Arzuyu hedefe kosuyorrrr
bu gidişle ben düğğne kadar 50 liye düşerimArzuyu hedefe kosuyorrrrbenim bünye saçmaladı al verden vermiyor vazgecmis
Mefkurem gecmis msjlari okudum valla uyku saatim gecince bende sişenlerdenim.
Daha yazacaklarim varmiydi yada goremedigim derken
@asumanzeynep
huzurunmeraklisi
@DelyDoly bir gorunup bir kayboluyor
@simeranya7 tam olarak nerde kayboldu onuda goremedim
Belki bişey şişkinlik yapmıştır tatlımSelam hanimlar
Ben şoktayim.+1kg artıdayım.. Nedeeen Bu artiyi getirecek çok büyük kaçamaklarim olmadi. Hareketim de az değildi. Kötü oldu bu
Geçen hafta102.2
Bu hafta 103.2
Fark +1 kg
Spor 100 dk yürüyüş
Bonus
Yinede eksidesin ya cnm herzaman çok çok gitmezkiGeçen cuma:88,600
Bu cuma:88,100
Fark:-500
Maşallah Arzucum eksiler gelmeye devam ediyor
Çok güzel gitmiş asumGünaydın Hayırlı cumalar
Geçen hafta : 117
Bugün :115.7
Fark : 1.3
Geçen haftayı doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum küsüratı unutmuş olabilirim.
teşekkür ederim canımMaşallah Arzucum eksiler gelmeye devam ediyor
Bu gidişle yakında 6 lara düşecen :)
Geçen cuma:88,600
Bu cuma:88,100
Fark:-500
İnşallah öyledir kuzumolsun kuzum üzülme. eksi eksidir. yeniden vücut yağ yakımına geçer. sen fıstık gibi bir sürü kilo verdin. bu duraklama gayet normal bir süreç
Eki Görüntüle 2108716 kilo bildirimim
arzucum sen harikasın yaaa valla bayıldım şu rakama. canım benim azmine hayranımgeçen hafta ....78...2...
bu hafta..........76....9....
Hayırlı cumalar kızlar
tebrik ederim tatlım çok güzelBildirimimi yapayım geçmişi sonra okuyacam
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1
Selam hanimlar
hergafcım ödem ve wc olabilir mi ki? ben çok yemesem bile ekstra fazla çıktıysam genelde bu ikisi neden oluyor tatlımBen şoktayim.+1kg artıdayım.. Nedeeen Bu artiyi getirecek çok büyük kaçamaklarim olmadi. Hareketim de az değildi. Kötü oldu bu
Geçen hafta102.2
Bu hafta 103.2
Fark +1 kg
Spor 100 dk yürüyüş
Bonus
Kilo veren ve vermeye çalışan herkese kocamannn tebriklerrrr
saol canım. valla ben de kendimden bu kadar ummuyordum açıkçası60kiloyum kız fulya sana yetiştim deyince hemen depara kalkmışın :))
Maşallah çok güzel gitmiş çok sevindim
Kilo bildirimi
sabit kalmışın kuzu üzülme. çok artı değilsin. bak bonusum hemen topluyorsun ve asla ve asla 100 lere geri dönmüyorsunGecen hafta 98.7
Bu hafta 98.8
+0,1 lere selam olsun.
Hafta ici 99 lardaydim gecen hafta hastalikla verdigim icin saniyorum.
Malesef eksiye dusuremedim son iki gun evde olaydim belki olurdu.
Canım sıkıldı sabahtan beri kilo yazmak icimden gelmedi. Elbet ben bu 90 a ve altina inicem.
Sürüne sürünede olsa inicem illaki
Evet artı olunabilir ama o artiya sebep olacak kaçamak yapmadim. Gunluk rutinim değişti,daha çok ayak ustundeyim,uykum daha az belki vücut alisamadi bu duzene diye düşünüyorum. Haftaya yüzmeye başliyacağim,haftada üç gün. Diger günler de yapabildiğim kadar yürüyüş yapmayi düşünüyorum.Belki bişey şişkinlik yapmıştır tatlım
Ama bazen küçük dediğimiz kaçamaklarda bizi geriletir
Mesela bende dün akşam pide yeseydim bugün kesin artı olurdum :)))
öyle tabi menülerin ve sporun ortada. gerisi gelecek sabret kuzumİnşallah öyledir kuzum
Evet canim ben de oyle düşünüyorum. Bu hafta yarim pide,çeyrek ekmek kaçamağim var,bu kadar arti gitirmez heraldearzucum sen harikasın yaaa valla bayıldım şu rakama. canım benim azmine hayranım
tebrik ederim tatlım çok güzel
hergafcım ödem ve wc olabilir mi ki? ben çok yemesem bile ekstra fazla çıktıysam genelde bu ikisi neden oluyor tatlımo nedenle moralini bozma hiç devam et. haftaya toparlarsın.
saol canım. valla ben de kendimden bu kadar ummuyordum açıkçasıdediğin gibi
herhalde bilinçaltımı etkilemişin depara kalkmışım doğru
sabit kalmışın kuzu üzülme. çok artı değilsin. bak bonusum hemen topluyorsun ve asla ve asla 100 lere geri dönmüyorsunbak ben de 70 lere adım attım artık yok artık 80 ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?