Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...
hayırlı cumalar...

tartı bugun bikaç kez 106,8 bikaç kez 105,8 enson birkaç kezde 105,5 gösterdi tartının dengesizliğimi benim dengesizliğimmi bilmiyorum..sporda 90 dakika...

iyi değilim bugunlerde şu sıkıntılı süreci atlatayım toparlıcam inş pes etmiyorum ama şuan hiç bişeye hevesim yok iradem zaten yok vs vs....

Yenacım samsungun kendi programı kalorimi takip ediyorum boyuma kiloma gore birsey onermiyor. Dediğin programı indireyim. Saol kuzumm

Çok geçmiş olsun canım...
pazartesiye kadar canım.

El bilegimde bir agrı vardı son zamanlarda,bir de hafif derimde sertleşme gibi birşey olmuştu bu yüzden doktur amca yoluna revan oldum sabah sabah:)
İncitmiş ve yormuşum narin kolumu:)bu sebepten kol kasımda sertlik oluşmuş,bir süre bileklik takıp yormayacakmişim öyle işte topraaam:)

Ahh sezenn,canıııım sezen..

Aşilamayacak sıkıntılar degildir umarım rakibem,Allah gönlüne yük ettigin herşey'den feraha çıkarsın seni..

geçmiş olsun nasıl oldun daha iyisindir inşallah
valla halsizlik sürüyor ama en rahatsız eden boğazımdaki gıcıkla karışık öksürük. geçmedi ve sürekli. yatamıyorum. yattığımda daha kötü oluyor. gece çok zor uyudum. 3 günlük antibiyotik verdi. inşallah kısa sürede geçer canım. hasta hasta 3. haftaya girdim çünkü. vücudum yoruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…