- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Karaciger yaglanmasindan mi kaynaklanıyordu topraam
Sol tarafında da hissediyor muydun?bir de çok hafif bir mide agrısıda oluyor ben de..
Kılo verdikçe karaciger yaglanması geçiyor bildigim kadarı ile,ahhhh şu nalet kılolar herşeyin sebebi
Acilen kurtulmak,hafiflemek lazım..
Dün birşey yiyemeyince kurt gibi aç uyandım bugun:)
Daha fazla kahvaltı sofrasını bekletmiyim en iyisi:)
Efenim musmutlu haftasonları diliyorum
kızlar aranızda 88 e yaklaşık varmı
70-80-90-100 ve üzeri her kategoriden var grubumuz da çok şükür. :) Kilo skalamiz baya geniş :))
Bende oleyim kuzu yaaTam kaburgama yakın kısımda oluyor benim,senin de öyle miydi canım?
Biraz fazla evhamlı,fazlaca hassas hep en kötüsünü düşünen bir yapım var maalesef
Tuhaf bir şekilde birşey oldugunda deli gibi kurar doktora gittigim de iyisin dedikten sonra şak diye geçer problemim,illa doktara gidip iyisin sözünü duymam gerekiyor galiba
Evet protein çok onemliÇok haklısın. . Aynen onlarda etken..
Beslenmemiz de protein yapıtaşı zaten
El bilegimde bir agrı vardı son zamanlarda,bir de hafif derimde sertleşme gibi birşey olmuştu bu yüzden doktur amca yoluna revan oldum sabah sabah:)
İncitmiş ve yormuşum narin kolumu:)bu sebepten kol kasımda sertlik oluşmuş,bir süre bileklik takıp yormayacakmişim öyle işte topraaam:)
Ahh sezenn,canıııım sezen..
kemiklere etki edecek vitamin destekmi almalı acaba sağlık ocağı de çok iyi ona gidip bir konuşsam iyi olucak heralde canım sanada çooookkk geçmiş olsun canımEvet canım aynı yer. .
Yok korkma .
Yanlış hareketten yahut hızlı kILO vermekten kaslar zayıflıyor öyle olabilir..
çok teşekkür ederim canım saol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım,incitmiş olabılırsın muhtemelen..
Dikkat et kendine bol bol dinlen bu ara,geçer inşallah..
Çok güzel olmuşbenim zaten 79 la bir sorunum var onu anladımdaha öncede Allahım nolur bi 79 u ucundan göreyim diye dua ediyorum. bana direk 78 i veriyor
Bridget adamım yaa 3 serinin kitabı da çok iyiydi filmleri de çok iyi ben çok gulmustum. Eşimle ilk tanistigimiz yıllarda şiddetli karda beni almaya gelmişti arabalar calismiyordu yürüyerek eve gelmiştik. Ilk bölümünde kar altında koşma sahnesi var ben de başlamıştım Bridget Jones oldum diye diye eve geldik. Hala eşim bana bridget diyor. Çok romantik olmuştuk ahhh ahhh ilk yıllarNerdesin o vakit diyecektim ki :)
Telefonun bozukmuş. .
Wonder ve brigget jonnes baby izledim ikisini de çok beğendim. .
Olsun.. yine de Paylaş alışveriş listeni
Sende ki etkisini gözlemler bizde faydalaniriz
Iyi gunler de kullan telefonunu canım.
teşekkür ederim cnmIyi gunler de kullan telefonunu canım.
Bende aksine sessizlikte yürümeyi seviyorum dışardaysamGunaydinn mutlu haftasonlari
Yuruyus yaptim geldim 46 dk olmus. Yoruldum kulaklik olmadan ciktim kafayi dagitamadim da zor yurudum nerdeyse.
Kahvalti yapicam simdi
sağolasın cnmhayırlı olsun canım telefonun güle güle kullan mutlu haberler al yeni telinle
Çok geçmiş olsun elifimGünaydııın
Dün yazabilecek bir menüm olmadıgı için yediklerimi yazamadım,rahatsızdım biraz tüm gün meyve,peynir ve biraz badem dişinda birşey yiyemedim..
Bu hafta son aldigim kılolari vermek için daha çok gayret göstermek istiyorum,kendi çapımda bir beslenme ve günlük yürüyüş planı yaptım,inş uygulayabilirim,uygulamaliyim,uygulayacagimm evrene olumlu mesaj:)
Şişlik ve ödemlerden kurtulunca tartıya çıkıp kılo bildirimi yapmaya yüzüm olur en azından:)
Bazen fazla kilo verince de olabiliyomuş cnmBir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.
Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.
Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...
Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum
Hoşgeldin cnm zühal Bendekızlar bu arada ben hamilelik planlıyorum biraz cabuk versem iyi olacak gebelikte 88 den 120 ye cıkarım yoksa
Git o lafı duyda rahatla bari :))Tam kaburgama yakın kısımda oluyor benim,senin de öyle miydi canım?
Biraz fazla evhamlı,fazlaca hassas hep en kötüsünü düşünen bir yapım var maalesef
Tuhaf bir şekilde birşey oldugunda deli gibi kurar doktora gittigim de iyisin dedikten sonra şak diye geçer problemim,illa doktara gidip iyisin sözünü duymam gerekiyor galiba
Bir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.
Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.
Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...
Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum
Nerden görüyorsun bakiyim,
Benim de sarkmalarim var,pilates iyi gelir mi ki,sen hangi programi yapiyorsun canim.Yenacım sıkılasmak için bitek spor yapmak deil su içmek ve protein yemekde önemliymiş canım bu ara bu konuyu arastırıyorum. Karında hareket işe yarıyo ama iç basen kol malesef . Yuruyus artı bolgesel yaparak vermek lazımdı kiloluyken bunu dusunemedim tek derdim nasıl olursa olsun vermekdi. Sporla birlikte en cok haftada 1 kilo vermekde onemliymiş
Google playden indirdim karın kası egzersizi diye bacak kasıda indirdimBenim de sarkmalarim var,pilates iyi gelir mi ki,sen hangi programi yapiyorsun canim.
Mutlu haftasonları millett :))
Hoşgeldin cnm zühal Bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?