Bonus ellin nasıl bugün ?
Günaydın
Mutlu pazarlar. .
Oğlumun ateşiyle ugrastim hep.
Sanırım yarın doktor yolu görünüyor.
Gunaydin kizlar
YENA Arzuzuzuuu Amethyst_1 60kiloyum cok gecmis olsun canlar dikkat edin kendinize
YENA cim oglunada gecmis olsun
Amin cnm insallah
Gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin daha derin kesilebilirdi Allah korumus
Tamam canım anladım ne güzel kardeşlerinde aramış el önemli her işimizi onla yapıyoruz bende bir iki sefer duvara yumruk atmıştım bir keresinde 15 gün ağrı olmuştu insan sonradan kızıyor kendine ama o sinir anında oluyor işte sonradan pişman olacağımız şeyler ....
Parmagim ya :) daha iyi parmaktaki uyusuklugu saymazsam.
Dikilmeden once deli bi agrisi vardida dikisten sonra cok farketti.
Iyi ki gitmisiz kendi kendine kötü kapanirmis.
Sagolsunlar hem ablam hem gorumcem tel ediyo biz yapariz diyolar cok duygulaniyorum.
Allah eksikligini gostermesin hic birinin.
Kardesininmi fitigi cikmis? Hamile olaninmi?
Parmagim ya :) daha iyi parmaktaki uyusuklugu saymazsam.
Dikilmeden once deli bi agrisi vardida dikisten sonra cok farketti.
Iyi ki gitmisiz kendi kendine kötü kapanirmis.
Sagolsunlar hem ablam hem gorumcem tel ediyo biz yapariz diyolar cok duygulaniyorum.
Allah eksikligini gostermesin hic birinin.
Kardesininmi fitigi cikmis? Hamile olaninmi?
Tamam canım anladım ne güzel kardeşlerinde aramış el önemli her işimizi onla yapıyoruz bende bir iki sefer duvara yumruk atmıştım bir keresinde 15 gün ağrı olmuştu insan sonradan kızıyor kendine ama o sinir anında oluyor işte sonradan pişman olacağımız şeyler ....
Oğlumda bel fıtığı çıkmış tedevi olucam dedi dün İstanbul'da maçı vardı bir yarım saat görüştük. İzmirde işinden dolayı mutsuz İstanbula gelmek istiyor teklif var ama kulüp izin vermiyor üzüldüm
Sağol canım inşallah dün bir yarım saat gördüm oda iyi olmadığını görünce çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun ogluna fridam,iş konusunda herşey gönlünce olur inş..
Hadi bakalım güzel manzaraya karşı bizim yerimizde kahve içİnce ince de olsa kar yagıyor şuan burda,heryer beyaza bürünsede kar topu oynasak:)
Kahvaltı hazırlıyorum bır taraftan,balkonda kahvaltı ederek manzarayı izleyesim var ama bu sogukta fazla hayalperestim sanırım:)
Kahve içicigim ama:)
Bonus Dün türk alişveriş merkezinde gezerken senin maş fasulyelerinden gördüm:)Aklıma sen geldin,almadan geçmek olmazdı tabi attım sepete:)
De helee bunu nasıl pişirip tüketecegim:)
canımm saol allah razı olsun sende bebişinde allaha emanet olun canımGunaydin kizlar
YENA Arzuzuzuuu Amethyst_1 60kiloyum cok gecmis olsun canlar dikkat edin kendinize
YENA cim oglunada gecmis olsun
Amin cnm insallah
Gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin daha derin kesilebilirdi Allah korumus
verirsin kuzum insanoğlu neler başarmış bunu mu başaramiycaz.ben de 88im.Kızlar bende 88 değil 88.7 çıktım umarım kilo verebilirim hep birlikte
Oyyy canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun bazen böyle aceleyle görünmez kazalar başımıza geliyor malesefIyi aksamlar
Oglen bir kaza yaşadim bununla gecmis olsun insallah.
Öfkeyle kalktim zararla oturdum.
Bol öfkeli cok dolu bir anımdı....
Domates konservesini acmaya calisirken bi turlu acilmayinca o sinirle biraz carptim tezgaha ve elimde kirildi.
Kanlari gorunce hemen sardim ablami aradim gel dedim belki gitmek gerekir dikiş icin.
Cok buyuk gorunmuyor ama biraz derin kesilmis dikildim eve geldim hala sersem gibiyim.
Insanin kendine ettigini kimse edemezmiş.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın
Mutlu pazarlar. .
Oğlumun ateşiyle ugrastim hep.
Sanırım yarın doktor yolu görünüyor.
evet uzun sürdü canım. ben kışın duş alıp çıkmıyorum. yazın alıyorum ama kışın hayatta olmaz.Bu grip senin için ağır geldi geçmek bilmedi bir türlü anlıyorum seni insan sıkılıyor geçmiş olsun. Benimde öksürük sigaradan dolayıda geçmedi bir türlü eee kış günü hergün duş al çık iyileşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?