Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün evde kahvaltı yapamadım.
Barışı uyandırıncaya kadar bi 10 dakikamiz gitti..
Bi mutfağa koşup kahvaltı hazırlıyorum sonra dönüp uyandırmaya çalışıyorum ..
Sonra koca kişisine sesleniyorum onlar kahvaltı yaparken oğlanın beslenmesini hazırla kendimi hazırla :)
Hasılı evden çıktık oğlan okulun kapısından girdi benim minibüs geldi. Çok severim böyle tesadufleri :)
Yumurtamı maydanozumu yanıma aldım demin yedim..
Kızımı arayip uyandirdim.. sesi pek uykulu idi emin olmak için bi 5 dk sonra tekrar arayacağım geç kalmasın okula..

Şimdi de duble Turkish coffee içiyorum.

Ooooo hizlisin gune adapte olmusun Masallah

Ay demin arkadaş gösterdi. Seda Sayan arabaya binmeye çalışıyor yardımcısımı bilmiyorum artık poposundan destekle arabaya binmeye çalışıyor.
Elbisesi kısa galiba ay ne güldük. :)

ay ben de özledim biberli ekmeği.ama yapamıyorum diyetteyim,yaparsam dayanamam yerim

Sen çok yemişsindir ömrü hayatında dayan biraz daha..

Ben mayalı hamurla yapıyorum normalide öylemi. Gerçi orda fırına veriyorsunuz burda yok öyle şansımız. .

Sen olamadinmi daha :)

Su an naapiyosun mesela :)
Üzerin de ne var gibi oldu.
Oglanla kahvaltiyi yaptik. Bu hafta gidemedigim Kuran kursuna bugun gidicem de hocadan utaniyom dersime calisip gideyim elif ba calisiyorum. Birazdan ev toplamaca kahvemi icerim sonra okul yolu hoop ve kurs :)

Sen çok yemişsindir ömrü hayatında dayan biraz daha..

Ben mayalı hamurla yapıyorum normalide öylemi. Gerçi orda fırına veriyorsunuz burda yok öyle şansımız. .
önceden fırında yapıyodum ben de hamur mayalayıp.ama burda hataylılar fırın açtılar artık fırına gönderiyorum kuzum

Aksam azmi olmus zuzum bir ara daha yapsamiydin acaba? Masallah tutturdun duzen işini :))

Allah kolaylik versin işlerinde.
bonusum aşkım ms jı yazdıktan sonra aklıma geldi şimdi okuduğumda aynı senin dediğin gibi yaptım aslında unuttum o ara yı yazmayı yani akşam yemeği öncesi arabada 1 ara öğün daha yaptım 2 hurma 5 fındık yemiştim aşkım çok şükür bonusum dengelemeye çalışıyorum biliyorsun düğüne odaklandım heyecan başladı bizde dün işte eşimle bizim aile dostumuz var büyük saz ekibi dün evine gittik çay saatine 3 gün önceden konuşılmuştu bekliyolardı çay saatine ordaydık çay pasta kurabiye felan ben sadece çay içtim birde ara öğünümün birini orda yaptım eve dnerkende diğr aramı yaptım

canımm kolay gelsinn afiyetler olsun canım

Selamlar,sevgiler

Bonus kuzum menü sormuşsun dün, ben biraz saçma yiyorum bu ara, yazacak bi menü olmuyo yani, yediğimde sağlıklı şeyler yiyorum ama zamansız oluyo.. O yüzden düzene girene kadar menüsüz devam edicem ben.. Bu hafta sadece 1 çikolata kaçamağım oldu pazartesiden itibaren. Çok olmasa da eksiyim şükür..

Sağol kuzum sana da kolay gelsin..
Ve seni tebrik ederim azmından dolayi.
Demek ki isteyince nasıl da olabiliyor. .
Ve lütfen düğün sonrası da Salma kendini geri alma kiloyu..
Kilo korumak vermekten daha zor..
Yine menu spor paylaşır birlikte koruruz kiloları

Yaşasın. ..
Çok sevindim canım. Ins devam eder...

Mefkurem yerim o ufakligi durmuyo demek kiyamam gazla ugrasmak cok zor.
Benim icin bi koklarmisin onu

Yumurta -400 getirmis iyi yine aslinda wc olmadan. Form cayi gibi biseyler icebilirsin faydasi olur mutlaka
Öperim cnm

Form çayı sık içmemeye çalışıyorum
Ama bugün içtim artık

Sende dünü iyi atlatmışın cnm maşallahın var

Kuzum ac karnına sıcağa yakın ılık ballı su iç bakalım ben de çok işe yarıyor sen faydasını görecekmisin. ?
Bir de inciri zeytinyağında bekletip yiyorlar
Her sabah zaten zeytinyağı ketentohumu yağı vs.içiyorum cnm
Inciride su da bekletip yemiştim
Dün bi sürü ıslanmış hurma yedim banamısın demedi
Bugünde ilave Ballı su Form çay içtim bakalım
Spora başlaman iyi olmuş simucum

ISILDURU hayatın da hiç 79 görmemiş ki.
kilo almadan öncedemi görmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…