Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yine yoğun bi gündü
Benim tel gitti gidecek, dün bi kapandı açılmadı. Sonra bi şekilde açıldı
Bugün gidip kendime orta yollu bi tel aldım :))
Eve geç geldik
Sonrada çocuklar geldi yemek faslı vs.
Geç gittiler

Napiyonuz kizlar özledim burayi yaaaaa

Nerdesin o vakit diyecektim ki :)
Telefonun bozukmuş. .

Greys anatomi nin son bölümünü seyrettim anlamakta içim çıktı bu dizi benim hayatıma acaip dokunuyor çok etkiliyor beni özellikle son 2 yıldır dizi resmen benimle büyüdü 18 yıldır.

Wonder ve brigget jonnes baby izledim ikisini de çok beğendim. .

Olsun.. yine de Paylaş alışveriş listeni
Sende ki etkisini gözlemler bizde faydalaniriz

Iyi gunler de kullan telefonunu canım.

hayırlı olsun canım telefonun güle güle kullan mutlu haberler al yeni telinle

Gunaydin kizlarrr

Dunku menum

Sabah 2 wasa 1 domates 1 salatalik 3dlm kucuk hindi fume peynir

Ogle corba orman kebabi cacik

Ara kucuk bir parca cevizli sucuklar var ya onlardan

Aksam cigkofte

Nasılsın canım bulantın filan fazla oluyormu

Sabahlari ilac aliyorum cnm oglen vitamin alinca biraz bulaniyo aksama iyi oluyorum yine bu sabah daha ilac almadim bi denicem bakalim ne kadar midem bulanacak dayanamazsam alcam yine ilac.
Tesekkur ederim cnm sordugun icin

Tamam paylaşayım inşaAllah. Hafta sonu dışarda yendiğinden pek düzgün olmuyo. Ama h.içi bi günümü paylasayım sizinle telde kayıtlı gecen hafta yediklerim.
Bu arada benım sarkmayşa ilgili sıkıntım var malum suyu cogaltım yuruyuş yapıorum etkisi yok bi program indirdim gunluk 5 dk ama 3. Gun farketti sanki bugun aynadaki beni beğendim

Kahvaltı
tulum peyniri iri 3 dilim
2.5 dilim çavdar ekmeği
Öğle
2 dilim tam bugday( dilimler küçük oluyo )
Mantarlı tavuk sote 3 de 2 kase dolusu
Ara
bi kare bitter
1.5 yagsız sekersiz diyet kurabiye
Akşam
Mantarlı tavuk sote yarım kasr
1 kase yogurt
Yarım kase salata
3 küçük dilim çavdar ekmeği
Ara
5 6 sarı leblebi
1.5 yagsız sekersiz tam bugday unlu lıht kurabiye
Sonra bi midem kazındı geçiş donemindeyim ankarada bozdugum için 4 zeytin 2 parca lıht zeytın attım agzıma deilse kalorili seylere elim gidiodu
3 lt su 30 dk spor
Ben asıl kılolarımı verirken 3 ana 3 ara yapıoduö cok kısıtlıydı diyetim şimdi 2 ogun yediğimde oluyo ama bole yediğimden yazmıyorum cok yıyorum size gore
Gr larıyla kal hesaplıyorum 1.670 cal idi bunlar

Günaydııın

Dün yazabilecek bir menüm olmadıgı için yediklerimi yazamadım,rahatsızdım biraz tüm gün meyve,peynir ve biraz badem dişinda birşey yiyemedim..

Bu hafta son aldigim kılolari vermek için daha çok gayret göstermek istiyorum,kendi çapımda bir beslenme ve günlük yürüyüş planı yaptım,inş uygulayabilirim,uygulamaliyim,uygulayacagimm evrene olumlu mesaj:)

Şişlik ve ödemlerden kurtulunca tartıya çıkıp kılo bildirimi yapmaya yüzüm olur en azından:)

Bir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.

Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.

Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...

Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum

Aksamki ara öğün fazla olmuş canım. Onun dişin da iyi. Zaten 1500 kalorinin altın da olmamalı ..

Sıkılasma hareketlerini ihmal etme yap sürekli.
Ben çok muzdaripim yumusamaktan.

Geçmiş olsun tatlımm. Belki üncitcek bir hareket yspmusdındır. Bi sure dinlen agır kaldırma dikkat et kendıne
Yeni gelen hatunlar hoş geldiniz umarım distediğiniz kilolara inersiniz sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…