- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
beni de en çok düşün düren konulardan biri bu koruma aşaması ama şimdiden beynimi hazırlamaya çalışıyorum bikere tartı senin diyorum vazgeçilmezin olcak sürekli kilonu kontrol edicen bir iki aldınmı hemen frene bascan geri vitese alcan kendini diyorum yani o iki üç beş yedi yapmıcan diyorum bak neler çekiyosun ditorum kendi kendime sürekli beynşme yollama yapıyorum ozaman kadar betnşmi alıştırırsam ozamana kadar ondan sonrası şimdi diyetim gibi kolay geçeceğini benş zorlamıcanı düşünüyorum tabikş burayı da tamamen boşlamayı düşğnmüyırum çğnkü bıda olmak ferçekten frene basmak bana göre canım çok konuştum öpüyorum seniSağol kuzum sana da kolay gelsin..
Ve seni tebrik ederim azmından dolayi.
Demek ki isteyince nasıl da olabiliyor. .
Ve lütfen düğün sonrası da Salma kendini geri alma kiloyu..
Kilo korumak vermekten daha zor..
Yine menu spor paylaşır birlikte koruruz kiloları
@eboe menun nerde? Gelemiyosan bana at bari buraya eklerim ben.
@baharnaz menun nerde?
ISILDURU menun nerde?
y.o.l.c.u menun nerde? Bana at bari sende.
@cakil80 menun nerde sen nerdesin?
@asumanzeynep hastasin ses etmiyorum ♡
@berilceee kaptanim nerdesin menün nerde ilaclarini aliyomusun?
60kiloyum fulya menün nerde?
Popoyu kapamaya çalışıyorlar elbise kısa firikik vermesin diye beline mont bağladılar :))Ay demin arkadaş gösterdi. Seda Sayan arabaya binmeye çalışıyor yardımcısımı bilmiyorum artık poposundan destekle arabaya binmeye çalışıyor.
Elbisesi kısa galiba ay ne güldük. :)
Tartı bir kez göz kirpti ama cumaya kalmamıştı canım gene 80 diISILDURU hemen bi aciklama lazim 79.90 hic gordunmu son bir yilda hadiiiii
Abartmayalim o kadar da 54 görmüş hatun var karşınızda :)) delulerÖperim cnm
Form çayı sık içmemeye çalışıyorum
Ama bugün içtim artık
Sende dünü iyi atlatmışın cnm maşallahın var
Her sabah zaten zeytinyağı ketentohumu yağı vs.içiyorum cnm
Inciride su da bekletip yemiştim
Dün bi sürü ıslanmış hurma yedim banamısın demedi
Bugünde ilave Ballı su Form çay içtim bakalım
Spora başlaman iyi olmuş simucum
kilo almadan öncedemi görmemiş
karnıbahar brokoli lahana bazı bünyeyi şişirir kuzum yaramıyo demekki sanaKızlar dün haşlanmış Karnıbahar yedim yoğurt döküp bu sabah +1 kg neden acep anlamadım ilginç
Bu arada kaçamak yoktu sabah Karatay kahvaltısı
Akşam hindi haşlama ve Karnıbahar di neden acep
Lahanagiller çoğu kişide şişlik yapıyor cnmKızlar dün haşlanmış Karnıbahar yedim yoğurt döküp bu sabah +1 kg neden acep anlamadım ilginç
Ahhh Ahhh ne güzel bi rakammış oAbartmayalim o kadar da 54 görmüş hatun var karşınızda :)) deluler
Öperim cnm
Form çayı sık içmemeye çalışıyorum
Ama bugün içtim artık
Sende dünü iyi atlatmışın cnm maşallahın var
Her sabah zaten zeytinyağı ketentohumu yağı vs.içiyorum cnm
Inciride su da bekletip yemiştim
Dün bi sürü ıslanmış hurma yedim banamısın demedi
Bugünde ilave Ballı su Form çay içtim bakalım
Spora başlaman iyi olmuş simucum
kilo almadan öncedemi görmemiş
Kötüsün kötüüü
Popoyu kapamaya çalışıyorlar elbise kısa firikik vermesin diye beline mont bağladılar :))
Kızlar dün haşlanmış Karnıbahar yedim yoğurt döküp bu sabah +1 kg neden acep anlamadım ilginç
Günaydiiiiin topikdaşlarım
Doktur amca'dayım gizli gizli sizi okuyorum:)
Siz nörüyonuz
Herşeyi denemişsin canım.
Kefirde denedinmi :)
Taam taam yaklaş opujeemm
Sabah baya güldük :)
Baksana kızlarda söylüyor sisiriyormus diye.
Yalancı şişliktir o.
Hayırdır topraam
Nüçün daktır
Kefir bende pek işe yaramıyor cnmHerşeyi denemişsin canım.
Kefirde denedinmi
Heee burda bi kadın sen varsın değilmi
doğru valla. sen bana yetiştin. ben yerimde sayıyomBaşka regli olan yok
Sen daha oyalan bebeğim, bak nerdeyse seni yakalıcam
Buraya başladığımda aramızda 10 kilo vardı 
inşallah tatlım. amin diyorumhadi inşallah be canım çok iyi olur bahanelerimiz çok hepimizde var ama kaçarak bir yere varamıyoruz dönüp dolaşıp başa geliyoruz bunun için kaçmayıp hedefimize yol almalıyız canımm hadi hayırlısı olsun hakkında canım 1 mart hedeflediğin rakam da olursun inşaallah
olsun çakılcım toparlaman da güzel. hepten koyvermemişsin.Bende aynı hedefi koyuyorum 1 martta 76 kilo olacağım. Ben bugun yine bozdum ama akşam kararlı şekilde geç saatte de olsa yemek yaptım yarının yemeği hazır mantar sote. Öğlen evden götüreceğim bu iş buraya kadar aldım başımı gidiyorum hemen kilo almisim olacak is değil
Varmısın fulya 76 olmaya :))
dua et bana yenamBen de destekliyor ve çok istiyorum olmanı...
Sen de eski beni görüyorum hep... hayaller hayatlar idi :)
Kızlar 2 mart için 76 grubu kurallımmı
tamam kabul ben varım
oyy canımyaa çok geçmiş olsun herşeyden önce sağlık gelir canım dikkat et iyleş sonra kaldığın yerden devam edersin bu hastalık çok pis herkes hasta gerçekten bu nasıl bir mikroptur iyleşiyor insan tekear hastalanıypr tamamen geçmiyor allah herkese şifa versin sanada canım tekrar geçmiş olsunmerhaba kızlar berbat hastayımdoktora gittim sabah antibiyotik ve bir sürü ilaçla rapor verdi. başım da çatlıyor
valla bu sefer antibiyotik ve raporsuz kurtaramadım. demek ki tam iyileşememişim. dediğin gibi en başta sağlık önemli. ağzımızın tadı da yerinde olsun inşallah kilo da veririz.oyy canımyaa çok geçmiş olsun herşeyden önce sağlık gelir canım dikkat et iyleş sonra kaldığın yerden devam edersin bu hastalık çok pis herkes hasta gerçekten bu nasıl bir mikroptur iyleşiyor insan tekear hastalanıypr tamamen geçmiyor allah herkese şifa versin sanada canım tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?