Sen gene iyisin ben ikisinide yerdim...İyi geceler
Benim de fena geçmedi bugün
Akşam kek yemedim kabak tatlısı yedim
Bu da benim başarim :))
Heh şimdi yarın gelirler sevgililer günü diye yok tatlı yedik ,yok eşim getirmişti bilmem ne bilmem ne :)))
Anladık bu gece kimler sevgililer gününü kutlayı :)))
Açım açççççç şekerli sakız ve suya talim:)
Cakıl biliyorsun değil mi benim kızın yemeğini artık günlük evden hazırlıyorum. çanta yapıp yanına veriyorum, şimdiye kadar iyi gitti de öğlen dökmeden saçmadan soğuk yiyebileceği ne versem ona diye düşünüp duruyorum arada akıl versen şu menüyü koy diye sende işe yanında götürüyorsun değil mi ?Gunaydin kizlarben uyuyamadim gece 2 de kibrit kutusu kadar ekmek yedim. Midem hic bu kadar guruldamamisti aksam yemegini biraz daha ozenli secsem iyi olacak gibi ya da 10 da uyusam o da olur tam acikmadan
Bende geçen yaz bir zayıflama atağı ile 97 idim en son 85 kiloyu 15 yıl önce görmüştümYurtta diyet yapmıştık arkadaşımla ki 72 kiloydum sadece yatar uyuyana kadar yemek sayıklardık başlardı sağıma dönüyorum mantı soluma dönüyorum yağlama diye:)
Hey gidi günler ama iyi zayıflamıştım panyolar düşer olmulyu yeni kıyafetler almıştım memlekete bir döndüm saçlar fönlü falan ablam şaşırmıştı bu benim kardeşim mi diye aten gördüğüm göreceğim de o oldu 14 yıl geçmiş nerdeyse 60 karın üstünden neyse anacım gidiyim yatıyım geceler uzun kız yatıp yatıp kalkacak mamaydı falan aralarda uyuyum bari:)
Öptüm hepinizi yarın sabaha birer kilo verin inşallah
Bencede degisik haftalik kan sonuclari bakalim insallah senin icin iyi olucagina inaniyorum kendi cabanlada indin eksilere.Doktor böyle verdi haftaya da kan tahlili olacak ctesi. Sonuca bakacak bakalım teslim oluyorum kendim bu kadar verebildim belki doktorla iyi sonuç alırım. Her hafta kan degerlerime göre değerlendirecekmis tam benlik değişik bir yöntem
Frida bence bol salata bigun peynirli bigun tavuklu bigun balikli bigun başka bi tavuklu hafif tasinabilir bi marka varya o saklama kablarindan edinmişsindir diye dusünuyorum.Cakıl biliyorsun değil mi benim kızın yemeğini artık günlük evden hazırlıyorum. çanta yapıp yanına veriyorum, şimdiye kadar iyi gitti de öğlen dökmeden saçmadan soğuk yiyebileceği ne versem ona diye düşünüp duruyorum arada akıl versen şu menüyü koy diye sende işe yanında götürüyorsun değil mi ?
telefonda neler ararsan onun reklami dusüyor gibı. Ben trendyoldan iccamasiri bakmistim herseyden heryerden haberlerden bile cikiyolardi ööölerin ötesi gelmisti artik bana oglan tlfnu eline aliyodu pattt o reklamlar dokuluyodu. Bikac gundur sesi yok yada ben tlfnu fazla elime alamiyorum.Ha bu arada 14 şubat ve atasaydan tek taş kredi kartına 55 ay taksitle bağlantısını görmekten öööö geldi artık :))
İnşallah iyi geçer canım ne iş yapıyorsun senGünaaaaydııııın
Sevgililer günü Yorgunları sabah kalmıyorda :))))
Bende kahvaltı yapayım sonra saç makyaj önemli bir toplantım var. Bu gün ofise gitmeyeceğim, önce Yenibosna ondan sonra güneşliye gidicem dua edin nolur toplantım güzel geçsin
Gorwlim inşallah yaza zayıf girelim olmayan trençkot um var ona girmek istiyorum:)Bende geçen yaz bir zayıflama atağı ile 97 idim en son 85 kiloyu 15 yıl önce görmüştüm
Yeniden o kiloları görmek lazım
Aynı bizBende çok seviyorum ya:)
Anacım bizimki sevgililikte kaldı o zaman iş yerime hediyeler çiçekler gönderdi en iyi yerlerde yemekler ayarladı akşamına kandırdı beni evlendik bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?