Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklisin mefkurem,dün kahvalti edemedim aksamda sebzeli makarnaya karsi koyamadimAra verince biraz toparlanincaya kadar böyle sacmaliklar olabiliyor,düzelticem ama:)

Gün boyu az aksami fazla idi gözüm,bugun daha dikkatliydim sükür..

Yaaaa sesli güldüm baharnaz

Demek beni degilde orman,yaprak resimlerini özledin,ask olsun :)

Saka bir tarafa ormani ben de özledim,gönül bagimin oldugu agaclarimi:)kisin gidemiyorum sürekli bahar gelsinde resim cekerim bol bol:)

Gidenlerden sonuc almayan yoksa iyi bence.

Bonusun mor taşlisı ozlemez olurmuyuz kiz :)

Simiii ben döndüm sen de gel hadi:)

Modunda degisir hem,diplerin bize yarari yok zarari var kuzuuum

Kizin adina sevindim canim,umarim yeni baslangiciniz size iyi gelir güzelliklere vesile olur ins.

Kizin adina sevindim canim,umarim yeni baslangiciniz size iyi gelir güzelliklere vesile olur ins.
İnşallah canım sağol kızımla beraber ikimizde yeni başlangıçlarımızda inşallah başarılı okuluz biliyorsun benimde artılarım fena dizginlemeye çalışıyorum öpüyorum

Nasıl hazırlanıyor nasıl içiliyor aç karına mı ?

Biraz önce sade soda içtim
Yarım demetten az maydonoz ve yarım limonu robottan geçiriyosun bi şişe soda ekleyip sabahları aç karnına içiyosun kuzum. Yarım saat bi saat sonra kahvaltını yapıyosun

Ben de özledim kii:)

Hic tanismamis,cogunuz ile reel'de görüsmüyor olsakta buranin,sizlerin cok ayri yeri var gönlümde..

Takimlara yazip da buraya yazmayan bir Bonus kisisi varmis

Ayol takimlar yokken biz vardik beyaaa

Napsin zaar orasi güçlü bi sikiyonetim var :))

Yarım demetten az maydonoz ve yarım limonu robottan geçiriyosun bi şişe soda ekleyip sabahları aç karnına içiyosun kuzum. Yarım saat bi saat sonra kahvaltını yapıyosun

Miden masallah dayaniyor.

Iyi geceler

Bugun annemin kalabalik misafiri vardi ordaydik. Umreden gelince gormeye gelenlerden sondan bi oncekiler :)))

8 çeşitli bir masadaydım tam olarak masadaydim diyemem hep seslendiler bonus bonus sen oturamadin yaa......ne yiyosun aldinmi herseyden yiyemedin yaa ...diyerek

Hunharca cay ictiler limonlu cayla kafayı bulacaklar diye korktum hee

Anamda diyete baslamis yemedi hamurlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…