Diyetisyen bize nasıl bir çözüm bulacak bilemiyorum benim kız sabah 5 de idmana gidecek
Alın paranızı evinize gidin demese iyi :)))
İlk seans 1 saat sürecekmiş hocam normal diyetisyen bize bakamaz ellime 1500 kalorilik liste verip eve gönderen diyetisyen bizim sorunumuzu çözemez dedim. tamam gelin ben size yardımcı olacağım dedi :)
İyi napsın cumartesi istanbulda olucak işine devam. istiyorsan bizim arabayı getir kendi arabanı götür dedik bakalım. inşallah hafta sonu onu görebilirim bazen programları çok sıkı oluyor gelip maçtan sonra hemen gidebiliyorlarAyarlar ona göre...
Sporcularla çalıştıysa ona göre program hazırlar tecrübelidir bu konuda..
Bu durum da önemli olan kızının sevmesi ve uygulaması...
Oğlan naapıyo iyimi.?
Onu alkol alıp çarparsa yaparım
İnşallah bende heyecan şeyetim :) o kadar para aldığına göre listeye mum konduracak :))))) bu yaşlarda oğluma 2500 kalorilik listeler vermişlerdi bu kadar uzman diyetisyen de değildi bakalım bu ne diyecek1500 kalori az gelir 2000 ve üzerin de beslenmeli sanırım idman günlerine göre...
hadi bakalım inş faydasını görürsünüz...
İnşallah bende heyecan şeyetim :) o kadar para aldığına göre listeye mum konduracak :))))) bu yaşlarda oğluma 2500 kalorilik listeler vermişlerdi bu kadar uzman diyetisyen de değildi bakalım bu ne diyecek
Türk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar
Baharnaz sütüm kaynadı hadi taşırmadan kaynat sende :))
sıkıntılarım var canım epeydir depresyon modundayım sağlık sorunlarımda var
bir de çok yoğun çalışıyorum
kendimi toparlayamadım bir türlü
dönücem aranıza
ama çok dipteyim bu sefer
biraz toparlanmam lazım
aklımdasınız
Bi haftada 3 kilo hmmmmhoşbulduk çigdem adım kusura bakmayn braz geç oldu bnde özel diyetisyene gidiyorum diyetteym 1 haftada 3 kilo verdm diyete devam :)
Bu arada yarın saat 2 de kızıma diyetisyen randevüsü aldım gideceğiz. tamda istediğim diyetisyen paket programı filan varmış fiyata uygunluk oluyordu ama konuştum şimdilik 2 seans aldım. kızım sözünüzü dinlerde dediklerinizi yaparsa gelmeye devam ederiz dedim geriye kızımın Dr . Sevip onu dinlemesi kalıyor dalında uzman iki üniversitede diyetisyenlere sporcu beslenmesi eğitimi veriyor bakalım kendide eski basketbolcu inşallah bize iyi gelir :)
Ucreti dimi 2 seans bende meraktayim. Iyi diyetisyenlerin ucretide iyi oliyi :)Ne kadar alıcak kız :)
yazdın da benmi görmedim..
Ucreti dimi 2 seans bende meraktayim. Iyi diyetisyenlerin ucretide iyi oliyi :)
Bilirim benSeni gidi nasıl da biliyor :)
yaptığın maydanozlu iksir iyi ödem atıcıymış.. Faydasını gördünmü.?
Bu ne yaa ne işte iş bitiyor ne evde. bugün 3. Kez kahve fincanını elimde gören kardeşim abla bu senin kaçıncı kahven dedi bende müşteriler izin verirse ilki olucak dedim. yarında büsürü işi ortağa yıktım kızı götürecem. ev işi zaten yapmıyorum koca yakında kazan kaldırır.
Nasıl hazırlanıyor nasıl içiliyor aç karına mı ?Bilirim ben
Gördüm faydasını kuzum pazartesi +1400düm şimdi cuma kilomdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?