Ben özel günleri seviyor ve önemsiyorum..
Cizilmis kaliplar icinde illa kirmizi,illa hediye veya sevgili sartiyla zoraki olan kutlamalar degil de,sevgiyi aciga cikarmak icin bir bahane,hatirlatici olarak görüyorum..
Burada yabancilarin bu güne bakisida hosuma gidiyor mesala gecen gün alisveris merkezinde geziyordum heryer bu güne özel hediyelerle dolu tahmin edeceginiz üzre:)
bu gün sadece sevgililere özelmis gibi bir kaliba sokulmamis,anneye,babaya,arkadasa vb herkese sevdigini gösterebilmek icin hediyeler mevcut cok hosuma gitti:)biz de sevgililer günü deyince sadece ciflere özelmis gibi bir algi var maalesef..
Abartmadan,kaliplara sokmadan,beklentiye girmeden,illa ifsa etme gösterme cabalarindan uzak usulca,sessizce,ictenlikle kutlanabilir sanki:)
sifir karbon yaparsan mutlaka gider cnm+1,5. ödem olduğu için çabuk gider umarım
senin arti fazla degilmis bonus 2 gun dikkat etsn yarin sabit olursun cumayada eksi :)Eveeeett gelelim can alici noktaya 99,6 ciktim +0,8
@malipina +1,6 imiş yaniiiii cuma 88,1 ken simdi 89,7 olmus
cook güzeller ne cabuk acmis cicekler bizim buralar daha don
coook begendim ve aynen katiliyorumSevmek için ‘yürek’,
Sürdürmek için ’emek’ gerek.
Sevgi ne boğazda, ne mum ışığında yemek yemek.
Ne de pahalı bir pırlanta demek.
Sevgi; bir lokma da iki mutlu insan demek…
Ahhh asu blyle bi firsati niye degerlendirmiyon kuzumbenmi sana söyliyeyim beklemiyelim kaçamaksız haftayı
kaçamaksız bir haftada 2 veya 2.5 bu dönem rahat gider herhalde dur şu iki gün dikkatli gidicem zaten kaçamaksız haftayada önümüzdeki hafta bakarız
tabi kek börek senin ilgi alanina girmiyor degilmi :))bende size balkondaki ve bahçedeki çiçeklerin rerimlerini çektim ama gönderemedim. bu arada çalışan arkadaşta ellinde keki abla kekiminde resmini çek diye peşimde dolaşıyor yok bu kalsın bir arkadaşa atıcam dedim bu arada ofiste hem kek hemde börek var
Abartilmadigi ve mecburiyet olarak görülmedigi zaman bencede hatirlanmak güzel olurBen özel günleri seviyor ve önemsiyorum..
Cizilmis kaliplar icinde illa kirmizi,illa hediye veya sevgili sartiyla zoraki olan kutlamalar degil de,sevgiyi aciga cikarmak icin bir bahane,hatirlatici olarak görüyorum..
Burada yabancilarin bu güne bakisida hosuma gidiyor mesala gecen gün alisveris merkezinde geziyordum heryer bu güne özel hediyelerle dolu tahmin edeceginiz üzre:)
bu gün sadece sevgililere özelmis gibi bir kaliba sokulmamis,anneye,babaya,arkadasa vb herkese sevdigini gösterebilmek icin hediyeler mevcut cok hosuma gitti:)biz de sevgililer günü deyince sadece ciflere özelmis gibi bir algi var maalesef..
Abartmadan,kaliplara sokmadan,beklentiye girmeden,illa ifsa etme gösterme cabalarindan uzak usulca,sessizce,ictenlikle kutlanabilir sanki:)
Meraba hanımlar kızı aldık parka gittik falan derken anca geldik eve yorulmuşum ayal ama birazda olsa yurumuş oldum az az da olsa evde hareketlere başladım ama büyük kızım huysuz okula erken verdik hata mı yaptık bilmiyorum ama evde de durmak isteniyordu
bende size balkondaki ve bahçedeki çiçeklerin rerimlerini çektim ama gönderemedim. bu arada çalışan arkadaşta ellinde keki abla kekiminde resmini çek diye peşimde dolaşıyor yok bu kalsın bir arkadaşa atıcam dedim bu arada ofiste hem kek hemde börek var
Srn boşver çiçeği.kekin resmini gönder merak ettik simdi damla cikolatali mıydı?olsaydı da yeseydik:)bende size balkondaki ve bahçedeki çiçeklerin rerimlerini çektim ama gönderemedim. bu arada çalışan arkadaşta ellinde keki abla kekiminde resmini çek diye peşimde dolaşıyor yok bu kalsın bir arkadaşa atıcam dedim bu arada ofiste hem kek hemde börek var
halloldu canim sayfalari anca okuyabildim bu arada bi takima basladim 2gundur sıkı diyetteyimHepfitim telefonunmu bozuktu internetinmi yoktu hatırlamıyorum ama hallolmuştur inşallah..
Yemek saatlerimiz aynı günde iki öğün tam karatayMidem de biraz rahatsizlik hissedince iyi geliyor diye yedim rakibem,aslinda güzel geldi bana tadi baya yenilebilirmis illa pekmez olmasina gerek yokmus:)
Mantar konusunda da ben sarküteri ürünlerini yemiyorum,hal böyle olunca sebze agirlikli oluyor kahvaltilarim mecbur:)
Kuzumm ben normalde de 3 ögün yemiyordum pek,o yüzden zorlanmiyorum..
Sabah 10-11 arasi kahvalti yapiyorum genelde aksam da 5 -6 gibi yemek yemis oluyorum..
Yaaa cok güzeller,renklerine bayildiim..
Benimde herseferinde tuylerim tiken tiken olur :)Mefkurem cok duygulandım eyvallah
Bu yorumlarını süt anası olmana veriyorum ortaam dimiSrn boşver çiçeği.kekin resmini gönder merak ettik simdi damla cikolatali mıydı?olsaydı da yeseydik:)
Ya canım bilmiyorum arkadaş da ameliyat oldu herşeyi yiyor benimleyken ,genede kilo vermişim diyor anlamadım gittiHmmm anlamamısım demek...
Çok sevindim. Sana çok iyi gelir inşallah...
Çok kolaydı dimi. Ne rahat söyledin. .
Sen yediklerimi gormuyonmu hep dikkat yine dikkat edilecek özetle başka çözümü yok bu işin. .
Sadece şu var başlarda mecburen kurallara göre ilerliyorsun ama sonrasinda iraden ve pis nefsinle başbaşa kaliniyor.
Ha bir de işilcim 1 yıl sonra dikkat etmeyip o kadar çok kilo alan var ki ne acı dimi ve cok korkunç ?
Sen onca riske gir acı çek aylarca sonra başa dön.
Hahahaa siteye girmeyincede rahat yok :)
Evet spor var hemen hemen hergün.
Haftanın 3 günü plates diğer günler yürüyüş ..
10 ay önce obezite ameliyatı oldum.
10 aydir diyetisyen kontroluyle ilerliyorum..
Inşallah canım. .
İyi geceler hamiś topraam nasıl gidiyor iki çocuk ve gebelik durumlarin
Şunu okuyunca anlık oluşan bir fırtina etkisi yaşiyorum.....
Digerinde cok dikkatliydin hasibe kilo almadin bile dogru duzgun bak bundada hep kontrollu olmaya calisiyosun
Keske acma yemeyeydinde 1 tabak daha mercimek yiyeydin. Zaten gofret yemissin....
Yemek olarak degilde bazen salatasinida yap mercimegin bakalim hangisi daha tok tutucak seni.
Olmus artik bu gergin halimiz nolucak?
Plansiz olmayalim ful dikkat iki gun tek plan bu bende.
Ins ederiz etmeliyiz her cuma ayni cikarak sadece zaman kaybediyoruz.
Bak subatin yarisi bahar geliyor
saol canım senin yavruya da geçmiş olsun canım allah esirgesinCanim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine
51 aylık canım anasınıfına gidiyor iki sınıf var biri buyukler biri küçükler ayırmışlar 12 kişi bizimkiler ama en küçüğü benimki bir yaş büyük olanda var bir kaç ay büyük olanda evde dursa kardeşle olmuyor ben ilgilenemiyordum evde tv izlemek isteyecekti en azından arkadaşı var oynuyor falan ama yemek yememe problememiz var sırf beslenme yememek için bazen gitmek istemiyorum diyor kimisi sıkılır erken gondermeseydin diyor çalışanları çocuklarıda hep gidiyor onlar napsın demi ama...amann ne bileyim işte 8 den 12 ye kadar gidiyorKAç yaşın da kızın.? Kreşe gidiyor dimi.?
Çekseydin sen de kuzum.. bi kek değilmi allasen :)
Naapıcan peki ikisindende yiycenmi.?
Yeme,yesen de çok az ye sonra yine pişman olursun üzülürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?