- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
tesekkur ederimmmm Allah razı olsuuuun 88,5 kiloyum 30 yasındayım 1,63 boyundayım
Hoş buldum teşekkürler aranıza kabul ettiğiniz için liste paylaşmaya baslayimmi düzeniniz nasil bilgilendirirseniz sevinirim
Ne güzel yazıyorsun sankı konuşuyorsun kahve elınde yüzüme bakıyon tatlı tatlı anlatıyon
Tekrar hosgeldiniz hanimlar.
Cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.
Herkesin kendine gore yaptigi yapmaya calistigi diyetler var.
Ugrasiyoruz hayati paylasiyoruz destek oluyoruz dertlesiyoruz.
Duzenimiz bu :))
Yediklerimizi bildiklerimizi paylasiyoruz.
Biliyorum, farkındayım :)Çok güzel gitmiş asum
Ama istersen daha iyisini yapabilirsin bence :))
beni de aranıza alııın cok kılo vermeye ıhtıyacım varrrr
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer varmı bende diyetteyim arkadaşa ihtiyacım var
yinede çok güzel canım şimdilik böyle bile devam etsen fayda görürsün afiyet olsun canım zamanla azaltırsınBen listemi vereyim
Kahvaltı : 2 dilim ekmekle yarı kaşarlı yarı peynirli tost .
Haşlama yumurta , az domates
Ara: 2 mandalina
Öğlen : bir tabak pırasa , bir kase yoğurt,
2 dilim ekmek
Ara: avuç içi kadar fındık
Akşam : küçük bir lifer balık ve salata
Ara: bir avuç fıstık +2 hurma
Günüm iyi geçti. akşam yemeği biraz geç oldu birde gece çayın yanına bişey yemeseydim iyiydi :)
Arzucum benim için liste Budur sağlıklı bir beslenme oldu hergün bunu tuturabilsem ne iyi oluryinede çok güzel canım şimdilik böyle bile devam etsen fayda görürsün afiyet olsun canım zamanla azaltırsın
Nasılsın canım bulantın filan fazla oluyormuIyi geceler kizlarrr
Ne güzel yüzme ve yürüyüş çok iyi olur. senin adına sevindimEvet artı olunabilir ama o artiya sebep olacak kaçamak yapmadim. Gunluk rutinim değişti,daha çok ayak ustundeyim,uykum daha az belki vücut alisamadi bu duzene diye düşünüyorum. Haftaya yüzmeye başliyacağim,haftada üç gün. Diger günler de yapabildiğim kadar yürüyüş yapmayi düşünüyorum.
süper olur hemde yapıcaksın arkadaşım sağlığın için rahat hareket etmek için rahat nefes almak için yapmalısın ben çok kilo aldığım da 88 dim nefes alamıyordum içerden organlarım sıkışıyordu sanki ozaman karar verdim yok dedim bu böyle olmicak ddm kendi çabamla biraz verdim geçtiğimiz muharrem ayı aşıre pişirirken kesin karar verdim araştırıp bu topiğe geldim geldiğimde topiğe 85. ..86 arasıydım biraz bursa çabaladım baktım olmuyor diyetisyene gittim o ara yine zorlandım hep bir kendimle savaş yaşadım yani aylardır yeni düzene girdim diyim kolay diil ama bir de düzen tuttumu maşallah tıkır tıkır gidiyor kilolar seninde bir düzene koydunmu bitti iş demektir Allahım irade versin sabır versin inşallah canım çok konuştum öptümArzucum benim için liste Budur sağlıklı bir beslenme oldu hergün bunu tuturabilsem ne iyi olur
Estafurullah ne fazla konuşması ne güzel anlatmışsın işte sağol inşallah bende bir düzene girerim ...süper olur hemde yapıcaksın arkadaşım sağlığın için rahat hareket etmek için rahat nefes almak için yapmalısın ben çok kilo aldığım da 88 dim nefes alamıyordum içerden organlarım sıkışıyordu sanki ozaman karar verdim yok dedim bu böyle olmicak ddm kendi çabamla biraz verdim geçtiğimiz muharrem ayı aşıre pişirirken kesin karar verdim araştırıp bu topiğe geldim geldiğimde topiğe 85. ..86 arasıydım biraz bursa çabaladım baktım olmuyor diyetisyene gittim o ara yine zorlandım hep bir kendimle savaş yaşadım yani aylardır yeni düzene girdim diyim kolay diil ama bir de düzen tuttumu maşallah tıkır tıkır gidiyor kilolar seninde bir düzene koydunmu bitti iş demektir Allahım irade versin sabır versin inşallah canım çok konuştum öptüm
inşallah canımEstafurullah ne fazla konuşması ne güzel anlatmışsın işte sağol inşallah bende bir düzene girerim ...
Demekki bşraz daha fazla dikkat etmen gerekşyor bonusumKilo bildirimi
Gecen hafta 98.7
Bu hafta 98.8
+0,1 lere selam olsun.
Hafta ici 99 lardaydim gecen hafta hastalikla verdigim icin saniyorum.
Malesef eksiye dusuremedim son iki gun evde olaydim belki olurdu.
Canım sıkıldı sabahtan beri kilo yazmak icimden gelmedi. Elbet ben bu 90 a ve altina inicem.
Sürüne sürünede olsa inicem illaki
Tabiki az uyku, ayakta fazla dikilmekde etki eder cnmEvet artı olunabilir ama o artiya sebep olacak kaçamak yapmadim. Gunluk rutinim değişti,daha çok ayak ustundeyim,uykum daha az belki vücut alisamadi bu duzene diye düşünüyorum. Haftaya yüzmeye başliyacağim,haftada üç gün. Diger günler de yapabildiğim kadar yürüyüş yapmayi düşünüyorum.
Vayyy yena durmuyordu hedefe adım adım ilerliyoduGeçen hafta 66,5
Bu hafta 66
Fark 0,5
Toplam spor 315 dk.
Sen nasılsın cnmNe güzel yazıyorsun sankı konuşuyorsun kahve elınde yüzüme bakıyon tatlı tatlı anlatıyon
Bende senin metondan reca edebilirmiyim :))Biliyorum, farkındayım :)
Az irade göndersene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?