Çöp sis olarak geldi çok güzel terbiye edilmisti kesin 1 gün önceden soslu terbiye diyorlar çünkü burdaki çok şişler lezzetli olmuyorMuhtemelen farklı bi sos kullanıyolardır cnm
Kızartmamıydı acaba
Tavuk baharatı kullansan belki iyi olur
Ctesi deneyecegim Sağol canım 1 aya kadar tavuk ta yasaklanacak iyice köşeye sikisacagim et balık yiyebilecegim haydi hayırlısısoslaya bilirsin xanım biraz suvı yağ biraz tuz biraz kırmızı toz biber biraz kırmızı pul biber 1 veya 2 tane ezılmiş sarımsak 1 yk yoğurt 1 tk. salça 1 çk.. kuru nane karıştır hepsini küp doğranmış tavuk etleri ile harmanla markette hazır çöp şiş satılıyor ağaçtan yapılma onlara herbirine 6 veya 8 küp sapla pişirme sana kalmış soslayıp 1 gece dolapta da beklete bilirsin ertesi güne pişireblirsin daha kezzetli oluyor canikomm afiyet olsun
Isin sırrı baharat ve 1 gün bekletmek sanırımÇok geçmiş olsun canım...
rapor çok iyi olmuş toparlanırsın...
KAç gün raporlusun.?
afiyet olsun arzucum...
Ben de hep böyle yapıyorum daha hafif ve lezzetli oluyor...
Özlüyoruz seni hergafçim..
Ben küp küp doğradığım filetolara bir kurusoğan büyük olmayan,bir domates dilediğin baharatlar benim tercihim kekik kimyon karabiber isot ve zeytinyağı.. takribi 5-6 saat bekletiyorum. hatta 1 gün beklerse daha iyi olur yada sabah evden çıkmadan hazırlayıp akşam geldiğin de yaparsın..
yapmadan önce tuzlayıp çöp şişlere dizip döküm tavada çevirerek pişiriyorum..
Yumuşak aynı zaman da çıtır leziz oluyor...
gerçekten öyleymiş çok hafif ve lezzetli + hiç bir yer yağlanmıyor ocak felan etraf tertemiz miss lezzet 10 numara ssaolun canımmÇok geçmiş olsun canım...
rapor çok iyi olmuş toparlanırsın...
KAç gün raporlusun.?
afiyet olsun arzucum...
Ben de hep böyle yapıyorum daha hafif ve lezzetli oluyor...
Özlüyoruz seni hergafçim..
Ben küp küp doğradığım filetolara bir kurusoğan büyük olmayan,bir domates dilediğin baharatlar benim tercihim kekik kimyon karabiber isot ve zeytinyağı.. takribi 5-6 saat bekletiyorum. hatta 1 gün beklerse daha iyi olur yada sabah evden çıkmadan hazırlayıp akşam geldiğin de yaparsın..
yapmadan önce tuzlayıp çöp şişlere dizip döküm tavada çevirerek pişiriyorum..
Yumuşak aynı zaman da çıtır leziz oluyor...
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar hayırlı
Hayırlı cumalar
Yoğunum gelemiyorum.azicik bir bosluk bulsam girmeye çalışıyorum tiklamamla telefonu elimden birakmam bir oluyor. Bazen sayfa açik kaliyor ama okuamıyorum.
Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bir süre listeden çıkarabilirsiniz.
Kilomu bilmiyorum.
Tartımın pili bitik çıkıp alamadım.
Aynaya baktığımda 100 kiloyu geçtiğimi hissediyorum.
günaydınnnnn
hayırlı cumalarrrr
Hayırlı cumalar canlarrr
Spor 200 dk
Kilo 77.6
Kalori hesaplamaya basladım ilk kez. Boyum 168 spor haftada en az 4 gün yapıyorum kalori hesabı daha once hiç yapmadım ama günlük 1800 ü gecmeme hedefi koydum. Dün 2000 oldu ama malesef dogrumu sizce sınırım
Günaydın.bol eksiniz olsun
Gunaydin kizlar yasasin cuma modundayim ama kilo fena
Eski kilo 85.0
Yeni kilo 86
Hic ic acici degil 2 gunluk dikkat etmem ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?