- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
tabikiii en önemlisi zaten niçin yapıyoruz bu işi sağlık için sağlık başka bir yönden bozuksa devam edip daha çok bozmaya gerek yok gücü toplayım iyleşip kaldığımız terden devam inşaallah emin ol antibiyotik almakla iyi yapmışsın başka türlü geçmiyor gerçekten işte benim kız kaçıncı tekrar tekrar hastalandı dikkat et gülümvalla bu sefer antibiyotik ve raporsuz kurtaramadım. demek ki tam iyileşememişim. dediğin gibi en başta sağlık önemli. ağzımızın tadı da yerinde olsun inşallah kilo da veririz.
Ohhh miss afiyet olsun benim buzluktakiler bitti mevsimi değil diye almam artık yaza :))Eki Görüntüle 2108299ISILDURU @Bonus kızlar patlıcanları sizin tarifiniz gibi yaptım pijama gibi soyup hafif yağ sürüp fırında kızarttım bir daha aslaaaaa kızartmam süper oluyormuş akşam bunu yicem teşekkür ediyorum canlarr
Çok güzel görünuyor ben üstüne maydanoz da dogruyorum yeşil yeşil moral veriyor.Eki Görüntüle 2108299ISILDURU @Bonus kızlar patlıcanları sizin tarifiniz gibi yaptım pijama gibi soyup hafif yağ sürüp fırında kızarttım bir daha aslaaaaa kızartmam süper oluyormuş akşam bunu yicem teşekkür ediyorum canlarr
saolasın bir bakayım canım.Geçmiş olsun fulyacim benim vitaminleri dene bence sambucol kara mürver özü tablet ve sunlife vitamin c 1000 tablet at suya günde iki kez zımba gibi olursun ertesi gün
Tatlım çıtır balık hiç doyurmaz seni bide dışı galetalı oluyorBu sefer önce menu yazacagim sonra okuyacağım eve erken geldim çooook mutluyum
Öğlen 13.00
Balkabağı corbasi
Kori soslu 4 tane küçük tüm Mantarlı karnibaharli Narlı rokali salata
1 dilim çavdar ekmegi
Birazdan 20.00 da
Pınar çıtır balık yanına bol yesillikle roka salatası
Olmuş mu protein i kapmış miyim
Çok geçmiş olsun fulyacımmerhaba kızlar berbat hastayımdoktora gittim sabah antibiyotik ve bir sürü ilaçla rapor verdi. başım da çatlıyor
Çok geçmiş olsun fulyacım
Hazır evdeyken bolca dinlen
Ama cıss yeme :))
Tatlım çıtır balık hiç doyurmaz seni bide dışı galetalı oluyor
Taze balık yapamıyosun
Yarın tartı olduğu için pide olmasa iyiymiş :))Canlar selamlar,sevgiler
İyisinizdir inşallah. Okuyorum ama yazamıyorum fazla.Hep aklimdasiniz ama. Yoğun ve yorgunum. Mazur gorün beni. Hastalara şifa,dertlilere deva diliyorum Rabbim her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.
Bana gelirsek, günlük koşturmacam full devam. Elimden geldiğince yürümeye gayret ediyorum.15 dk-20dk ne kadar olursa. Kaçamak yapmamaya da dikkat ediyorum.
Gerçi bugünün akşam yemeği pek olmadi
Bir kase mantar çorbasi,3 bardak ayran,yarim kır pidesi,doydum mu hayir,suyla kandiracağim kendimi
Doktora gitmen iyi olmuş bu yıl çok hasta oldun vücudun da direnç kazanır bolca dinlen hatta battaniye altından çıkma sıcacık çay iç 2 adet bisküvi çağına batirabilirsin biri benim için. Hemen iyileş ki hemen kilo verelimsaol canım ben de dinlenmeye çalışıyorum. yok cıss yememeye çalışıyorum. zaten canım bir şey istemiyor.
Muhtemelen farklı bi sos kullanıyolardır cnmGercekten doyurmadi giderken dolabı bosalttik bu hafta geç cikinca büyük markete gidemedim eldekilerle idare ediyorum ctesi alışveriş yapıp bol protein alcam yemek yapcam. Bi de proteine alışmak için yavaş bir geçiş oluyor ben et tavuk balık nerdeyse hiç yemiyordum kendimi zorla yedirecegim. Yavaş geçiş olur. Bizim orda çöp sis tavuğu çok lezzetli yapıyorlar onu çok sevdim yedim baya evde aynısını yapabilir miyim acaba fikrinin çöp sis var öyle yumuşacık nar gibi olmasi için ne yapmam gerek bilen var mı
ben maydanoz doğradım ama iç harcına koydum canımmÇok güzel görünuyor ben üstüne maydanoz da dogruyorum yeşil yeşil moral veriyor.
soslaya bilirsin xanım biraz suvı yağ biraz tuz biraz kırmızı toz biber biraz kırmızı pul biber 1 veya 2 tane ezılmiş sarımsak 1 yk yoğurt 1 tk. salça 1 çk.. kuru nane karıştır hepsini küp doğranmış tavuk etleri ile harmanla markette hazır çöp şiş satılıyor ağaçtan yapılma onlara herbirine 6 veya 8 küp sapla pişirme sana kalmış soslayıp 1 gece dolapta da beklete bilirsin ertesi güne pişireblirsin daha kezzetli oluyor canikomm afiyet olsunGercekten doyurmadi giderken dolabı bosalttik bu hafta geç cikinca büyük markete gidemedim eldekilerle idare ediyorum ctesi alışveriş yapıp bol protein alcam yemek yapcam. Bi de proteine alışmak için yavaş bir geçiş oluyor ben et tavuk balık nerdeyse hiç yemiyordum kendimi zorla yedirecegim. Yavaş geçiş olur. Bizim orda çöp sis tavuğu çok lezzetli yapıyorlar onu çok sevdim yedim baya evde aynısını yapabilir miyim acaba fikrinin çöp sis var öyle yumuşacık nar gibi olmasi için ne yapmam gerek bilen var mı
merhaba kızlar berbat hastayımdoktora gittim sabah antibiyotik ve bir sürü ilaçla rapor verdi. başım da çatlıyor
Eki Görüntüle 2108299ISILDURU @Bonus kızlar patlıcanları sizin tarifiniz gibi yaptım pijama gibi soyup hafif yağ sürüp fırında kızarttım bir daha aslaaaaa kızartmam süper oluyormuş akşam bunu yicem teşekkür ediyorum canlarr
Canlar selamlar,sevgiler
İyisinizdir inşallah. Okuyorum ama yazamıyorum fazla.Hep aklimdasiniz ama. Yoğun ve yorgunum. Mazur gorün beni. Hastalara şifa,dertlilere deva diliyorum Rabbim her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.
Bana gelirsek, günlük koşturmacam full devam. Elimden geldiğince yürümeye gayret ediyorum.15 dk-20dk ne kadar olursa. Kaçamak yapmamaya da dikkat ediyorum.
Gerçi bugünün akşam yemeği pek olmadi
Bir kase mantar çorbasi,3 bardak ayran,yarim kır pidesi,doydum mu hayir,suyla kandiracağim kendimi
Gercekten doyurmadi giderken dolabı bosalttik bu hafta geç cikinca büyük markete gidemedim eldekilerle idare ediyorum ctesi alışveriş yapıp bol protein alcam yemek yapcam. Bi de proteine alışmak için yavaş bir geçiş oluyor ben et tavuk balık nerdeyse hiç yemiyordum kendimi zorla yedirecegim. Yavaş geçiş olur. Bizim orda çöp sis tavuğu çok lezzetli yapıyorlar onu çok sevdim yedim baya evde aynısını yapabilir miyim acaba fikrinin çöp sis var öyle yumuşacık nar gibi olmasi için ne yapmam gerek bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?