- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Geçmiş olsun hanim hanimcik olup kendini yorma kolun çabucak iyilessin
Amethyst_1 canım sana da çok çok geçmiş olsun gülüm
kızlar hamile kalmam için de dua edin olurmuu
ah canım yaa geçmiş olsun oluyor bazen işte. lütfen üzülme biraz kendini dinle yazık sana müzik dinle ruhunu dinlendir keyif alacağım şeyler yapmaya çalış yatışmışsındır biraz umarım kaç dikiş atıldı elinin neresi zor yanii ....Iyi aksamlar
Oglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Iyi aksamlar
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Böyle böyle yavaş yavaş geçicek dimii. neyse sen tecrübeli annesin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Iyi aksamlar
saol canım amin.
Bu grip senin için ağır geldi geçmek bilmedi bir türlü anlıyorum seni insan sıkılıyor geçmiş olsunağzımın tadı yok ya yemekleri hiç anlamıyorum. bu sabah da canım kahvaltı yapmak istemedi. evde çorba vardı onu ısıttım 1 kupa ondan içtim. çok iyi geldi valla. hastayken insan katı birşeyler yemek istemiyor. sıvı iyi geldi. bu arada kahvaltıda çorba içmek iyi bir seçenek bence. hoşuma gitti ve de değişik oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?