90 olduğuma göre topige rahat rahat geleyim İnşaAllah
Üzüldüm ama Allah sağlık huzur versin hallederiz
Bu aralar hergün dışardayım gelemiyorum akşamda iş güç bitmiyor bitince de ben serilip kalıyorum
Bugüne ozel gelsin:)
Çok severim
Hayatım bende ayakabı çıkıyor en son onlara baktığım için çoğu zamanda satılık kiralık ev villa çıkıyor :)))))Ha bu arada 14 şubat ve atasaydan tek taş kredi kartına 55 ay taksitle bağlantısını görmekten öööö geldi artık :))
Yok hiç yemedim canım az yiyemiyorum mağlesef kardeşim yarısını buzluğa koydu herhalde Pazara misafiri varmış hiç görmedim:)KAç yaşın da kızın.? Kreşe gidiyor dimi.?
Çekseydin sen de kuzum.. bi kek değilmi allasen :)
Naapıcan peki ikisindende yiycenmi.?
Yeme,yesen de çok az ye sonra yine pişman olursun üzülürsün...
Limonlu yapmış tadına bile bakmadım bir ara arkadaş kahve yanında misafire ikram ettiSrn boşver çiçeği.kekin resmini gönder merak ettik simdi damla cikolatali mıydı?olsaydı da yeseydik:)
İnşallah canım Allah tamamına erdirsinSlm kizlar
14 subatiniz mubarek olsun
Sabah iste aksam cocuklarinpesinde kosturup duruyorum haftasonu ilac almadim bulantim icin ara ara hafif oldu ama hafta ici ilac aliyorum cok kosturmaca oluyor cunku
Dun gittim dra durumu iyi dedi gelisimi benim hesabimla ayni gidiyor cok sukur
Ayy insallah cnm bundada cok kilo almam
Buda çok güzel bende severimVarya çok severim bi de şu parça var ya ben seni değil seni özlemeyi sevdim
Bence kimse bisey yemesin :))Kimseler yokmiiii çayida demledim nrdsnz isteyene yeşil çay da var tahinli cevizli kurabiye de var ama bence siz çerez yiyin diyettesiniz ben bu saatte yemedigim için sadece yeşil çay alim
Srn boşver çiçeği.kekin resmini gönder merak ettik simdi damla cikolatali mıydı?olsaydı da yeseydik:)
Bende kek yerine kabak tatlısını tercih ederdim:) iyice yaşlandık heee nerde eski perşembeler .....İyi geceler
Benim de fena geçmedi bugün
Akşam kek yemedim kabak tatlısı yedim
Bu da benim başarim :))
Bende çok seviyorum ya:)İyi akşamlar güzeller kızın ödevlerini yaptık yemek Faslı bitti kalan ödevleri babaya pas ettim size bakim dedim ATV izliyorum hem dramatik hemde espirili şirin bir dizi asiye karakteri ne bayildim
Anacım bizimki sevgililikte kaldı o zaman iş yerime hediyeler çiçekler gönderdi en iyi yerlerde yemekler ayarladı akşamına kandırdı beni evlendik bittiHeh şimdi yarın gelirler sevgililer günü diye yok tatlı yedik ,yok eşim getirmişti bilmem ne bilmem ne :)))
Anladık bu gece kimler sevgililer gününü kutlayı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?