Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçiyor evet canım. Benim azalmış şükür .
Sende ki safra kesesi sıkıntısı olabilirmi yahut kadın hastalıkları.

Bende oleyim kuzu yaa dr dicek. Eşim dr onun demesi kesmiyo kaburganın aldı aynen hatta baxen kaburgamın altona elimi sokarım agrıyınca
Çok haklısın. . Aynen onlarda etken..
Beslenmemiz de protein yapıtaşı zaten
Evet protein çok onemli

Geçmiş olsun hanim hanimcik olup kendini yorma kolun çabucak iyilessin

Evet canım aynı yer. .
Yok korkma .
Yanlış hareketten yahut hızlı kILO vermekten kaslar zayıflıyor öyle olabilir..
kemiklere etki edecek vitamin destekmi almalı acaba sağlık ocağı de çok iyi ona gidip bir konuşsam iyi olucak heralde canım sanada çooookkk geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım,incitmiş olabılırsın muhtemelen..
Dikkat et kendine bol bol dinlen bu ara,geçer inşallah..
çok teşekkür ederim canım saol Allah razı olsun

Bridget adamım yaa 3 serinin kitabı da çok iyiydi filmleri de çok iyi ben çok gulmustum. Eşimle ilk tanistigimiz yıllarda şiddetli karda beni almaya gelmişti arabalar calismiyordu yürüyerek eve gelmiştik. Ilk bölümünde kar altında koşma sahnesi var ben de başlamıştım Bridget Jones oldum diye diye eve geldik. Hala eşim bana bridget diyor. Çok romantik olmuştuk ahhh ahhh ilk yıllar

Mutlu haftasonları millett :))

Iyi gunler de kullan telefonunu canım.
teşekkür ederim cnm

Gunaydinn mutlu haftasonlari

Yuruyus yaptim geldim 46 dk olmus. Yoruldum kulaklik olmadan ciktim kafayi dagitamadim da zor yurudum nerdeyse.

Kahvalti yapicam simdi
Bende aksine sessizlikte yürümeyi seviyorum dışardaysam

hayırlı olsun canım telefonun güle güle kullan mutlu haberler al yeni telinle
sağolasın cnm

Sanada geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun elifim

Bazen fazla kilo verince de olabiliyomuş cnm
Bi dr a git en iyisi
kızlar bu arada ben hamilelik planlıyorum biraz cabuk versem iyi olacak gebelikte 88 den 120 ye cıkarım yoksa
Hoşgeldin cnm zühal Bende

Git o lafı duyda rahatla bari :))

Kilo her hastalığa kapı açıyor zaten bunu hepimiz biliyoruz

Ben önceden dr a kolum ağrıyo dediğimde Kilo vermen lazım demişti

Al benden de o kadar canım hiç ama hiç is yapmak istemiyor

Nerden görüyorsun bakiyim, desene yakalandim. Okuyum sonra yazarim diyorum,kaliyor oyle. Ağrin varmiş geçmiş olsun canım. Benim de kolda ve bacakta var,iki kez doktora gittim ilaç kullandim geçmiyor. Acaba kilo verdiğimizden mi oluyor anlamadim. Seninki de oyle heralde. Kansizlik,demir eksikliği de ağri yaparmiş ,değerlerin nasil senin. Napsak ki bir tarafı yapalim derken bir tarafımız bozuluyor.

Merhaba guzel hatunlar,
Mutlu hafta sonlarıniz olsun.
Benim biraz iç sıkıntım var. Hava kapalı ondan olabilir. Bu hafta +1 moralimi bozdu. Dün onun etkisiyle yemegi biraz abartmiş olabilirim. Yanliş anlaşilmazin zararli şeyler değildi yediklerim. Miktari fazla,saati geç idi. Bugün kontrolluyum ama modum düşük. Spor yapasim gelmiyor

Benim de sarkmalarim var,pilates iyi gelir mi ki,sen hangi programi yapiyorsun canim.

Benim de sarkmalarim var,pilates iyi gelir mi ki,sen hangi programi yapiyorsun canim.
Google playden indirdim karın kası egzersizi diye bacak kasıda indirdim
Platesde güzel plates ladtiğiyşe evde bi çok hareket yapılabilir. Sarkma için su içmekde cok onemli derinin suya ihdiyacı var. Proteinede . Karın kaslarımın calıstıgunı hissediyorum egzersizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…