Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dunku menumu paylasayim

Sabah simit domates salatalik peynir

Ara 3 - 4 hurma

Ogle 2 kase corba 1 muz 1 dlm ekmek

Ara 1 zeytinli pohaca ( midem bulandi cok okula toplantiya giderken pastaneden aldim)

Aksam bamya yogurt

Ara 1 dlm yas pasta

Yas pasta sevgililer gunune ozel ☺
Bu hafta hep simit oldu kahvaltida ama aceleyle ciktim hep evden yanima birsey alamadim

Bu yorumlarını süt anası olmana veriyorum ortaam dimi YENA :)))

Kesinlikle haklısın tatlım...
zayıflama sayfasın da dediği şeye hele cıks cıks :)

İnsan ameliyati düşünmüyor deil kız minnacık kaldı gözümün önünde 55 kilo kaldı ben hala uğraşıyorum kilo vericem diye pöff

İlla kestircem diyosun :)
Tamam tutmiim seni..
Arkadaşın kime olmuş.?
KAçtan kaça düştü.?

Aslın da saat aralığı iyi fazla değil.. Fazla sıkılmıyordur..
acaba oğleden sonra mı gitseydi erken kalkmamış olurdu..
nasılsa ev hanımısın diye söylüyorum zaman sorunun yok..
Fazla küçükte değiil yaşı..
Evde tv. izleyeceğine sosyalleşmesi daha iyi tabiii.

Kızım daha küçüktü kreşe başladığın da.

Hemen çık depresyondan o da neymiş..
Daha zayıflıycan çok işin var..
Bak ne kaldı yaza sıcaklara.. Şöyle atsan 3-5 fazlalığı sıcaklara daha hafif girsen daha az terlesen fenamı olur....

Kimseler yokmiiii çayida demledim nrdsnz isteyene yeşil çay da var tahinli cevizli kurabiye de var ama bence siz çerez yiyin diyettesiniz ben bu saatte yemedigim için sadece yeşil çay alim

en favorim tahinli..

Benimde oğlanla gelin sinemaya gittiler çocuklar bende

Avatarınla bütünleştin ya sen benim gözüm de :)
Torun falan diyon ya.. Direk bakıyom megan fox görünce vay bee babanneye bak diyorum sonra.

İyi geceler
Benim de fena geçmedi bugün
Akşam kek yemedim kabak tatlısı yedim
Bu da benim başarim :))

Çok fedakar ve basarılısın asucum.

Bende çok seviyorum ya:)

Anacım bizimki sevgililikte kaldı o zaman iş yerime hediyeler çiçekler gönderdi en iyi yerlerde yemekler ayarladı akşamına kandırdı beni evlendik bitti

Sen yine iyisin çiçek yemek falan. ben antep fıstıklı çikolataya tav oldum..
ne koca meraklısymışım...

Bir koca keki yerim ve cok severim yanına çay kahve hiç farketmez damagima yapıştırip sonuna kadar tadını cikaririm

Ama yapmıyorum ve cok açım sabah olsun artık

Nasıl geçti ilk günün çakılcım...
Zorlandmışsın belli :))

Hadi rast gelsin beybisi..

atasay reklamları her sene tv de reklamlarda çıkıyor ya canım onu söylüyorum..
tektaş merakım yok yahu..
Ayrıca çok ıstersem kendi taşımı kendim alırım çok şükür ekonomik özgürlüğüm var..

Baharcım bir üstte yazdım tekrar yazmıım :)

Ayrıca sen neden görünmüyorsun..
90 dan indinmi.?
Yüzmeye başladınmı
Diz ağrın nasıl.?

yavaşta olsa inmen önemli olan... Yeterki kilo alma..

Günaydın fit kardeslerim

Yaşasın 87 yi gordummm

ŞAhanesin..
hadi bakalım yarın kaç olucan..

Günaydın..tartida artı gormussek pes atmeyiz.hemen leslie ile rövanşa geceriz

walk walk walk..

hasibecim yumurta tüketemiyormusun.?

afiyet olsun canım...

Yenacim arkadaşım ısrarla mide ameliyati olduğunu reddediyor çok ilginç karnınida gösterdi safra ameliyatı izleri onlar dedi dogdugundan beri kilolu idi halbuki o kadar eski tanırım 150 boya 100 kiloydu 54 kiloya kadar düştü şuan bir yıl oldu ilk 3 ayda bariz zayıfladı 30 kilo kadar o kadar spora gitmisligimiz diyet yapmisligimiz var hiç kilo veremezdi ablasida oda dedim ama yemeyin beni biliyorum diye o yuzden Dr bilmiyorum

Benim şu an Karnım da 8 delik izi var.
Süzgeçten halliceyim :)

Neden inanmıyorsun ki doğru olabilir
Hani çok yakinsiniz ya sana söyler en azından diye düşünüyorum .

Dünkü menum

SABAH
1dilim ekmek
2 domates
2zeytin
1kk peynir
1yumurta
2bardak cay
ÖĞLE
4 Kaşık baharatli yoğurt
Yagsiz Lahana havuc brokoli salatasi
1 ince dilim ekmek
ARA
1Elma
1ev yapımı çiğ köfte (annem getirmis)
AKSAM
5 kaşık patlican yemegi
2kasik pilav
Avcumun yarisi kadar has tavuk
4kasik salata
5 kaşık nohut yemegi
1 litre su

40 mekik

YENA yuzmeye basladim bacak agrilarim hafifledi fakat travmatik durumu olan yurumeme engel olan sol diz kapagi agrim maalisef gecmiyor.
89 goz kirpmisti bi ara gecen hafta 90 gordum yarin sabah ne gorcem bilmiyorum. Gunduzleri ordan oraya kosturmaktan yemek vaktim olmuyor. Aksam olunca bi istah patlamasi yasiyorum. Cepte atistirmalik tasimam lazim yada karatay yapmam lazim hangisi bilemedim.

YENA Kuran kursu ve yuzmem var birde evde misafir agirlamaca bugunlerde ev isi bile yetistirmekte zorlaniyorum :))) yuzme haftanin 2 gunu Yeterli degil gibi gunu cogaltmalari icin konuscam pazartesi bi kase pirasa ve bi kucuk kase yogurdumu yedim simdi ev isi yapmaca boyleyken boyle...

asumanzeynep nerdeysen gel hadi motive edelim lutfen

Cepte taşı. .
Sen sık yemeye alışkınsın anladigim..

yanim da taşıyorum artik..

Benim de sağ ayak bileğim iyileşmiyor bir türlü . Geçen hafta Mr çekildi yine.
Şişiyor çünkü spordan sonra agrimayada başladı.
4 yıl önce falan burkmustum ayağımı hala onun getirisi var maalesef.
Doktor görünen hicbirsey yok. Lif yirtilmasindan dolayi olusan deformasyona bağlı ara ara ödem yapıyordur dedi..
Bandaj gibi bişey yazdı aldım medikalden çok sistiginde onu kullanicam hatta şu an ayağımda ..
Öyle işte :)

Son düzenleme:
gecmis olsun canim ya hic bahsetmemistin. Kemik dokusu yada o bolgenin en kiymetli yerinde bi hasar olmuşsa gecmiyo anladigim kadariyla ara ara yasadigimiz agrilari krem le yada bantla hafifletiyoruz o kadar. Gecen bi cikayim dedim kosu bandina olmadi haftasonu en hafifinden leslie deniycem bakalim onda nolcak.

Sağol canım. Bilemiyorum ki ilk burkuldugu dönem yürüyemiyordum bile
Şimdi daha iyiyim.
Düşün yaklaşık 4 yıl geçti üzerinden.
Ara ara bahsediyorum da sen denk gelmemissindir

Çok iyi gitmişsin de akşam fazla kaçmış sanki nohut patlıcan tavuk birini seçseymiş :):)

Kolay gelsin epey yoğunsun maşallah

Bugünkü menum

SABAH
2orta boy mantar ve 1yumurtadan omlet
5zeytin
5dilim domates
5dilim salatalik
1kk peynir
1dilim ekmek
ARA
Limonlu yesil cay
ÖĞLE
1elma
AKŞAM
5kasik taze fasulye
1kase baharatli yogurt
Yarım kepce nohut (kacamak)
2 dilim tb ekmeği

1litre su

40 mekik

Selamlar,sevgiler, güzel ve özel hanımlar
Ben de bu ara sık giremeyenlerdenim. Çok mesaj birikmiş,bir kaç sayfa geriye doğru okudum. İnşallah herkesler iyidir.
Benim yorgun koşturmacalarim devam ediyor. Geçen haftaki artimi gondermeye çalişiyorum. Zor gidecek gibi..Diyeti birakmadim çok minik kaçamaklarla devam ediyorum.
Haftada 3 gün yüzmeye başladim,yürüyüşlerimi tam düzene koyamadim ama çok istiyorum yürümeyi. Plates düşünüyorum,bir iki gün içınde onunda araştirmasini ve gorüşmesini yapacağim.
Biraz once okurken YENA ve baharnaz
ın geçmeyen ağrilariyla ilgili mesajlarını okudum,çok geçmiş olsun kizlar,inşallah derdinizin dermanini bulur iyileşirsiniz. Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağri var. İki kere doktora gittim,ilaçlar kâr etmiyor. Hacamat yaptirdim,buz koydum,sıcak su torbasi koydum ıh geçmiyor. Bir de genel cerraha gorüneceğim,bakalim o ne diyecek, inş şifa buluruz. İnsanın neresi ağriyorsa cani orda oluyor,kafayı çok mesgul ediyor bu durum.. Bu konuda onerisi,tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim. Kuru iğne diye bir tedavi var,onu araştiriyorum,bilen ya da yaptıran var mı içinizde.
İşte boyle canlar,hayat devam ediyor.

Menün gayet başarılı canim. Nohutu da fazla kaçirmamissin zaten. Suyun az en az 2,5 L yaparsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…