Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beni de en çok düşün düren konulardan biri bu koruma aşaması ama şimdiden beynimi hazırlamaya çalışıyorum bikere tartı senin diyorum vazgeçilmezin olcak sürekli kilonu kontrol edicen bir iki aldınmı hemen frene bascan geri vitese alcan kendini diyorum yani o iki üç beş yedi yapmıcan diyorum bak neler çekiyosun ditorum kendi kendime sürekli beynşme yollama yapıyorum ozaman kadar betnşmi alıştırırsam ozamana kadar ondan sonrası şimdi diyetim gibi kolay geçeceğini benş zorlamıcanı düşünüyorum tabikş burayı da tamamen boşlamayı düşğnmüyırum çğnkü bıda olmak ferçekten frene basmak bana göre canım çok konuştum öpüyorum seni

Ay demin arkadaş gösterdi. Seda Sayan arabaya binmeye çalışıyor yardımcısımı bilmiyorum artık poposundan destekle arabaya binmeye çalışıyor.
Elbisesi kısa galiba ay ne güldük. :)
Popoyu kapamaya çalışıyorlar elbise kısa firikik vermesin diye beline mont bağladılar :))

Abartmayalim o kadar da 54 görmüş hatun var karşınızda :)) deluler

Kızlar dün haşlanmış Karnıbahar yedim yoğurt döküp bu sabah +1 kg neden acep anlamadım ilginç
Bu arada kaçamak yoktu sabah Karatay kahvaltısı
Akşam hindi haşlama ve Karnıbahar di neden acep
karnıbahar brokoli lahana bazı bünyeyi şişirir kuzum yaramıyo demekki sana

Kızlar dün haşlanmış Karnıbahar yedim yoğurt döküp bu sabah +1 kg neden acep anlamadım ilginç
Lahanagiller çoğu kişide şişlik yapıyor cnm

Herşeyi denemişsin canım.
Kefirde denedinmi :)

Kötüsün kötüüü

Taam taam yaklaş opujeemm

Popoyu kapamaya çalışıyorlar elbise kısa firikik vermesin diye beline mont bağladılar :))

Sabah baya güldük :)

Baksana kızlarda söylüyor sisiriyormus diye.
Yalancı şişliktir o.
Günaydiiiiin topikdaşlarım

Doktur amca'dayım gizli gizli sizi okuyorum:)

Siz nörüyonuz

Hayırdır topraam
Nüçün daktır

Heee burda bi kadın sen varsın değilmi
Başka regli olan yok
Sen daha oyalan bebeğim, bak nerdeyse seni yakalıcam
Buraya başladığımda aramızda 10 kilo vardı 
doğru valla. sen bana yetiştin. ben yerimde sayıyom

inşallah tatlım. amin diyorum

olsun çakılcım toparlaman da güzel. hepten koyvermemişsin.
Varmısın fulya 76 olmaya :))
Ben de destekliyor ve çok istiyorum olmanı...
Sen de eski beni görüyorum hep... hayaller hayatlar idi :)
dua et bana yenam inşallah sağlıklı ve fit olduğum günleri de gösterir Rabbim
Kızlar 2 mart için 76 grubu kurallımmı
Kimler katılmak ister
Kilosu 80 civarı olan kimler vardı
Benim bildiğim
60kiloyum
ISILDURU
@cakil80
Ulaşamayanda yaklaşmış olur en azından
tamam kabul ben varım

merhaba kızlar berbat hastayım doktora gittim sabah antibiyotik ve bir sürü ilaçla rapor verdi. başım da çatlıyor
oyy canımyaa çok geçmiş olsun herşeyden önce sağlık gelir canım dikkat et iyleş sonra kaldığın yerden devam edersin bu hastalık çok pis herkes hasta gerçekten bu nasıl bir mikroptur iyleşiyor insan tekear hastalanıypr tamamen geçmiyor allah herkese şifa versin sanada canım tekrar geçmiş olsun

valla bu sefer antibiyotik ve raporsuz kurtaramadım. demek ki tam iyileşememişim. dediğin gibi en başta sağlık önemli. ağzımızın tadı da yerinde olsun inşallah kilo da veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…