Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Size sır verim diyetisyen listem ilk 2 gün
4 dilim buğday ekmeği
2 çay bardağı lor
3 tam ceviz
2 tk zeytinyagi
Bol salata
2 Ortaboy elma veya mandalina veya 1 tane muz
1 tam yumurta
2 bardak bitki çayı
2 haslanmis but

Yiyeceklerim bunlar istedigim saatte ve miktarda yiyebilirim ama burda yazılana ekleme ve çıkarma yapamam.

9 da yeme işi bitecek 2 litre su sonraki 2 gün değişecek yeniden bakalım ne tepki verecek vücut

Sagolasin cnm bende özledim sizleri

Artılar dışında gayet iyiyim:))

o zaman yuce kişiler olarak devam cnm

sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o Kiloya in cnm
38 beden oldunmu:)

çok geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canım

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin sana işin zor valla
Saolun canlar rabbim tğm hastalara şifaversin

Hadi bakalım çakıl doyabilicekmisin . Sende işe yararsa deneyebilirim

Hadi bakalım çakıl doyabilicekmisin . Sende işe yararsa deneyebilirim
Doktor böyle verdi haftaya da kan tahlili olacak ctesi. Sonuca bakacak bakalım teslim oluyorum kendim bu kadar verebildim belki doktorla iyi sonuç alırım. Her hafta kan degerlerime göre değerlendirecekmis tam benlik değişik bir yöntem

Evet değişikmiş : ) sen yap yediklerini yaz bizde seni takip edelim

74FRIDA tizzz o kara menü yazila

Bende isterdim ucuk pembe menu yazayim ama bende kara menu yazicam.

malipina sende yaziyosun.
Gece gece çok geç ve fazla yedim yetmedi iki dilim ekmekle kaşar da yedim. bayağı yedim şişim yani, şu iki gün çok dikkatli olmalıyım yarın için planın var mı ?

1200 kalorilik listeye benziyor bu verilenle 6 öğün yiyebilirsin sanki bir yoğurt eksik gibi...

Bir şu detoksu yapamadım gitti yüreğim dayanmaz herhalde
kuzum sen başlamak için daha hafif şeyler yap ödem atmak için.dukan birası ya da sabahları maydonoz limon soda içeceği.sen diyete başladığında zaten ilk zamanlar tıkır tıkır kilo verirsin.bende öyle olmuştu.şu an en yerleşmiş kilolarımı vermeye çalışıyorum.15 20 senelik yağlarım sorun çıkarıyo bu ara.diyetin ilk zamanlarındaki gibi randımanlı gitmiyo o yüzden

Ellerine sağlık canım ya ben ilk sırada olunca bi şok oldum aralarda kaynarim sanıyordum bu işe bı el atayım madem bu ara kilo konusunda baya bir hayal kirikligi yaşıyorum ivme hep yukarı ne hikmetse morallerim bozuk baslangic kilom 103 idi

İyi hatırlattın yarın dukan birası yapayım sağol sadece bu geceki yediklerim olmasa cumaya eksi çıkardım herhalde ama şu an şişim işte : (

Yaa ya dimi beni yedirip icirecek kendi zayifliycak gerçi ben zaten bir haftadır yemek ayırmadan bir gayret yiyorum ona hacet kalmıyorda sporda yok zaten bu hafta derhal bu gidişe bir son vermek gerek

ISILDURU
Senin için diyorlarkı içli köfte yemiş yine :))

Ben de Hayır daha yeni yedi hem en kisa surede 70 kilo olmak istiyor dedim..
Iyi demişim dimi :)
Hay ağzına sağlık topraam yok içli köfte diilde kısır yemiş İdim hafta sonu hala şisim ne etsem diyorum bazen kafam atıyor ömür boyu kilolu kestireyim diyorum mideyi eşim birakmiyor

iyi akşamlar

Menüm

Sabah
Mantarlı omlet
Domates
5 zeytin
Maydonoz+roka
1 kaşik tahin

Ara
Ananas+5-6 badem

Ara
Ananas suyu:)

Akşam
1 kase mercimek çorbasi
Brokoli köftesi
1 bardak ayran

Ara
Papatya çayı

way rakibem döktürmüşsün gene....ya bide o tahini tek nasıl yidin...mantara hiçç girmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…