Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bu sefer antibiyotik ve raporsuz kurtaramadım. demek ki tam iyileşememişim. dediğin gibi en başta sağlık önemli. ağzımızın tadı da yerinde olsun inşallah kilo da veririz.
tabikiii en önemlisi zaten niçin yapıyoruz bu işi sağlık için sağlık başka bir yönden bozuksa devam edip daha çok bozmaya gerek yok gücü toplayım iyleşip kaldığımız terden devam inşaallah emin ol antibiyotik almakla iyi yapmışsın başka türlü geçmiyor gerçekten işte benim kız kaçıncı tekrar tekrar hastalandı dikkat et gülüm

8 şubat perşembe
sabah 500ml su
kahvaltı = 1 adet haşlanmış yumurta 2 parmakdan az büyüklükde peynir 3 yeşil zeytin 1 domates 1 salatalık bir tutam yeşil nane bir tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 1 orta portakal 5 fındık bitki çayı
öğle = yogurtlu sebze çorbası salata patlıcan yemeği
ara öğün = elma bir avuç beyaz levlebi bitki çayı
akşam = bir kase mercimek çorbası salata

3.5lt su + 30dk zumba

Bu sefer önce menu yazacagim sonra okuyacağım eve erken geldim çooook mutluyum

Öğlen 13.00
Balkabağı corbasi
Kori soslu 4 tane küçük tüm Mantarlı karnibaharli Narlı rokali salata
1 dilim çavdar ekmegi

Birazdan 20.00 da

Pınar çıtır balık yanına bol yesillikle roka salatası

Olmuş mu protein i kapmış miyim

menüm

sabah .. 1 dil tb ekmek

2 katı haş yumurta

5 zeytin

.kk. peynir

domates salatalık sivri biber

çay

ara... yeşilçay

öğlen ..2 hurma

10 tane çiğ fındık

ara ...büyük fincan sütlü kahve

akşam...1 adet patlıcan imam bayıldı

1 kase ..yoğurt 1dil .tb ekmek

1 / 5 lt su

çay. içiçiiimmm birazdan

bu arada kızlar kasıklarım belim çok ağrıyor böyle regl ağrısı gibi günümde yakın bilemiyorum gecede gelebilir gelirsede hoş gelir nediyim ben önlemimi aldım ağrı kesicimi aldırdım beklemede geldiği zaman hemen ilaçımı içiçim

Ben de 11 inde olmalıyım ama bebek dusundugumuz için her ay gidip test yapmayacağım bir ara eve 20 tane almistim aklı a geldikçe yapiyordum. Bu sefer kendi halinde rahat olacağım sağlıklı da yiyecegim oh mis gibi

Tatlım çıtır balık hiç doyurmaz seni bide dışı galetalı oluyor
Taze balık yapamıyosun

Canlar selamlar,sevgiler
İyisinizdir inşallah. Okuyorum ama yazamıyorum fazla.Hep aklimdasiniz ama. Yoğun ve yorgunum. Mazur gorün beni. Hastalara şifa,dertlilere deva diliyorum Rabbim her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.
Bana gelirsek, günlük koşturmacam full devam. Elimden geldiğince yürümeye gayret ediyorum.15 dk-20dk ne kadar olursa. Kaçamak yapmamaya da dikkat ediyorum.
Gerçi bugünün akşam yemeği pek olmadi
Bir kase mantar çorbasi,3 bardak ayran,yarim kır pidesi,doydum mu hayir,suyla kandiracağim kendimi

Tatlım çıtır balık hiç doyurmaz seni bide dışı galetalı oluyor
Taze balık yapamıyosun

Gercekten doyurmadi giderken dolabı bosalttik bu hafta geç cikinca büyük markete gidemedim eldekilerle idare ediyorum ctesi alışveriş yapıp bol protein alcam yemek yapcam. Bi de proteine alışmak için yavaş bir geçiş oluyor ben et tavuk balık nerdeyse hiç yemiyordum kendimi zorla yedirecegim. Yavaş geçiş olur. Bizim orda çöp sis tavuğu çok lezzetli yapıyorlar onu çok sevdim yedim baya evde aynısını yapabilir miyim acaba fikrinin çöp sis var öyle yumuşacık nar gibi olmasi için ne yapmam gerek bilen var mı

Yarın tartı olduğu için pide olmasa iyiymiş :))

Sanada sevgiler cnm

saol canım ben de dinlenmeye çalışıyorum. yok cıss yememeye çalışıyorum. zaten canım bir şey istemiyor.
Doktora gitmen iyi olmuş bu yıl çok hasta oldun vücudun da direnç kazanır bolca dinlen hatta battaniye altından çıkma sıcacık çay iç 2 adet bisküvi çağına batirabilirsin biri benim için. Hemen iyileş ki hemen kilo verelim

Muhtemelen farklı bi sos kullanıyolardır cnm
Kızartmamıydı acaba

Tavuk baharatı kullansan belki iyi olur

soslaya bilirsin xanım biraz suvı yağ biraz tuz biraz kırmızı toz biber biraz kırmızı pul biber 1 veya 2 tane ezılmiş sarımsak 1 yk yoğurt 1 tk. salça 1 çk.. kuru nane karıştır hepsini küp doğranmış tavuk etleri ile harmanla markette hazır çöp şiş satılıyor ağaçtan yapılma onlara herbirine 6 veya 8 küp sapla pişirme sana kalmış soslayıp 1 gece dolapta da beklete bilirsin ertesi güne pişireblirsin daha kezzetli oluyor canikomm afiyet olsun

merhaba kızlar berbat hastayım doktora gittim sabah antibiyotik ve bir sürü ilaçla rapor verdi. başım da çatlıyor

Çok geçmiş olsun canım...
rapor çok iyi olmuş toparlanırsın...
KAç gün raporlusun.?

afiyet olsun arzucum...
Ben de hep böyle yapıyorum daha hafif ve lezzetli oluyor...

Özlüyoruz seni hergafçim..

Ben küp küp doğradığım filetolara bir kurusoğan büyük olmayan,bir domates dilediğin baharatlar benim tercihim kekik kimyon karabiber isot ve zeytinyağı.. takribi 5-6 saat bekletiyorum. hatta 1 gün beklerse daha iyi olur yada sabah evden çıkmadan hazırlayıp akşam geldiğin de yaparsın..
yapmadan önce tuzlayıp çöp şişlere dizip döküm tavada çevirerek pişiriyorum..
Yumuşak aynı zaman da çıtır leziz oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…