benim zaten 79 la bir sorunum var onu anladım79u pas geçip 78 olup 70lere mi geldin sen kuzuum
duble güzellik yapmış sana metanbenim zaten 79 la bir sorunum var onu anladımdaha öncede Allahım nolur bi 79 u ucundan göreyim diye dua ediyorum. bana direk 78 i veriyor
valla zaten metim metam bir harika bunun farkındayım ama ben de iş yokduble güzellik yapmış sana metan
bence de kuzum biraz dikkat etsen güzel gidicek her hafta eksilerin.valla zaten metim metam bir harika bunun farkındayım ama ben de iş yokazcık gayret etsem tıkır tıkır gidecek
hergün spor yapma malim. yoksa senin menülerin gayet güzel.ben bu hafta da berbatım.o kadar spor diyet karşılığını vermedi malesef.sanırım platoya girdim 18 kilodan sonra.bu ara vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum.güzel güzel beslenip yavaş yavaş spor yapıcam
İçli kofte etkisi olmasn rakibemmmTünaydınnn kızlar hayırlı cumalar herkese
Kilom bir garip Karnıbahar etkisi sürüyor
Bu sabah itibariyle 82.8 idi kendileri
Spor 240 dk
yok kuzum yapmicam bi gün dolu bi gün boş yapcam.geçen sene günde yarım saat normal yürüyüşle haftada bi kilo veriyodum.herşeyimi de yiyodum.benim vücut kasmaya gelmiyo direniyo.dün D vitamini aldım eczaneden.akşam içmeye başladım bakalım.inşallah faydasını görürümhergün spor yapma malim. yoksa senin menülerin gayet güzel.
Yok kız yemedim herkes 10 ar 10 ar götürdü ben 3 tane hepsi hepsi o zaman bile eksiydim Karnıbahar ertesi +1 kg oldumİçli kofte etkisi olmasn rakibemmm
O kural yeni gelenler için canım biz zaten hep burdayız :))Günaydın...
Tekrar kabul edersiniz listeye dahil olmak istiyorum.kendi kendime vermem daha zor oluyo.iki hafta kurali var biliyorum.
Gecen hafta 95.
Bugun 93.5
Spor yok
Saka canm ya.karnabahar bazı kişilerde ödem yapar gercekten.ben bebis 1.5 aylkken yedim gazdan perusan oldu kız.yemeye korkuyom.ben olsam en az 5 icli kofte yerdim.iradeli davranmissnYok kız yemedim herkes 10 ar 10 ar götürdü ben 3 tane hepsi hepsi o zaman bile eksiydim Karnıbahar ertesi +1 kg oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?