Iyi geceler millettt :))
Bugün sabahtan dışardaydım
Sonra gelinin işi vardı öğlen çocuklsrı bana bıraktı
Küçük hiç durmuyor sancısı var
Arada derede yemek yapmaya çalıştım :)
Akşamda beraber yemek yendi vs.
Bugün çok yoruldum
Bu saatte kahvemi içip yatıcam
Sabahta erken kalkmıştım
YENA
Yenacım dünkü menünün sonucunu sormuşun
Devlet sırrı değilki kuzum :))
- 400 gitti
Ama benim 1 haftadır wc problemim var
Hiç böyle olmamıştı
O kadar sabah aç karna yağlar içtim kuru meyveler yedim yine de çözüm olmadı
Bu hafta gerçekten 1 lokma bile kaçamak yapmadım Ama sonuç iyi değil malesef
Neyse cuma ola hsyrola
74FRIDA
Asu diyetisyen işinize çok sevindim cnm inş.faydalı olur
Herkese iyi geceler
Lahana mı üzüm yaprağı mı ? İkiside normal öğünde 5 adet filan yoğurtla yenilebilir aslında ama perşembe yaa sen tercih edermisin ?
Payını eve getir yarına yemeğin olur :)
Günaydın kızlarrr nasılsınız ben +300 um gitmiyor
380 msji okudum ve geldim.
YENA Gecmis olsun ogluna insallah simdi daha iyidir.
@Arzuzuzuuu kizina gecmis olsun
Bu arada hayirli ugurlu olsun. Davetiye haric bircok sey halledilmis. Ve sen kugu gibi ortada salincaksin insallah
Bonus liste icin operim seni eline saglik
syns yavrularina gecmis olsun
ISILDURU SEn hangi ara 86 yi gordun canim ben seni 7li rakamlardasin diye dusunuyordum.
cakil80 stres yapma canim sen adanalisin Allahin izniyle kendi ekmeginide yaparsin ama marta kadarki hedefe cok fark yazmisin gibi
@Ametisht sahalara iyi donus yapmisin orman yaprak gazel resimlerini pekliyoz pek ozlemle :)
@berilceee gecmis olsun ilac kilo vermenede yardimci olucaktir. Ben bi ara glifor kullanarak 7 kilo vermistim yuruyus ve beslenmeyide duzenleyerek tabi birde bi turkiye yapmisin hayirdir
74FRIDA avokoda miydi neydi tabi Bahcesehir pazarindan 10 liraya alinirsa tadi guzel gelnez al buyukcekmeceden 6 liraya guzel gelir. Saka saka :) ben tadini begenmemistim. Ananasi tercih ediyorum sende o fikirdesin bana odem attiriyor Ananas galiba ikidir ayni sey oluyo sık idrara cikiyorum. Bu hafta yine deniycem bakalim oylemi oluyor sende bi dene istersen
Geç dalgani bakiyim :)
Çok tatlısın yaaa..
Seni son zamanların en iyi yorumcusu seciyorum.
Kızda ki hayal kirikligina :))bende hala burcuya guluyorum dedesinin en sevdigi firin olan takimada koydum gulen gulsun
Emzirmiyorum canım şimdi sabahları zencefil limon ballı sıcak su içiyorum bir hafta sonrada ona başlatım
Canim evde neyin var bilmiyorum ama kendine en uygun olanini ye bugun artin gider eksin bile olur.
Emziriyomuydun sende?
Emzirmiyosan dukan birasi denen sodali yesil cayi yapabilirsin.
Guzel bi kahvalti yapip sonraki ogunlerde bugune özel karbonhidrat yeme.
Mumkunse protein salata ye sadece.
Geleyim iki cift laflarima :)
74FRIDA hayirli olsunnn cok sevindim ikiniz icinde.
baharnaz baharcim seninde yuzme şeysi hayirli olsun yenanin dr espirisine 32 diş gülmüşüm yalan yok :)
ISILDURU yaşlı ne demek hanım hanımmmm olsa olsa yeni olgunlaştınız deriz biz ona.
Ha bu aradabaharnaz sen isili nasil 70 li bi rakamda hatirliyosun kadin 80 e demir atti kac ay listede
simeranya7
bugün spor yapmıyorum kuzum perşembeleri mola günüm .@mefkurem yerim o ufakligi durmuyo demek kiyamam gazla ugrasmak cok zor.
Benim icin bi koklarmisin onu
Yumurta -400 getirmis iyi yine aslinda wc olmadan. Form cayi gibi biseyler icebilirsin faydasi olur mutlaka.
malipina yarin spor yapma lutfen.
Maydanozlu seyi iyi yapmissin odemin gitmis.
Bende ins ilkbaharda yapicam maydanoz kürü.
Karaciger yaglanmasina en iyi gelen şey.
Baharlarda yapilmasi daha faydali olur butun detokslar gibi.
Baharda arinmak baskadir
Günaydın hatunlar..
Teşekkür ederim desteğiniz için..
Valla çok yorgun ve bitkin hissediyorum..
Zor günler geçirdim..
Bi de bu yerde gudubettinim var bir proje için kiraladılar aynı anda dört proje yürütüyorum ikisi de yolda..
Bazen eve gelince zombi gibi oluyorum
Eskiden bir duş ve müzik ile beynim durulurdu..
Şimdi şarteli indiremiyorum..
Yatağa zor atıyorum kendimi..
Bu arada AquaFitness’e başladım. Salı akşamları 45 dakika..Yorucu ama en azından hareket biraz işte..
Seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?