Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Takım falan derken burayı ihmal etme kız bir mesaj oraya bir mesaj buraya dondurmalar da yenmiş bu soğukta vay canına

Güzelmis hadi hayırlısı bizimle paylaş sırlarini

Takım falan derken burayı ihmal etme kız bir mesaj oraya bir mesaj buraya dondurmalar da yenmiş bu soğukta vay canına
Hiç olur mu askısı benim gönlümün yarısı burda burda 10 sayfayi hemen bitiriyorum bi bakıyorum orda 100 sayfa olmuş zaman alıyor geri dönmek. Bakalım şu diyetim de ise yararsa cenem düşer iyice ama hala Üzgün olduğum şeyler var yavaş yavaş düzelir

Allah korumus cnm çok gdcmis olsun

Bugün sondu kuzum yarın detoksla toparlanıcam
Sen fazla yememisindir cnm
Ben yiyince +2 garanti oluyor senin o kadar artin yoktu

hakinda hayırlısı olsun çakıl im ins yeni listen iyi gelir

bu isimlerin sirasi neye. Göreki:))

İyi hatırlattın yarın dukan birası yapayım sağol sadece bu geceki yediklerim olmasa cumaya eksi çıkardım herhalde ama şu an şişim işte : (

iyi akşamlar

Menüm

Sabah
Mantarlı omlet
Domates
5 zeytin
Maydonoz+roka
1 kaşik tahin

Ara
Ananas+5-6 badem

Ara
Ananas suyu:)

Akşam
1 kase mercimek çorbasi
Brokoli köftesi
1 bardak ayran

Ara
Papatya çayı
güzel olmuş elifim ama bence baslangicta 3 ogun yapsan daha iyi

Hoşgeldin mefkuremm
sagolasin bebisimmm

+1,5. ödem olduğu için çabuk gider umarım

115 kiloydum şu an 66 kiloyum

Şunu okuyunca anlık oluşan bir fırtina etkisi yaşiyorum.....

Digerinde cok dikkatliydin hasibe kilo almadin bile dogru duzgun bak bundada hep kontrollu olmaya calisiyosun

Keske acma yemeyeydinde 1 tabak daha mercimek yiyeydin. Zaten gofret yemissin....
Yemek olarak degilde bazen salatasinida yap mercimegin bakalim hangisi daha tok tutucak seni.

Gece gece çok geç ve fazla yedim yetmedi iki dilim ekmekle kaşar da yedim. bayağı yedim şişim yani, şu iki gün çok dikkatli olmalıyım yarın için planın var mı ?

Olmus artik bu gergin halimiz nolucak?
Plansiz olmayalim ful dikkat iki gun tek plan bu bende.
Ins ederiz etmeliyiz her cuma ayni cikarak sadece zaman kaybediyoruz.

Bak subatin yarisi bahar geliyor

Onu herkes görüyor ben onu demek istemedim neyse canım bilen varsa disin
Hmmm anlamamısım demek...

Çok sevindim. Sana çok iyi gelir inşallah...
Hay ağzına sağlık topraam yok içli köfte diilde kısır yemiş İdim hafta sonu hala şisim ne etsem diyorum bazen kafam atıyor ömür boyu kilolu kestireyim diyorum mideyi eşim birakmiyor

Çok kolaydı dimi. Ne rahat söyledin. .
Sen yediklerimi gormuyonmu hep dikkat yine dikkat edilecek özetle başka çözümü yok bu işin. .
Sadece şu var başlarda mecburen kurallara göre ilerliyorsun ama sonrasinda iraden ve pis nefsinle başbaşa kaliniyor.
Ha bir de işilcim 1 yıl sonra dikkat etmeyip o kadar çok kilo alan var ki ne acı dimi ve cok korkunç ?
Sen onca riske gir acı çek aylarca sonra başa dön.

Giybetin dibine vurmuşsunuz ben yokken bende diyorum yanaklarım neden yanıyor beni kim anıyor bu kadar olur

Hahahaa siteye girmeyincede rahat yok :)
Sana bravooooooo darısı bana darısı bizeeee........ 66 kimbilir ne güzel biseydir.... sadece yemekle mi spor var mi

Evet spor var hemen hemen hergün.
Haftanın 3 günü plates diğer günler yürüyüş ..
10 ay önce obezite ameliyatı oldum.
10 aydir diyetisyen kontroluyle ilerliyorum..

Bugun dunden guzel olsun

Inşallah canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…