Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler
Benim de fena geçmedi bugün
Akşam kek yemedim kabak tatlısı yedim
Bu da benim başarim :))
Sen gene iyisin ben ikisinide yerdim...
3 tane kabak var evde yaparsam yerim diye duruyorlar...

Heh şimdi yarın gelirler sevgililer günü diye yok tatlı yedik ,yok eşim getirmişti bilmem ne bilmem ne :)))

Anladık bu gece kimler sevgililer gününü kutlayı :)))

Biz de yok kutlama falan...

Açım açççççç şekerli sakız ve suya talim:)

Yalniz degilsin....

Yurtta diyet yapmıştık arkadaşımla ki 72 kiloydum sadece yatar uyuyana kadar yemek sayıklardık başlardı sağıma dönüyorum mantı soluma dönüyorum yağlama diye:)
Hey gidi günler ama iyi zayıflamıştım panyolar düşer olmulyu yeni kıyafetler almıştım memlekete bir döndüm saçlar fönlü falan ablam şaşırmıştı bu benim kardeşim mi diye aten gördüğüm göreceğim de o oldu 14 yıl geçmiş nerdeyse 60 karın üstünden neyse anacım gidiyim yatıyım geceler uzun kız yatıp yatıp kalkacak mamaydı falan aralarda uyuyum bari:)
Öptüm hepinizi yarın sabaha birer kilo verin inşallah

Gunaydin kizlar ben uyuyamadim gece 2 de kibrit kutusu kadar ekmek yedim. Midem hic bu kadar guruldamamisti aksam yemegini biraz daha ozenli secsem iyi olacak gibi ya da 10 da uyusam o da olur tam acikmadan
Cakıl biliyorsun değil mi benim kızın yemeğini artık günlük evden hazırlıyorum. çanta yapıp yanına veriyorum, şimdiye kadar iyi gitti de öğlen dökmeden saçmadan soğuk yiyebileceği ne versem ona diye düşünüp duruyorum arada akıl versen şu menüyü koy diye sende işe yanında götürüyorsun değil mi ?

Bende geçen yaz bir zayıflama atağı ile 97 idim en son 85 kiloyu 15 yıl önce görmüştüm

Yeniden o kiloları görmek lazım

Bencede degisik haftalik kan sonuclari bakalim insallah senin icin iyi olucagina inaniyorum kendi cabanlada indin eksilere.

Frida bence bol salata bigun peynirli bigun tavuklu bigun balikli bigun başka bi tavuklu hafif tasinabilir bi marka varya o saklama kablarindan edinmişsindir diye dusünuyorum.
Bende cok biliyorum :))

Ha bu arada 14 şubat ve atasaydan tek taş kredi kartına 55 ay taksitle bağlantısını görmekten öööö geldi artık :))
telefonda neler ararsan onun reklami dusüyor gibı. Ben trendyoldan iccamasiri bakmistim herseyden heryerden haberlerden bile cikiyolardi ööölerin ötesi gelmisti artik bana oglan tlfnu eline aliyodu pattt o reklamlar dokuluyodu. Bikac gundur sesi yok yada ben tlfnu fazla elime alamiyorum.

İnşallah iyi geçer canım ne iş yapıyorsun sen
Bende geçen yaz bir zayıflama atağı ile 97 idim en son 85 kiloyu 15 yıl önce görmüştüm

Yeniden o kiloları görmek lazım
Gorwlim inşallah yaza zayıf girelim olmayan trençkot um var ona girmek istiyorum:)

Napıyorsunuz hanımlar ben adet donemim başladı bacaklarım ağrıyor gibi ağrımıyor gibi bide üstüne diyetteyim bişey yiyemiyorum zor geçiyo sonrada kendime kızıyorum aklım hala boğazda diye ya koca bir yaş pasta olsa hepsini yerim galiba bir dilim kesmez bu fikirlerden uzaklaşmam lazım ama yarın tartıda birinci olacağım kafama taktım aylardır adı diyet olan bir durum yaşıyorum ya 120 idim 3 haftadır 118.5 falan olmuyor böyle az inip motive olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…