- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Bu yorumlarını süt anası olmana veriyorum ortaam dimiYENA :)))
İnsan ameliyati düşünmüyor deil kız minnacık kaldı gözümün önünde 55 kilo kaldı ben hala uğraşıyorum kilo vericem diye pöff
51 aylık canım anasınıfına gidiyor iki sınıf var biri buyukler biri küçükler ayırmışlar 12 kişi bizimkiler ama en küçüğü benimki bir yaş büyük olanda var bir kaç ay büyük olanda evde dursa kardeşle olmuyor ben ilgilenemiyordum evde tv izlemek isteyecekti en azından arkadaşı var oynuyor falan ama yemek yememe problememiz var sırf beslenme yememek için bazen gitmek istemiyorum diyor kimisi sıkılır erken gondermeseydin diyor çalışanları çocuklarıda hep gidiyor onlar napsın demi ama...amann ne bileyim işte 8 den 12 ye kadar gidiyor
İyi akşamlar kızlar
Özledim sizi kaç gündür gelicem diyorum bi türlu gelemedim. Geçmiş çok birikmistir okumaya cesaretim yok. Spordan geldim yorgunum yazmaya mecalim yok. sanırsam depresyonlardayimaksama yemek yapmam lazim çok üşeniyorum. Offf yaaa
Kimseler yokmiiii çayida demledim nrdsnz isteyene yeşil çay da var tahinli cevizli kurabiye de var ama bence siz çerez yiyin diyettesiniz ben bu saatte yemedigim için sadece yeşil çay alim
Benimde oğlanla gelin sinemaya gittiler çocuklar bende
İyi geceler
Benim de fena geçmedi bugün
Akşam kek yemedim kabak tatlısı yedim
Bu da benim başarim :))
Bende çok seviyorum ya:)
Anacım bizimki sevgililikte kaldı o zaman iş yerime hediyeler çiçekler gönderdi en iyi yerlerde yemekler ayarladı akşamına kandırdı beni evlendik bitti
Bir koca keki yerim ve cok severim yanına çay kahve hiç farketmez damagima yapıştırip sonuna kadar tadını cikaririm
Ama yapmıyorum ve cok açım sabah olsun artık
Günaaaaydııııın
Sevgililer günü Yorgunları sabah kalmıyorda :))))
Bende kahvaltı yapayım sonra saç makyaj önemli bir toplantım var. Bu gün ofise gitmeyeceğim, önce Yenibosna ondan sonra güneşliye gidicem dua edin nolur toplantım güzel geçsin
telefonda neler ararsan onun reklami dusüyor gibı. Ben trendyoldan iccamasiri bakmistim herseyden heryerden haberlerden bile cikiyolardi ööölerin ötesi gelmisti artik bana oglan tlfnu eline aliyodu pattt o reklamlar dokuluyodu. Bikac gundur sesi yok yada ben tlfnu fazla elime alamiyorum.
Napıyorsunuz hanımlar ben adet donemim başladı bacaklarım ağrıyor gibi ağrımıyor gibi bide üstüne diyetteyim bişey yiyemiyorum zor geçiyo sonrada kendime kızıyorum aklım hala boğazda diye ya koca bir yaş pasta olsa hepsini yerim galiba bir dilim kesmez bu fikirlerden uzaklaşmam lazım ama yarın tartıda birinci olacağım kafama taktım aylardır adı diyet olan bir durum yaşıyorum ya 120 idim 3 haftadır 118.5 falan olmuyor böyle az inip motive olmalıyım
Günaydın fit kardeslerim
Yaşasın 87 yi gordummm
Günaydın..tartida artı gormussek pes atmeyiz.hemen leslie ile rövanşa geceriz
Slm kizlar
Dunku menumu paylasayim
Sabah simit domates salatalik peynir
Ara 3 - 4 hurma
Ogle 2 kase corba 1 muz 1 dlm ekmek
Ara 1 zeytinli pohaca ( midem bulandi cok okula toplantiya giderken pastaneden aldim)
Aksam bamya yogurt
Ara 1 dlm yas pasta
Yas pasta sevgililer gunune ozel ☺
Bu hafta hep simit oldu kahvaltida ama aceleyle ciktim hep evden yanima birsey alamadim
Yenacim arkadaşım ısrarla mide ameliyati olduğunu reddediyor çok ilginç karnınida gösterdi safra ameliyatı izleri onlar dedidogdugundan beri kilolu idi halbuki o kadar eski tanırım 150 boya 100 kiloydu 54 kiloya kadar düştü şuan bir yıl oldu ilk 3 ayda bariz zayıfladı 30 kilo kadar o kadar spora gitmisligimiz diyet yapmisligimiz var hiç kilo veremezdi ablasida oda dedim ama yemeyin beni biliyorum diye o yuzden Dr bilmiyorum
Birde ilk aylar sıvı beslendi genelde çorba vs cola içmiyorum falan derdi az ve sık yerdi anladim yani ama bı kere yalan söylemiş oldu dönemiyor sanırım
Ya bende anlıyorum hatta ben dedim onlara op olun iyi bişeyse banada diyin bende olayım diye nedir bu gizem sebepsiz yani anlamadım gittiHmmm neyse gitme üstüne anlıyorum onu..
YENA yuzmeye basladim bacak agrilarim hafifledi fakat travmatik durumu olan yurumeme engel olan sol diz kapagi agrim maalisef gecmiyor.
89 goz kirpmisti bi ara gecen hafta 90 gordum yarin sabah ne gorcem bilmiyorum. Gunduzleri ordan oraya kosturmaktan yemek vaktim olmuyor. Aksam olunca bi istah patlamasi yasiyorum. Cepte atistirmalik tasimam lazim yada karatay yapmam lazim hangisi bilemedim.
Cepte taşı. .
Sen sık yemeye alışkınsın anladigim..
yanim da taşıyorum artik..
Benim de sağ ayak bileğim iyileşmiyor bir türlü . Geçen hafta Mr çekildi yine.
Şişiyor çünkü spordan sonra agrimayada başladı.
4 yıl önce falan burkmustum ayağımı hala onun getirisi var maalesef.
Doktor görünen hicbirsey yok. Lif yirtilmasindan dolayi olusan deformasyona bağlı ara ara ödem yapıyordur dedi..
Bandaj gibi bişey yazdı aldım medikalden çok sistiginde onu kullanicam hatta şu an ayağımda ..
Öyle işte :)
gecmis olsun canim ya hic bahsetmemistin. Kemik dokusu yada o bolgenin en kiymetli yerinde bi hasar olmuşsa gecmiyo anladigim kadariyla ara ara yasadigimiz agrilari krem le yada bantla hafifletiyoruz o kadar. Gecen bi cikayim dedim kosu bandina olmadi haftasonu en hafifinden leslie deniycem bakalim onda nolcak.
Çok iyi gitmişsin de akşam fazla kaçmış sanki nohut patlıcan tavuk birini seçseymiş :):)Dünkü menum
SABAH
1dilim ekmek
2 domates
2zeytin
1kk peynir
1yumurta
2bardak cay
ÖĞLE
4 Kaşık baharatli yoğurt
Yagsiz Lahana havuc brokoli salatasi
1 ince dilim ekmek
ARA
1Elma
1ev yapımı çiğ köfte (annem getirmis)
AKSAM
5 kaşık patlican yemegi
2kasik pilav
Avcumun yarisi kadar has tavuk
4kasik salata
5 kaşık nohut yemegi
1 litre su
40 mekik
Kolay gelsin epey yoğunsun maşallahYENA Kuran kursu ve yuzmem var birde evde misafir agirlamaca bugunlerde ev isi bile yetistirmekte zorlaniyorum :))) yuzme haftanin 2 gunu Yeterli degil gibi gunu cogaltmalari icin konuscam pazartesi bi kase pirasa ve bi kucuk kase yogurdumu yedim simdi ev isi yapmaca boyleyken boyle...
asumanzeynep nerdeysen gel hadi motive edelim lutfen
Aksam misafir vardiÇok iyi gitmişsin de akşam fazla kaçmış sanki nohut patlıcan tavuk birini seçseymiş :):)
Kolay gelsin epey yoğunsun maşallah
Menün gayet başarılı canim. Nohutu da fazla kaçirmamissin zaten. Suyun az en az 2,5 L yaparsan daha iyi olurBugünkü menum
SABAH
2orta boy mantar ve 1yumurtadan omlet
5zeytin
5dilim domates
5dilim salatalik
1kk peynir
1dilim ekmek
ARA
Limonlu yesil cay
ÖĞLE
1elma
AKŞAM
5kasik taze fasulye
1kase baharatli yogurt
Yarım kepce nohut (kacamak)
2 dilim tb ekmeği
1litre su
40 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?