Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetisyen bize nasıl bir çözüm bulacak bilemiyorum benim kız sabah 5 de idmana gidecek

Alın paranızı evinize gidin demese iyi :)))

Sporcularla çalıştıysa ona göre program hazırlar tecrübelidir bu konuda..
Bu durum da önemli olan kızının sevmesi ve uygulaması...

Oğlan naapıyo iyimi.?

İlk seans 1 saat sürecekmiş hocam normal diyetisyen bize bakamaz ellime 1500 kalorilik liste verip eve gönderen diyetisyen bizim sorunumuzu çözemez dedim. tamam gelin ben size yardımcı olacağım dedi :)

1500 kalori az gelir 2000 ve üzerin de beslenmeli sanırım idman günlerine göre...

hadi bakalım inş faydasını görürsünüz...

Ayarlar ona göre...
Sporcularla çalıştıysa ona göre program hazırlar tecrübelidir bu konuda..
Bu durum da önemli olan kızının sevmesi ve uygulaması...

Oğlan naapıyo iyimi.?
İyi napsın cumartesi istanbulda olucak işine devam. istiyorsan bizim arabayı getir kendi arabanı götür dedik bakalım. inşallah hafta sonu onu görebilirim bazen programları çok sıkı oluyor gelip maçtan sonra hemen gidebiliyorlar

1500 kalori az gelir 2000 ve üzerin de beslenmeli sanırım idman günlerine göre...

hadi bakalım inş faydasını görürsünüz...
İnşallah bende heyecan şeyetim :) o kadar para aldığına göre listeye mum konduracak :))))) bu yaşlarda oğluma 2500 kalorilik listeler vermişlerdi bu kadar uzman diyetisyen de değildi bakalım bu ne diyecek

İnşallah bende heyecan şeyetim :) o kadar para aldığına göre listeye mum konduracak :))))) bu yaşlarda oğluma 2500 kalorilik listeler vermişlerdi bu kadar uzman diyetisyen de değildi bakalım bu ne diyecek

Ne kadar alıcak kız :)
yazdın da benmi görmedim..

Türk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar

Baharnaz sütüm kaynadı hadi taşırmadan kaynat sende :))

Yogurdumu yaptim canim.

Ozlendin ya arada yaz eskiden buraya yazip aciliyodun biraz yukari cikiyodun yazmiyon ya o yuzden dipte olmayasin

hoşbulduk çigdem adım kusura bakmayn braz geç oldu bnde özel diyetisyene gidiyorum diyetteym 1 haftada 3 kilo verdm diyete devam :)
Bi haftada 3 kilo hmmmm
Kac kilosunuz yasiniz kac hosgeldiniz

Hadi insallah kizin diyetisyenle anlasirda hersey saglikla gider.
Sogumasin yeter ki :)) listeyi uygulamasi biraz da senin desteginle olucak gibi

Hadi iyi geceler size...

Eve iş getirdim ona bakayım sonra uyuycam...

-------

dafi
Bu ne yaa ne işte iş bitiyor ne evde. bugün 3. Kez kahve fincanını elimde gören kardeşim abla bu senin kaçıncı kahven dedi bende müşteriler izin verirse ilki olucak dedim. yarında büsürü işi ortağa yıktım kızı götürecem. ev işi zaten yapmıyorum koca yakında kazan kaldırır.

dafi den haberiniz varmı? bende merak ediyorum kendisini inşallah hal keyfi iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…