- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
teşekkür ederim canım saol inşallah hep beraber verelim. sende bomba gibi düştün heee maşallah inşallah bından sonra hep eksiye düşersin fulyacım güzel bir duygu hepimiz mutlu olalım inşallah canımarzucum sen harikasın yaaa valla bayıldım şu rakama. canım benim azmine hayranım
tebrik ederim tatlım çok güzel
hergafcım ödem ve wc olabilir mi ki? ben çok yemesem bile ekstra fazla çıktıysam genelde bu ikisi neden oluyor tatlımo nedenle moralini bozma hiç devam et. haftaya toparlarsın.
saol canım. valla ben de kendimden bu kadar ummuyordum açıkçasıdediğin gibi
herhalde bilinçaltımı etkilemişin depara kalkmışım doğru
sabit kalmışın kuzu üzülme. çok artı değilsin. bak bonusum hemen topluyorsun ve asla ve asla 100 lere geri dönmüyorsunbak ben de 70 lere adım attım artık yok artık 80 ler
inşallah Arzucum hep beraberteşekkür ederim canım saol inşallah hep beraber verelim. sende bomba gibi düştün heee maşallah inşallah bından sonra hep eksiye düşersin fulyacım güzel bir duygu hepimiz mutlu olalım inşallah canım
Geçen hafta 66,5
Bu hafta 66
Fark 0,5
Toplam spor 315 dk.
Evet canim ben de oyle düşünüyorum. Bu hafta yarim pide,çeyrek ekmek kaçamağim var,bu kadar arti gitirmez heralde
Bu arada seni de tebrik ederim,çok guzel bir sonuç. Ekstra bir şey yaptin mi
Fulya ve arzu hedefe koşuyorudu bize 7 lerden el sallıyorudu helal size kızlar harikasiniz
Iyi aksamlarlisteyi gece yapicam insallah
kumralguzeli
cennetyarim hosgeldiniz aramiza.
hoşşş geldinizzz inşallah hedeflediğiniz kiloya en kısa sürede varırsınız kolay gelsintesekkur ederimmmm Allah razı olsuuuun 88,5 kiloyum 30 yasındayım 1,63 boyundayım
Uuuu masallah.daha nereye kadar gidecen?yeter yenacm.Geçen hafta 66,5
Bu hafta 66
Fark 0,5
Toplam spor 315 dk.
teşekkür ederim canım saol inşallah hep beraber verelim. sende bomba gibi düştün heee maşallah inşallah bından sonra hep eksiye düşersin fulyacım güzel bir duygu hepimiz mutlu olalım inşallah canım
ooo yenam harikasın sen de
beni de aranıza alııın cok kılo vermeye ıhtıyacım varrrr
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer varmı bende diyetteyim arkadaşa ihtiyacım var
Uuuu masallah.daha nereye kadar gidecen?yeter yenacm.
çok çok çok teşekkür ederimMaşallah kuzum.. seninle gurur duyuyorum..
Sağol canım.
Ben de seni tebrik ederim. Ve cok sevindim. .
Hoşgeldiniz aramıza. .
60 olmak istiyorum canım. .
Çok fazla kasmiyorum zaten..
Yaşam biçimim olsun istiyorum onun için çabalıyorum. .
Yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü.
Sen de başladın artık resmi olarak cok mutlu oldum
Hoş buldum teşekkürler aranıza kabul ettiğiniz için liste paylaşmaya baslayimmi düzeniniz nasil bilgilendirirseniz sevinirimIyi aksamlarlisteyi gece yapicam insallah
kumralguzeli
cennetyarim hosgeldiniz aramiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?