Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn akşamları ac ac tarif sitelerinden birsuru yemek begeniyorum yapmak için. Sabah ne iştah oluyo nede yapasım
Güzelmiş bole olmalı hazır liste deil kişiye ozel ve denetimli umarım işine yarar. Bizde ilham alırız senden

Meraba hanımlar kızı aldık parka gittik falan derken anca geldik eve yorulmuşum ayal ama birazda olsa yurumuş oldum az az da olsa evde hareketlere başladım ama büyük kızım huysuz okula erken verdik hata mı yaptık bilmiyorum ama evde de durmak isteniyordu

doğru diyon yaz geliyoor :)) sabahtan beri iyi gitti dukkan birası yapmadım ama bakalım en azında bir yeşil çay içerim herhalde

74FRIDA asum soyle 1 hafta kaçamak yapmasanda ne kadar verebileceğini gorsek cnm

benmi sana söyliyeyim beklemiyelim kaçamaksız haftayı

kaçamaksız bir haftada 2 veya 2.5 bu dönem rahat gider herhalde dur şu iki gün dikkatli gidicem zaten kaçamaksız haftayada önümüzdeki hafta bakarız

way rakibem döktürmüşsün gene....ya bide o tahini tek nasıl yidin...mantara hiçç girmicem...

Midem de biraz rahatsizlik hissedince iyi geliyor diye yedim rakibem,aslinda güzel geldi bana tadi baya yenilebilirmis illa pekmez olmasina gerek yokmus:)
Mantar konusunda da ben sarküteri ürünlerini yemiyorum,hal böyle olunca sebze agirlikli oluyor kahvaltilarim mecbur:)

Kuzumm ben normalde de 3 ögün yemiyordum pek,o yüzden zorlanmiyorum..
Sabah 10-11 arasi kahvalti yapiyorum genelde aksam da 5 -6 gibi yemek yemis oluyorum..

Okulun yanındaki bahçeden :) içiniz açılsın
Eki Görüntüle 2111080

Yaaa cok güzeller,renklerine bayildiim..

Ben özel günleri seviyor ve önemsiyorum..
Cizilmis kaliplar icinde illa kirmizi,illa hediye veya sevgili sartiyla zoraki olan kutlamalar degil de,sevgiyi aciga cikarmak icin bir bahane,hatirlatici olarak görüyorum..
Burada yabancilarin bu güne bakisida hosuma gidiyor mesala gecen gün alisveris merkezinde geziyordum heryer bu güne özel hediyelerle dolu tahmin edeceginiz üzre:)
bu gün sadece sevgililere özelmis gibi bir kaliba sokulmamis,anneye,babaya,arkadasa vb herkese sevdigini gösterebilmek icin hediyeler mevcut cok hosuma gitti:)biz de sevgililer günü deyince sadece ciflere özelmis gibi bir algi var maalesef..
Abartmadan,kaliplara sokmadan,beklentiye girmeden,illa ifsa etme gösterme cabalarindan uzak usulca,sessizce,ictenlikle kutlanabilir sanki:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…