- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Eliff menün çok yetersiz cnm
Niye sağlıklı dolu dolu bi kahvaltı yapmıyosun
Gündüz doyurucu şeyler yemezsen akşam böyle makarna yersin
Fasülenin yanına bol salata yoğurt olsaydıya
Ben menüyü beğendim cnm maşallahın var
Amethyst_1 bi tek iki gozumun menusu aklimda sanki az yemis gunduz corba tek basina ogun olamiyür....
@Arzuzuzuuu birde arzu kahvalti yapmamisgunde iki kere incir yemiş
malipina 1 dilim peynir yemis sadece şok şok şok
Gunluk sporun fazla geliyor olabilir mali biri daha vardi cok spor yapip az veriyodu.
Sporda oyle biseyki yaptikca yapasi geliyor insanin
Bu hafta daha yapma derim ben.
Erken kahvalti yapmayi denemelisin
380 msji okudum ve geldim.
@YENA Gecmis olsun ogluna insallah simdi daha iyidir.
@Arzuzuzuuu kizina gecmis olsun
Bu arada hayirli ugurlu olsun. Davetiye haric bircok sey halledilmis. Ve sen kugu gibi ortada salincaksin insallah
Bonus liste icin operim seni eline saglik
@syns yavrularina gecmis olsun
ISILDURU SEn hangi ara 86 yi gordun canim ben seni 7li rakamlardasin diye dusunuyordum.
@cakil80 stres yapma canim sen adanalisin Allahin izniyle kendi ekmeginide yaparsin ama marta kadarki hedefe cok fark yazmisin gibi
@Ametisht sahalara iyi donus yapmisin orman yaprak gazel resimlerini pekliyoz pek ozlemle :)
@berilceee gecmis olsun ilac kilo vermenede yardimci olucaktir. Ben bi ara glifor kullanarak 7 kilo vermistim yuruyus ve beslenmeyide duzenleyerek tabi birde bi turkiye yapmisin hayirdir
74FRIDA avokoda miydi neydi tabi Bahcesehir pazarindan 10 liraya alinirsa tadi guzel gelnez al buyukcekmeceden 6 liraya guzel gelir. Saka saka :) ben tadini begenmemistim. Ananasi tercih ediyorum sende o fikirdesin bana odem attiriyor Ananas galiba ikidir ayni sey oluyo sık idrara cikiyorum. Bu hafta yine deniycem bakalim oylemi oluyor sende bi dene istersen
Gidenlerden sonuc almayan yoksa iyi bence.Kızlar iki seansı 400 TL ye aldım haftada bir seans. hocam gücüm yetmez dedim biz 15 gün sonra gelelim dedim olur haftaya ben yurtdışında kongrede olucam zaten dedii yardımına ihtiyacım var diye konuştum. bizi paket programdan ücretlendirecek....
Haklisin mefkurem,dün kahvalti edemedim aksamda sebzeli makarnaya karsi koyamadimAra verince biraz toparlanincaya kadar böyle sacmaliklar olabiliyor,düzelticem ama:)
Gün boyu az aksami fazla idi gözüm,bugun daha dikkatliydim sükür..
Yaaaa sesli güldüm baharnaz
Demek beni degilde orman,yaprak resimlerini özledin,ask olsun :)
Saka bir tarafa ormani ben de özledim,gönül bagimin oldugu agaclarimi:)kisin gidemiyorum sürekli bahar gelsinde resim cekerim bol bol:)
sıkıntılarım var canım epeydir depresyon modundayım sağlık sorunlarımda var
bir de çok yoğun çalışıyorum
kendimi toparlayamadım bir türlü
dönücem aranıza
ama çok dipteyim bu sefer
biraz toparlanmam lazım
aklımdasınız
Gidenleri bilmiyorum bakalım biz ne sonuç alıcaz :)Gidenlerden sonuc almayan yoksa iyi bence.
Bu arada yarın saat 2 de kızıma diyetisyen randevüsü aldım gideceğiz. tamda istediğim diyetisyen paket programı filan varmış fiyata uygunluk oluyordu ama konuştum şimdilik 2 seans aldım. kızım sözünüzü dinlerde dediklerinizi yaparsa gelmeye devam ederiz dedim geriye kızımın Dr . Sevip onu dinlemesi kalıyor dalında uzman iki üniversitede diyetisyenlere sporcu beslenmesi eğitimi veriyor bakalım kendide eski basketbolcu inşallah bize iyi gelir :)
Bonusun mor taşlisı ozlemez olurmuyuz kiz :)
İnşallah canım sağol kızımla beraber ikimizde yeni başlangıçlarımızda inşallah başarılı okuluz biliyorsun benimde artılarım fena dizginlemeye çalışıyorum öpüyorumKizin adina sevindim canim,umarim yeni baslangiciniz size iyi gelir güzelliklere vesile olur ins.
Yarım demetten az maydonoz ve yarım limonu robottan geçiriyosun bi şişe soda ekleyip sabahları aç karnına içiyosun kuzum. Yarım saat bi saat sonra kahvaltını yapıyosunNasıl hazırlanıyor nasıl içiliyor aç karına mı ?
Biraz önce sade soda içtim
Ben de özledim kii:)
Hic tanismamis,cogunuz ile reel'de görüsmüyor olsakta buranin,sizlerin cok ayri yeri var gönlümde..
Yarım demetten az maydonoz ve yarım limonu robottan geçiriyosun bi şişe soda ekleyip sabahları aç karnına içiyosun kuzum. Yarım saat bi saat sonra kahvaltını yapıyosun
Bu mide nelerr gördü kuzum soda limonu da kaldırır evelallah
Napsin zaar orasi güçlü bi sikiyonetim var :))
Miden masallah dayaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?