiltre kahvede serbest cınım :)
Özetle çözülür kahve olmaması gerek
Onu evde yapmıyorum canım hafta sonu AVM ye gidince kahvecilerden alıyorum ama sogumaya yakın tadı iğrenç oluyor
Starbucks tan onu hafta sonu içiyoruz yanında limonlu yada frambuazli cheesecake eşliğinde :))Ben çok seviyorum yaa..
Starbucks ta karamel suruplu latte ictinmi. ?
Çok kalorili bişey ama arada içiyorum. Normalde latte tarzı Kahveleri sevmem ama bunun içimi çok güzel :)
Menengiç kahvede güzel :)
Yok kız sırf maydonoz peynir koyacaktım sonra domates salatalık ekledim üstüne salata diyim dedim yarıdan fazlası maydanozdu:)Bıl maydanozlu Salata yeni bir tarifmi :)
Afiyet olsun canım. .
Sağol kuzum..
Kesinlikle yüzme iyi gelecek baharcim.
Yeni başladın elbet ağrı olacak ama tedavi de edecek diye düşünüyorum.
Lütfen diyetisyen gibi hemen pes etme şans ver..
Merhaba
Hepimizin sorunu maalesef .
Verilen kiloyu koruyamamak sürekli başa dönmek. .
Hele yumurta şenliğine :)
Sana güzel eksi getirir. Merak ettim tartı sonucunu yazsan ya özel değilse :)
Günaydın
Ohh şifa olsun..
Göbek yağların erisin gitsin..
Hayırlı sabahlar kuzum
Gunaydin
Günaydın.
Nooldu :)
Kızın kaç kilo canım ayy şimdiden verip kurtulur inşallah tüm güzel yıllarım hep kilo yüzünden eksik geçti ya...okul üniversite hep bir eksiklik oluyorKızım beni diyetisyene götür anne dedi! bugün bir kaç diyetisyeni arıyacağım randevü ve fiyat bilgisi için aslında götürmek istediğim diyetisyeni biliyorumda Eminim çok pahalıdır yinede ilk önce onu arayacağım...
Kesinlikle kızımın günlük programına göre beslenme vermesi lazım. ellimize 1500 kalorilik liste verip gönderen diyetisyen bize gelmez. tabiki ne yemesi gerektiğini biliyorum, zamanında oğlumuda çok götürmüştüm ama ellimizde bir liste olsun ki, eşimle sürekli gerginleşmeyelim. adam diyet diyince yemesin diyor mantık bu deli ediyor beni ....
Bugun eşim geç gelecek sanki tatilde gibi hissediyorum kendimi bir rahatım ki sorma sanki iş güç yok oysa utuuuuuu yığılıAfiyet olsun. Bende sutü bozulmadan kaynatam kahvaltiyi hazirlatam starti verem is cok bugun. :))
Hepinize kolay gelsin.
Ben yanımda biri varsa 2-3 içiyorumda yalnızken pek içimden gelmiyorSanada afiyet olsunkahvesiz olmaz, bir yıl önceye kadar Nescafe içerdim son bir yıldır sadece türk kahvesi iciyorum günde 2-3 kez
Çok güzel duruyor ya:)
hımm saba aç karnıma hiç içmedim bir gün denerim onuda canım ama neskafe 2 sibiraeada sabahları erken kalkmışsam kahvaltıdan önce içiyorum çünkü kahvlrtıı saatim 9 ..veya 9 buçuk arasaı bende sabah 6 da veta 7 de uyanmışsam içiyorum 2 li açliğımı bastırıyor kahvaltıya kadar tutuyor beni beleee işteeKahvaltıdan önce bir tane içerim hep bağırsakları çalıştırıyor kahvaltıdan sonra da bir tane içerim gene
uyyy güzel kardeşim benimm ellerine sağlık
Amiiin kuzum inşallah Allah senin de kalbindekini nasip etsinuyyy güzel kardeşim benimm ellerine sağlık
evine bereket olsun canım inşallah
o yolladığın kahveler fotolar. inşallah tez vakitte rabbim
sana hayırlı bir evlat vesin bizlere bebişinin de fotolarını atmayı masip etsin güzelim inşallah aminnnnn....
canımsın cansın sengüzel yürekli güzel yüzlümalipina
Mefkurem gecmis msjlari okudum valla uyku saatim gecince bende sişenlerdenim.
Daha yazacaklarim varmiydi yada goremedigim derken
@asumanzeynep
@huzurunmeraklisi
@DelyDoly bir gorunup bir kayboluyor
simeranya7 tam olarak nerde kayboldu onuda goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?