Kuzum sen 50 kilo verdin yumuşaman çok normal sarkma varmi eğer yoksa süper daha ne olsunAksamki ara öğün fazla olmuş canım. Onun dişin da iyi. Zaten 1500 kalorinin altın da olmamalı ..
Sıkılasma hareketlerini ihmal etme yap sürekli.
Ben çok muzdaripim yumusamaktan.
Bizde eşimle izledik o daha önce izlememisti beğendi artık izleriz dedi, gecmedimi hala vitamini al canimiyi akşamlar kızlar
bugün kafam sersem gibiydidün akşamüzeri içtiğim aferin fort fena çarptı beni. çok kötüydüm. ama buna rağmen ekrana yapışmış şekilde sen anlat karadenizi izledim 3 bölüm üst üste
midem de iyi değil hala. ağzımın tadı hiç yok. Allahım inşallah geçer en kısa zamanda. yordu beni bu hastalık
dün içtiği aferin kötü yaptı beni canım. bir ilacın etkisi 24 saat sürer mi sürdü vallaBizde eşimle izledik o daha önce izlememisti beğendi artık izleriz dedi, gecmedimi hala vitamini al canim
Böyle böyle yavaş yavaş geçicek dimii. neyse sen tecrübeli annesin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımGunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah 2 wasa 1 domates 1 salatalik 3dlm kucuk hindi fume peynir
Ogle corba orman kebabi cacik
Ara kucuk bir parca cevizli sucuklar var ya onlardan
Aksam cigkofte
Sabahlari ilac aliyorum cnm oglen vitamin alinca biraz bulaniyo aksama iyi oluyorum yine bu sabah daha ilac almadim bi denicem bakalim ne kadar midem bulanacak dayanamazsam alcam yine ilac.
Tesekkur ederim cnm sordugun icin
74FRIDA diyetisyen gorusmeniz nasıl geçti anlatmadin
kızlar hamile kalmam için de dua edin olurmuu
Al benden de o kadar canım hiç ama hiç is yapmak istemiyor
Merhaba guzel hatunlar,
Mutlu hafta sonlarıniz olsun.
Benim biraz iç sıkıntım var. Hava kapalı ondan olabilir. Bu hafta +1 moralimi bozdu. Dün onun etkisiyle yemegi biraz abartmiş olabilirim. Yanliş anlaşilmazin zararli şeyler değildi yediklerim. Miktari fazla,saati geç idi. Bugün kontrolluyum ama modum düşük. Spor yapasim gelmiyor
Benim de sarkmalarim var,pilates iyi gelir mi ki,sen hangi programi yapiyorsun canim.
iyi akşamlar kızlar
bugün kafam sersem gibiydidün akşamüzeri içtiğim aferin fort fena çarptı beni. çok kötüydüm. ama buna rağmen ekrana yapışmış şekilde sen anlat karadenizi izledim 3 bölüm üst üste
midem de iyi değil hala. ağzımın tadı hiç yok. Allahım inşallah geçer en kısa zamanda. yordu beni bu hastalık
Kuzum sen 50 kilo verdin yumuşaman çok normal sarkma varmi eğer yoksa süper daha ne olsun
Vallaha canım diyetisyen kontrolümüz çok güzel geçti :) bugün iki tam günü tamamladık 1.5 saat görüşme sonrası 2250 ve 2750 kalori arası bir liste hazırladı tam düşündüğüm gibi 8 öğün ve okul zamanı hepsini ben hazırlayacağım
Ayın 21 inde konturole gideceğiz vücudunda % 30 yağ var ilk etapta %20 ye çekmeye çalışacağız dedi yaşın küçük olduğu için bundan aşağı çekemeyiz dedi yetişkin bir basketçinin % 14 yağ oranı oluyormuş .....
Kızımın 3 türlü idmanı var. Küvet, top ve Yeni başladığı Halter onları haftada kaç kere yapıyorsa saat saat hesapladı .....
Görüşme güzel geçti geriye top bizde artık :)
aa bununla geçmiş olsun canım yaa evde akla gelirmi kaza nasipde varsa demekki oluyo işte. Bununla geçmiş olsunIyi aksamlar
Oglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Çok sevindim.
faydasını göreceksiniz eminim.. Sana yine fazla iş düşecek ama naapalım evlatlar için herşey..
%14 yağ nedir yahupehhhh...
Benim optan önce %53 falandı yanlış hatırlamıyorsam...
Cok gecmis olsun canm.daha beterindem korusun AllahIyi aksamlar
Oglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Bilerek yapmadim ama belliydi oyle olacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?