Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa yena benimde öyle oturduğumda sanki daha önce kıçımın üstüne düşmüşüm orası darbe almış gibi herkesin ayakta ağrır benim oturumca allah allah yeni bir hastalıkmı türüyokorkuyorummm

Iste benimde öyle kuzum.
Sürekli pozisyon degistiriyorum otururken.
Geçmese doktora gideceğim.

Aksamki ara öğün fazla olmuş canım. Onun dişin da iyi. Zaten 1500 kalorinin altın da olmamalı ..

Sıkılasma hareketlerini ihmal etme yap sürekli.
Ben çok muzdaripim yumusamaktan.
Yenacım sıkılasmak için bitek spor yapmak deil su içmek ve protein yemekde önemliymiş canım bu ara bu konuyu arastırıyorum. Karında hareket işe yarıyo ama iç basen kol malesef . Yuruyus artı bolgesel yaparak vermek lazımdı kiloluyken bunu dusunemedim tek derdim nasıl olursa olsun vermekdi. Sporla birlikte en cok haftada 1 kilo vermekde onemliymiş

Kızlar bu ara karın boşlugumda rahatsız etmeyen ama benim hissettigim ara ara igne batması gibi birşey oluyor sag tarafımda fakat bazan sol tarafımda da hissediyorum aynı batmayı:)
Birkaç saniye olup geçiyor,bir önceki gün de hafif hafif mide agrısıda hissettim,dün birşey yemeyince geçti midemde ki agrı ama bu hafif igne gibi batmalar aklıma takılıyor..

İçinizde böyle birşey yaşayan oldu mu?Sizce neden olabilir?

nasıl yumusama oluyor kuzum bende kesin öle olurum

Senelerdir sürekli kilo alıp verdim.
Deforme oldu haliyle.
Bir de düzenli spor yapmadım hiç. Yürüyüş dişin da.
4 aydır platese başladım epey incelme sağlıyor ama yeterli değil tabii..

Zayıflamaya başlarken spor kesinlikle eklenmeli bu bir gerçek. Yoksa sarkma çok oluyor..

Iste benimde öyle kuzum.
Sürekli pozisyon degistiriyorum otururken.
Geçmese doktora gideceğim.
bende gitmeyi düşğnüyorum benimse 2 hafta oluyor belkide geçti iki haftayı anlam veremediğim bir ağrı tövbe tövbe korkmaya başladım acaba çokmu ayakta duruyoruz ondan ağrıyo benim aklıma başka birşey gelmiyor tam kıça doğru iskeletin son kemiği orası en alt kuyruk sokumu diimi

Zaman zaman geçici agrı kıramp hatta bazen ciddi agrı yasadıgım olur farklı yerlerde birseylerden supelenir giderim birsey cıkmaz. Seninki boylemi bilmiyorum tabi ama yorgunlukla kas agrıları mide bagırsak hasasıyetleri vs bende galiba supe uyandıran seyler. Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun topraam
Benim sağ tarafta olurdu ağrım. Sebebi zaten karaciğerle alakaliymis.
Artık yaşamıyorum geçti şükür.

Yumurtalik ağrısı olabilirmi acaba.?

canım bendde öyle kaç kilodan kilo verdin

Ohhh sefan olsun topraaam:)

Kuyruk sokumunu incitmiş veya ters bir haraket yapmiş olabilir misin acaba
Dinlenmek ve uzun süre oturmamak iyi gelir sanırım yine de için rahat etsin bir doktora git istersen..

Çok geçmiş olsun kuzuuum

Geçmiş olsun canım incitiyomusunuz anlamadan acaba . Olmustur bendede zaman zaman ama 1 2 gunluk gecıcı olmustur

Evet canım aynı yer. .
Yok korkma .
Yanlış hareketten yahut hızlı kILO vermekten kaslar zayıflıyor öyle olabilir..

Aynen tek derdimiz vermek olunca sporu bolgesel yapmamak buyuk kayıp bide senelerce sis durmus bi balonu söndürüyoruz zaten kacınılmaz. Kesinlikle sporun yanında bolgesel calısmak sart. En azından yagdan bosalan cıldı bıraz kasla doldurmak gerek

Tam kaburgama yakın kısımda oluyor benim,senin de öyle miydi canım?

Biraz fazla evhamlı,fazlaca hassas hep en kötüsünü düşünen bir yapım var maalesef
Tuhaf bir şekilde birşey oldugunda deli gibi kurar doktora gittigim de iyisin dedikten sonra şak diye geçer problemim,illa doktara gidip iyisin sözünü duymam gerekiyor galiba

Çok haklısın. . Aynen onlarda etken..
Beslenmemiz de protein yapıtaşı zaten

Geçmiş olsun topraam
Benim sağ tarafta olurdu ağrım. Sebebi zaten karaciğerle alakaliymis.
Artık yaşamıyorum geçti şükür.

Yumurtalik ağrısı olabilirmi acaba.?

Karaciger yaglanmasindan mi kaynaklanıyordu topraam
Sol tarafında da hissediyor muydun?bir de çok hafif bir mide agrısıda oluyor ben de..
Kılo verdikçe karaciger yaglanması geçiyor bildigim kadarı ile,ahhhh şu nalet kılolar herşeyin sebebi

Acilen kurtulmak,hafiflemek lazım..

Çok geçmiş olsun canım,incitmiş olabılırsın muhtemelen..
Dikkat et kendine bol bol dinlen bu ara,geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…