Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus artıl ne kaptanım ne sıvrı dıllı
Sadece şişko bır berılım ve yorgunum
Benı zayıflatabılırmısın

Cok uzgunum berilce biliyomusun? Keske boyle olmasaydi...olanlar agir geliyor cunku biz gercegiz....olan oldu artik zaman geriye gelmiyor tabiki... ins cabuk toparlanir hersey... burasi sanal ortam degil bizim icin.

Senin icin de iyi olur ins cok uzun suredir kaptansin sanirim ara vermek iyi gelicek...

Her zaman bizimlesin artik ben zaten burdan ayrilamam 9 senem var burda arada bir kaybolmussamda 9 iste.....

Birlikte zayiflayalim birlikte sevinelim kahve iciyorum sanada vereyimmi

Susmak zor gelıyor
16 aylık kızım yoğurdu sevmeyıp tabağı yere fırlatıp yeme özgürlüğüne saygı duymamı beklerken
Susamıyorum
Terlıkle ağzıma vursan

Susmak zor gelıyor
16 aylık kızım yoğurdu sevmeyıp tabağı yere fırlatıp yeme özgürlüğüne saygı duymamı beklerken
Susamıyorum
Terlıkle ağzıma vursan

Bak orda dur iste ne demek yeme ozgurlugu :)) buyuyecekken ozgurlukte neymis?

Simdide ozgur olmasinlar zaten buyuyunce bizi begenmiyolar yemisim ozgurlugu

Diyetisyene gittiğimizden beri durmadan alışveriş yapıyorum listede kullanacaklarım ellimin altında olsun kızıma değişik şeyler yapayım kızım diyeten sıkılmasın diyeee .....

Salatayı pek sevmiyor napıcam bilmiyorum biraz önce bulgur pilavıyla lahana turşusu yer zanetim onuda yemedi bir tane domates yedi yarın okula pembe turp, şalgam havucu doğrayacağım biraz yesin değişik olsun diye yer elmasıda aldım ....

Biraz mutsuz sanki aburcubur yemediği için hayatında eksiklik hissediyor

Bir dahaki konturolde diyetisyene diyim bari salatayı sevmiyor diyee yine hergün ona salata vericem azar azar yesin alışsın

Böyle mınık aparatlar var
Yıldız kalp gıbı sebzelerı onla sekıllı dogruyom
Kaç yıldız yedın gıbı delı delı oyunlarım
Havucu kalem açacağında açıp Gül gıbı sekıl berıyom ortaya bır kırmızı şalgam koyup
Kerevızı salatalığı spıralden gecırıyom
Kabagıda spagettı gıbı görünüyor
Aklıma geldıkce yazarım

Oy ben nerelere gidem hiç vaktim yok böyle atraksiyonlara yapabilenlere

Sağol canım evet salatayı çeşitlendirmem lazım haklısın zor olucak gerçekten hergün okula menü vermek bu konuda sizlerdende destek alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…