Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman yaş ayni kilo ayni kansizlik ayni verelim canim su can sıkıcı kilolari

Ha bu arada 14 şubat ve atasaydan tek taş kredi kartına 55 ay taksitle bağlantısını görmekten öööö geldi artık :))
Hayatım bende ayakabı çıkıyor en son onlara baktığım için çoğu zamanda satılık kiralık ev villa çıkıyor :)))))

Ne o tektaş beklentimiz mi var :)

KAç yaşın da kızın.? Kreşe gidiyor dimi.?

Çekseydin sen de kuzum.. bi kek değilmi allasen :)

Naapıcan peki ikisindende yiycenmi.?

Yeme,yesen de çok az ye sonra yine pişman olursun üzülürsün...
Yok hiç yemedim canım az yiyemiyorum mağlesef kardeşim yarısını buzluğa koydu herhalde Pazara misafiri varmış hiç görmedim:)

Bugün ekmek ve şekerli yoktu beslenmemde yarında öyle düşünüyorum :)

İnşallah canım Allah tamamına erdirsin

Bugün ilk menümu elimden geldiğince tamamlamaya çalıştım.

11.00
avcum kadar ıspanaklı gözleme arkadaşım yapmıştı ve incecikti inanılmaz
1 kupa cay

13.00
1 kase yeşil karışık salata
1 kase mercimek çorbası
1 tane yuvarlak ekmek 25 gr

Saat 16.00
5 li karışık bitki çayı

Saat 20.00

4 tane misket köfte bizzat ben yaptım yağsız ızgara
1 kase salata
1 tane kozlenmis biber
2 dilim çavdar ekmeği

Saat 20.30
1 issirrik muz
3 tane tüm ceviz

Birebir uyamadim bugün ama yarın uyacagim vazgecmedim.

Srn boşver çiçeği.kekin resmini gönder merak ettik simdi damla cikolatali mıydı?olsaydı da yeseydik:)

Hahhahaa

Bende cok severim kekii...

Benim gunum yogun kosturmaca gecti ve Diyet namina kotu gerci nezaman toparladimki...simdide annemler burda ananemde geldi cay faslini kazasiz atlattim ama tartidan hic umutlu degilim ayni gorsem sevincem ama zor gibi...

İyi akşamlar güzeller kızın ödevlerini yaptık yemek Faslı bitti kalan ödevleri babaya pas ettim size bakim dedim ATV izliyorum hem dramatik hemde espirili şirin bir dizi asiye karakteri ne bayildim
Bende çok seviyorum ya:)

Heh şimdi yarın gelirler sevgililer günü diye yok tatlı yedik ,yok eşim getirmişti bilmem ne bilmem ne :)))

Anladık bu gece kimler sevgililer gününü kutlayı :)))
Anacım bizimki sevgililikte kaldı o zaman iş yerime hediyeler çiçekler gönderdi en iyi yerlerde yemekler ayarladı akşamına kandırdı beni evlendik bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…