Giybetin dibine vurmuşsunuz ben yokken bende diyorum yanaklarım neden yanıyor beni kim anıyor bu kadar olurAhh hepsi hayal maalesef sen bunu yazarken bile.ISILDURU sofra başındadır eminim:)
Takım falan derken burayı ihmal etme kız bir mesaj oraya bir mesaj burayaGeldim üyeliğim iptaldi ama takım yeniden toplandı sular duruldu ama suları durultan sevgi ve birlikte olma isteği başardı. Gelip onları tanimanizi çok isterim ben tanidigim için mutluyum. Çok şey kaçırdım mi neler yapiyorsunuz ben bolca dondurma yedim ama bitti bu kadar tatil yeter dimi ama. Diyetisyen de buldum kan tahlili yapıyor her hafta ne yedim ne var herseye bakıyor kaçamağı kan tahlili yakalıyor. Çok fena ctesi başlıyorum listeleri yakıp geçeceğim.
Güzelmis hadi hayırlısı bizimle paylaş sırlariniSize sır verim diyetisyen listem ilk 2 gün
4 dilim buğday ekmeği
2 çay bardağı lor
3 tam ceviz
2 tk zeytinyagi
Bol salata
2 Ortaboy elma veya mandalina veya 1 tane muz
1 tam yumurta
2 bardak bitki çayı
2 haslanmis but
Yiyeceklerim bunlar istedigim saatte ve miktarda yiyebilirim ama burda yazılana ekleme ve çıkarma yapamam.
9 da yeme işi bitecek 2 litre su sonraki 2 gün değişecek yeniden bakalım ne tepki verecek vücut
İyi geceler hamiś topraam nasıl gidiyor iki çocuk ve gebelik durumlarinIyi gecelerrr
Benim de dikkatimi çekti yoğurt yazmadı lor var 2 bardak belki ondan dolayidir1200 kalorilik listeye benziyor bu verilenle 6 öğün yiyebilirsin sanki bir yoğurt eksik gibi...
Hiç olur mu askısı benim gönlümün yarısı burda burda 10 sayfayi hemen bitiriyorum bi bakıyorum orda 100 sayfa olmuş zaman alıyor geri dönmek. Bakalım şu diyetim de ise yararsa cenem düşer iyice ama hala Üzgün olduğum şeyler var yavaş yavaş düzelirTakım falan derken burayı ihmal etme kız bir mesaj oraya bir mesaj burayadondurmalar da yenmiş bu soğukta vay canına
Allah korumus cnm çok gdcmis olsunben fotoğrafçıyım muayeneye gittim makinamı evde bırakmıştık
doğumda gece olunca fotoğrafçı cagıramadım bi anda dğuma girip çıktık
çok üzülmüşümdür bence varsa imkanı ihmal etmesin
hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun,
pazardan beri gözümün önüne geliyor , sık sık kaza yaptık ama bu kadar etkilememişti
sanırım anne olunca hersey değişiyor
Sen fazla yememisindir cnmBugün sondu kuzum yarın detoksla toparlanıcam
hakinda hayırlısı olsun çakıl im ins yeni listen iyi gelirGeldim üyeliğim iptaldi ama takım yeniden toplandı sular duruldu ama suları durultan sevgi ve birlikte olma isteği başardı. Gelip onları tanimanizi çok isterim ben tanidigim için mutluyum. Çok şey kaçırdım mi neler yapiyorsunuz ben bolca dondurma yedim ama bitti bu kadar tatil yeter dimi ama. Diyetisyen de buldum kan tahlili yapıyor her hafta ne yedim ne var herseye bakıyor kaçamağı kan tahlili yakalıyor. Çok fena ctesi başlıyorum listeleri yakıp geçeceğim.
bu isimlerin sirasi neye. Göreki:))Ellerine sağlık canım ya ben ilk sırada olunca bi şok oldum aralarda kaynarim sanıyordum bu işe bı el atayım madem bu ara kilo konusunda baya bir hayal kirikligi yaşıyorum ivme hep yukarı ne hikmetse morallerim bozuk baslangic kilom 103 idi
İyi hatırlattın yarın dukan birası yapayım sağol sadece bu geceki yediklerim olmasa cumaya eksi çıkardım herhalde ama şu an şişim işte : (
güzel olmuş elifim ama bence baslangicta 3 ogun yapsan daha iyiiyi akşamlar
Menüm
Sabah
Mantarlı omlet
Domates
5 zeytin
Maydonoz+roka
1 kaşik tahin
Ara
Ananas+5-6 badem
Ara
Ananas suyu:)
Akşam
1 kase mercimek çorbasi
Brokoli köftesi
1 bardak ayran
Ara
Papatya çayı
sagolasin bebisimmmHoşgeldin mefkuremm
115 kiloydum şu an 66 kiloyum
Gunaydin fit kardesim ben bunu sevdimGünaydın fit kardeslerim ......
+1,5. ödem olduğu için çabuk gider umarımAllah korumus cnm çok gdcmis olsun
Sen fazla yememisindir cnm
Ben yiyince +2 garanti oluyor senin o kadar artin yoktu
hakinda hayırlısı olsun çakıl im ins yeni listen iyi gelir
bu isimlerin sirasi neye. Göreki:))
güzel olmuş elifim ama bence baslangicta 3 ogun yapsan daha iyi
sagolasin bebisimmm
115 kiloydum şu an 66 kiloyum
dünkü menüm
sabah 1/4 pastane simidi 1 domates 1 salatalık peynir
öğşe yeşil mercimekli karabuğdaylı salata ve yoğurt
arada bişey yedim ama şimdi hatırlamıyorum
akşam yaprak sarma ve yoğurt (uzun zamandır cnm istiyordu birazcık aşırıya kaçtı :) )
bugünkü menüm
sabah simit(2gün üst üste oldu ama neyse) domates salatalık peynir
ara kuru kayısı
öğle çorba elbasan tava salata
ara 3 dlm elma
akşam daha yemedim şimdi yicem ama büyük ihtimalle dünden kalan sarmalarla yoğurt yerim
bu arada menüm paylaşmaya değmez ama bende bi yerden başlıyayım....
kahvaltı 11buçuk gibi 3 yumurtdan omlet oğlanla yedik biraz peynir zeytin iki lokma ekmek...
arada bikaç küp gofret
akşam beşte azcık yeşil mercimek ve bir açma...
Gece gece çok geç ve fazla yedim yetmedi iki dilim ekmekle kaşar da yedim. bayağı yedim şişim yani, şu iki gün çok dikkatli olmalıyım yarın için planın var mı ?
Hmmm anlamamısım demek...Onu herkes görüyor ben onu demek istemedim neyse canım bilen varsa disin
Size sır verim diyetisyen listem ilk 2 gün
4 dilim buğday ekmeği
2 çay bardağı lor
3 tam ceviz
2 tk zeytinyagi
Bol salata
2 Ortaboy elma veya mandalina veya 1 tane muz
1 tam yumurta
2 bardak bitki çayı
2 haslanmis but
Yiyeceklerim bunlar istedigim saatte ve miktarda yiyebilirim ama burda yazılana ekleme ve çıkarma yapamam.
9 da yeme işi bitecek 2 litre su sonraki 2 gün değişecek yeniden bakalım ne tepki verecek vücut
Hay ağzına sağlık topraam yok içli köfte diilde kısır yemiş İdim hafta sonu hala şisim ne etsem diyorum bazen kafam atıyor ömür boyu kilolu kestireyim diyorum mideyi eşim birakmiyor
Giybetin dibine vurmuşsunuz ben yokken bende diyorum yanaklarım neden yanıyor beni kim anıyor bu kadar olur
Sana bravooooooo darısı bana darısı bizeeee........ 66 kimbilir ne güzel biseydir.... sadece yemekle mi spor var mi
Bugun dunden guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?