Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederimmmm Allah razı olsuuuun 88,5 kiloyum 30 yasındayım 1,63 boyundayım

Hoş buldum teşekkürler aranıza kabul ettiğiniz için liste paylaşmaya baslayimmi düzeniniz nasil bilgilendirirseniz sevinirim

Tekrar hosgeldiniz hanimlar.
Cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.

Herkesin kendine gore yaptigi yapmaya calistigi diyetler var.
Ugrasiyoruz hayati paylasiyoruz destek oluyoruz dertlesiyoruz.
Duzenimiz bu :))

Yediklerimizi bildiklerimizi paylasiyoruz.

Ne güzel yazıyorsun sankı konuşuyorsun kahve elınde yüzüme bakıyon tatlı tatlı anlatıyon

Ben listemi vereyim

Kahvaltı : 2 dilim ekmekle yarı kaşarlı yarı peynirli tost .
Haşlama yumurta , az domates

Ara: 2 mandalina

Öğlen : bir tabak pırasa , bir kase yoğurt,
2 dilim ekmek

Ara: avuç içi kadar fındık

Akşam : küçük bir lifer balık ve salata

Ara: bir avuç fıstık +2 hurma

Günüm iyi geçti. akşam yemeği biraz geç oldu birde gece çayın yanına bişey yemeseydim iyiydi :)

yinede çok güzel canım şimdilik böyle bile devam etsen fayda görürsün afiyet olsun canım zamanla azaltırsın

Ne güzel yüzme ve yürüyüş çok iyi olur. senin adına sevindim

Yatmadan ve net varken liste vereyim kizlar tlf henüz gelmedi garantiden esimden aldim tlf :)
Sabah
2yumurta ve kibrit kutusu kadar kasardan omlet
3 zeytin
1domates
1salatalik
3bardak cay

Aksam
7dolu kasik pırasa yemegi
3dilim ekmek
Misafirim geldi
3parmak genisliginde meyveli yas pasta
2bardak cay
Yatmadan 1fincan Türk kahvesi

Arzucum benim için liste Budur sağlıklı bir beslenme oldu hergün bunu tuturabilsem ne iyi olur
süper olur hemde yapıcaksın arkadaşım sağlığın için rahat hareket etmek için rahat nefes almak için yapmalısın ben çok kilo aldığım da 88 dim nefes alamıyordum içerden organlarım sıkışıyordu sanki ozaman karar verdim yok dedim bu böyle olmicak ddm kendi çabamla biraz verdim geçtiğimiz muharrem ayı aşıre pişirirken kesin karar verdim araştırıp bu topiğe geldim geldiğimde topiğe 85. ..86 arasıydım biraz bursa çabaladım baktım olmuyor diyetisyene gittim o ara yine zorlandım hep bir kendimle savaş yaşadım yani aylardır yeni düzene girdim diyim kolay diil ama bir de düzen tuttumu maşallah tıkır tıkır gidiyor kilolar seninde bir düzene koydunmu bitti iş demektir Allahım irade versin sabır versin inşallah canım çok konuştum öptüm

Estafurullah ne fazla konuşması ne güzel anlatmışsın işte sağol inşallah bende bir düzene girerim ...

Ya sizin bu listelerin yanında benim listeler aylık alışveriş listesi gibi kalır. Paylassam bumu diyet dersiniz . Ama bu hafta ekstra bi hevese geldim diyetime kalori hesabı ekledim. 2 litre su ekledim ki su içmiyodum resmen . Sporumada 2 gundur 10 dklık karın basen sıkılastırma ekledim.
İyiki sizi bulmusum yazmasamda girmek okumak varlıgınızı bilmek tartı gününü bilmek bi ışık oluyo bana

Demekki bşraz daha fazla dikkat etmen gerekşyor bonusum

Tabiki az uyku, ayakta fazla dikilmekde etki eder cnm
Muhtemelen ödemdir
Olsun sıkma canını
Haftaya yatırım yapmış oldun

Geçen hafta 66,5
Bu hafta 66
Fark 0,5

Toplam spor 315 dk.
Vayyy yena durmuyordu hedefe adım adım ilerliyodu

Ne güzel yazıyorsun sankı konuşuyorsun kahve elınde yüzüme bakıyon tatlı tatlı anlatıyon
Sen nasılsın cnm
Başladınmı ilacına

Biliyorum, farkındayım :)

Az irade göndersene
Bende senin metondan reca edebilirmiyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…