Merhaba lar arkadaşlar kendimi tanitiyim 165 boyundayim 101.7 kiloyum 22 yaşındayım 1 cocugumvar akilsizligimin ceremesini çekiyorum doğumdan sonra 78 kilo lara düşmüştüm bogazimi tutamayıp kilo aldım
Hoşgeldiniz :)
günaydınnnnn
hayırlı sabahlarrrrr
Napiyonuz kizlar özledim burayi yaaaaa
Greys anatomi nin son bölümünü seyrettim anlamakta içim çıktı bu dizi benim hayatıma acaip dokunuyor çok etkiliyor beni özellikle son 2 yıldır dizi resmen benimle büyüdü 18 yıldır.
Ya sizin bu listelerin yanında benim listeler aylık alışveriş listesi gibi kalır. Paylassam bumu diyet dersiniz. Ama bu hafta ekstra bi hevese geldim diyetime kalori hesabı ekledim. 2 litre su ekledim ki su içmiyodum resmen . Sporumada 2 gundur 10 dklık karın basen sıkılastırma ekledim.
İyiki sizi bulmusum yazmasamda girmek okumak varlıgınızı bilmek tartı gününü bilmekbi ışık oluyo bana
Bugün yine yoğun bi gündü
Benim tel gitti gidecek, dün bi kapandı açılmadı. Sonra bi şekilde açıldı
Bugün gidip kendime orta yollu bi tel aldım :))
Eve geç geldik
Sonrada çocuklar geldi yemek faslı vs.
Geç gittiler
hayırlı olsun canım telefonun güle güle kullan mutlu haberler al yeni telinleBugün yine yoğun bi gündü
Benim tel gitti gidecek, dün bi kapandı açılmadı. Sonra bi şekilde açıldı
Bugün gidip kendime orta yollu bi tel aldım :))
Eve geç geldik
Sonrada çocuklar geldi yemek faslı vs.
Geç gittiler
Tatlım bende fenayim. Üstelik çocuk da yok beraber verelim nasipse
Hosbulduk
Nasılsın canım bulantın filan fazla oluyormu
Tamam paylaşayım inşaAllah. Hafta sonu dışarda yendiğinden pek düzgün olmuyo. Ama h.içi bi günümü paylasayım sizinle telde kayıtlı gecen hafta yediklerim.Nerdesin o vakit diyecektim ki :)
Telefonun bozukmuş. .
Wonder ve brigget jonnes baby izledim ikisini de çok beğendim. .
Olsun.. yine de Paylaş alışveriş listeni
Sende ki etkisini gözlemler bizde faydalaniriz
Iyi gunler de kullan telefonunu canım.
beni de aranıza alııın cok kılo vermeye ıhtıyacım varrrr
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer varmı bende diyetteyim arkadaşa ihtiyacım var
Aramıza hoşgeldiniz kızlar,azminiz daimi olsun..
Kahvaltı
tulum peyniri iri 3 dilim
2.5 dilim çavdar ekmeği
Öğle
2 dilim tam bugday( dilimler küçük oluyo )
Mantarlı tavuk sote 3 de 2 kase dolusu
Ara
bi kare bitter
1.5 yagsız sekersiz diyet kurabiye
Akşam
Mantarlı tavuk sote yarım kasr
1 kase yogurt
Yarım kase salata
3 küçük dilim çavdar ekmeği
Ara
5 6 sarı leblebi
1.5 yagsız sekersiz tam bugday unlu lıht kurabiye
Sonra bi midem kazındı geçiş donemindeyim ankarada bozdugum için 4 zeytin 2 parca lıht zeytın attım agzıma deilse kalorili seylere elim gidiodu
3 lt su 30 dk spor
Ben asıl kılolarımı verirken 3 ana 3 ara yapıoduö cok kısıtlıydı diyetim şimdi 2 ogun yediğimde oluyo ama bole yediğimden yazmıyorum cok yıyorum size gore
Gr larıyla kal hesaplıyorum 1.670 cal idi bunlar
Geçmiş olsun tatlımm. Belki üncitcek bir hareket yspmusdındır. Bi sure dinlen agır kaldırma dikkat et kendıneBir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.
Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.
Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...
Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum
kızlar bu arada ben hamilelik planlıyorum biraz cabuk versem iyi olacak gebelikte 88 den 120 ye cıkarım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?