Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun hanim hanimcik olup kendini yorma kolun çabucak iyilessin

:)
Pek hanım hanımcıklık bana göre degil ama dikkat ediyorum mecbur:)

Amethyst_1 canım sana da çok çok geçmiş olsun gülüm

Sagolasın kuzuum..

kızlar hamile kalmam için de dua edin olurmuu

Allah gönlünüze göre versin,dilerim en hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip olsun inşallah..

Mefkurem banlandınmı sen.. Çok şaşırdım..
Niye kııı

Aaaa ben de şaşirdim topraam

Mefkurem geçmiş olsun kuzuuu,çabuk dön aramıza

ah canım yaa geçmiş olsun oluyor bazen işte. lütfen üzülme biraz kendini dinle yazık sana müzik dinle ruhunu dinlendir keyif alacağım şeyler yapmaya çalış yatışmışsındır biraz umarım kaç dikiş atıldı elinin neresi zor yanii ....

bende geçtiğimiz hafta çok huzursuzdum işte, evde gerginlikten stresten çenem ağrıyor kasılıyorum bu sabah ofiste önemli bir toplantıdan sonra ben çalışamıyorum diyip kardeşime beni oğlumun maçına götür dedim maç sonrasıda yarım saat bir sohbet ettik ayrıldık oda işinden huzursuz beli de ağrıyormuş dr. Bel fıtığı teşhisi koymuş nasıl tedavi olucak bilmiyorum ...

İki gözümm çok geçmiş olsun,yaklaş öpiyim de geçsin:)

Şaka bir tarafa Allah korumuş kuzuuu,bir daha öfke ile kalkma emii:)

Dün ne yedim..

Sabah 10:00
1 su bardagi süt
2 dilim cavdar
1 kk beyaz peynir
Krem peynir
Domates

1 avuc cocuklarin kakaolu gevreginden

13:00
2 si 1 arada kahve+3 tane ince tam bugdayli bitterli bisküvi.

17:30
1 tabak nohut, bi kac kup patates yemeginden

20:30
1 kucuk kase kuruyemiş

Su baya az
45 dk tempolu yuruyus

Gunaydin kizlar

YENA Arzuzuzuuu Amethyst_1 60kiloyum cok gecmis olsun canlar dikkat edin kendinize

YENA cim oglunada gecmis olsun

Böyle böyle yavaş yavaş geçicek dimii. neyse sen tecrübeli annesin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Amin cnm insallah

Gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin daha derin kesilebilirdi Allah korumus

Dunku menume gelince biraz sacma sapan oldu

Sabah uno geleneksel lavastan 1 tane arasina peynir domates sarip yedim

Ogle yemek yemedim kosturmadan 1 tane cikolatali gofret yedim gecistirdim

Aksam disari ciktik izgara kofte ve ayran yedim esimin kunefesinden 2 catal aldim

Gecede birkac dal rulokat yedim

Oyle sacma sapan bir gundu iste

ağzımın tadı yok ya yemekleri hiç anlamıyorum. bu sabah da canım kahvaltı yapmak istemedi. evde çorba vardı onu ısıttım 1 kupa ondan içtim. çok iyi geldi valla. hastayken insan katı birşeyler yemek istemiyor. sıvı iyi geldi. bu arada kahvaltıda çorba içmek iyi bir seçenek bence. hoşuma gitti ve de değişik oldu benim için

Mutlu pazarlaaar

Kahvaltımı Yeni yaptım çay içiyorum dün malüm döneme girdim iyi oldu cumaya kadar şişkinliğim filan gider.

Evi bir süpürsem iyi olucak. önce kuşların bakımını yapıp çamaşır asmam lazım. ev göçmüş gidiyor bir işin üçünü tutsam iyi olur yemek yapmam lazım pazar diye Of'a almak Yok mağlesef kızımında listesi var

Bu grip senin için ağır geldi geçmek bilmedi bir türlü anlıyorum seni insan sıkılıyor geçmiş olsun

Benimde öksürük sigaradan dolayıda geçmedi bir türlü eee kış günü hergün duş al çık iyileşemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…