bugün spor yapmıyorum kuzum perşembeleri mola günüm .
Baharı ben de çok severim
baharda doğanlar baharı ayrı bi sever sen de bilirsin
Ooooo hizlisin gune adapte olmusun MasallahBugün evde kahvaltı yapamadım.
Barışı uyandırıncaya kadar bi 10 dakikamiz gitti..
Bi mutfağa koşup kahvaltı hazırlıyorum sonra dönüp uyandırmaya çalışıyorum ..
Sonra koca kişisine sesleniyorum onlar kahvaltı yaparken oğlanın beslenmesini hazırla kendimi hazırla :)
Hasılı evden çıktık oğlan okulun kapısından girdi benim minibüs geldi. Çok severim böyle tesadufleri :)
Yumurtamı maydanozumu yanıma aldım demin yedim..
Kızımı arayip uyandirdim.. sesi pek uykulu idi emin olmak için bi 5 dk sonra tekrar arayacağım geç kalmasın okula..
Şimdi de duble Turkish coffee içiyorum.
yok kuzum koç burcuyumBalik burcumusun ?
Ooooo hizlisin gune adapte olmusun Masallah
yok kuzum koç burcuyum
ay ben de özledim biberli ekmeği.ama yapamıyorum diyetteyim,yaparsam dayanamam yerim
Oglanla kahvaltiyi yaptik. Bu hafta gidemedigim Kuran kursuna bugun gidicem de hocadan utaniyom dersime calisip gideyim elif ba calisiyorum. Birazdan ev toplamaca kahvemi icerim sonra okul yolu hoop ve kurs :)Sen olamadinmi daha :)
Su an naapiyosun mesela :)
Üzerin de ne var gibi oldu.
önceden fırında yapıyodum ben de hamur mayalayıp.ama burda hataylılar fırın açtılar artık fırına gönderiyorum kuzumSen çok yemişsindir ömrü hayatında dayan biraz daha..
Ben mayalı hamurla yapıyorum normalide öylemi. Gerçi orda fırına veriyorsunuz burda yok öyle şansımız. .
Oglanla kahvaltiyi yaptik. Bu hafta gidemedigim Kuran kursuna bugun gidicem de hocadan utaniyom dersime calisip gideyim elif ba calisiyorum. Birazdan ev toplamaca kahvemi icerim sonra okul yolu hoop ve kurs :)
bonusum aşkım ms jı yazdıktan sonra aklıma geldi şimdi okuduğumda aynı senin dediğin gibi yaptım aslında unuttum o ara yı yazmayı yani akşam yemeği öncesi arabada 1 ara öğün daha yaptım 2 hurma 5 fındık yemiştim aşkım çok şükür bonusum dengelemeye çalışıyorum biliyorsun düğüne odaklandım heyecan başladı bizde dün işte eşimle bizim aile dostumuz var büyük saz ekibi dün evine gittik çay saatine 3 gün önceden konuşılmuştu bekliyolardı çay saatine ordaydık çay pasta kurabiye felan ben sadece çay içtim birde ara öğünümün birini orda yaptım eve dnerkende diğr aramı yaptımAksam azmi olmus zuzum bir ara daha yapsamiydin acaba? Masallah tutturdun duzen işini :))
Allah kolaylik versin işlerinde.
canımm kolay gelsinn afiyetler olsun canımBugün evde kahvaltı yapamadım.
Barışı uyandırıncaya kadar bi 10 dakikamiz gitti..
Bi mutfağa koşup kahvaltı hazırlıyorum sonra dönüp uyandırmaya çalışıyorum ..
Sonra koca kişisine sesleniyorum onlar kahvaltı yaparken oğlanın beslenmesini hazırla kendimi hazırla :)
Hasılı evden çıktık oğlan okulun kapısından girdi benim minibüs geldi. Çok severim böyle tesadufleri :)
Yumurtamı maydanozumu yanıma aldım demin yedim..
Kızımı arayip uyandirdim.. sesi pek uykulu idi emin olmak için bi 5 dk sonra tekrar arayacağım geç kalmasın okula..
Şimdi de duble Turkish coffee içiyorum.
bonusum aşkım ms jı yazdıktan sonra aklıma geldi şimdi okuduğumda aynı senin dediğin gibi yaptım aslında unuttum o ara yı yazmayı yani akşam yemeği öncesi arabada 1 ara öğün daha yaptım 2 hurma 5 fındık yemiştim aşkım çok şükür bonusum dengelemeye çalışıyorum biliyorsun düğüne odaklandım heyecan başladı bizde dün işte eşimle bizim aile dostumuz var büyük saz ekibi dün evine gittik çay saatine 3 gün önceden konuşılmuştu bekliyolardı çay saatine ordaydık çay pasta kurabiye felan ben sadece çay içtim birde ara öğünümün birini orda yaptım eve dnerkende diğr aramı yap
canımm kolay gelsinn afiyetler olsun canım
Selamlar,sevgiler
Bonus kuzum menü sormuşsun dün, ben biraz saçma yiyorum bu ara, yazacak bi menü olmuyo yani, yediğimde sağlıklı şeyler yiyorum ama zamansız oluyo.. O yüzden düzene girene kadar menüsüz devam edicem ben.. Bu hafta sadece 1 çikolata kaçamağım oldu pazartesiden itibaren. Çok olmasa da eksiyim şükür..
Öperim cnmMefkurem yerim o ufakligi durmuyo demek kiyamam gazla ugrasmak cok zor.
Benim icin bi koklarmisin onu
Yumurta -400 getirmis iyi yine aslinda wc olmadan. Form cayi gibi biseyler icebilirsin faydasi olur mutlaka
Her sabah zaten zeytinyağı ketentohumu yağı vs.içiyorum cnmKuzum ac karnına sıcağa yakın ılık ballı su iç bakalım ben de çok işe yarıyor sen faydasını görecekmisin. ?
Bir de inciri zeytinyağında bekletip yiyorlar
Spora başlaman iyi olmuş simucumGünaydın hatunlar..
Teşekkür ederim desteğiniz için..
Valla çok yorgun ve bitkin hissediyorum..
Zor günler geçirdim..
Bi de bu yerde gudubettinim var bir proje için kiraladılar aynı anda dört proje yürütüyorum ikisi de yolda..
Bazen eve gelince zombi gibi oluyorum
Eskiden bir duş ve müzik ile beynim durulurdu..
Şimdi şarteli indiremiyorum..
Yatağa zor atıyorum kendimi..
Bu arada AquaFitness’e başladım. Salı akşamları 45 dakika..Yorucu ama en azından hareket biraz işte..
Seviliyorsunuz
kilo almadan öncedemi görmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?