Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yaptın nasıl geçti toplantın umarım hersey istediğin gibi gitmiştir.

Evet canım hazır yemekle kilo veremiyorum doktor da ona göre ayarlıyor genelde sandviç veriyor yanına meyve ceviz mutlaka günde 5 _6 dilim ek ek veriyor. Kızın sporcu olduğu için onun da ekmeği mutlaka vardır. Bugün öğlen Loreena domates salatalık biber kekik pul biberli salata yaptım. Öğlen onu yedim ekmeğimle. Bi de güzel bir beslenme çantam var çok rahat ediyorum

Yazmayı unutmusum en güzel kararı vermissin ona çok güzel örnek olacaksin inaniyorum sana süper annesin

Sanki fazla hazır yiyecek mi olmuş ne... yediklerinin hepsini severim Oysaki

Zor gerçekten zor geliyor öğlen kızlar yemek yerken ben yürüyorum onlar yedikten sonra ben masam da yiyorum. Diğer türlü onlara bakarken zor geliyor hepsi çıta gibi zayıf ve dikkat ediyorlar keşke ben de zayıfken öyle dikkat etseydim şimdi 2 3 kilo vermeye calisirdim 30 kilo değil salakliklarim doymayim

Sirrini ogrenmen lazım 30 kilo vermem lazım çok önemli artık tahammülüm kalmadı ve cok hizli olmasına ihtiyacım var

Frida bence bol salata bigun peynirli bigun tavuklu bigun balikli bigun başka bi tavuklu hafif tasinabilir bi marka varya o saklama kablarindan edinmişsindir diye dusünuyorum.
Bende cok biliyorum :))
Sağol canım evet öyle oluyor Zaten salatayı çok severek yemiyor domates salatalık söğüş doğruyorum şöyle kullan at kaplardan aldım onlara koyuyorum yemeklerini

Fazla kilolarimiz bize neler yaptı böyle vucudumuza çok yük verdik

Sağol canım. Bilemiyorum ki ilk burkuldugu dönem yürüyemiyordum bile
Şimdi daha iyiyim.
Düşün yaklaşık 4 yıl geçti üzerinden.
Ara ara bahsediyorum da sen denk gelmemissindir
Ben de yeni duydum geçmiş olsun benim de kilo alinca yuzustu yattigimda belim ağrıyor yan yatmak zorunda kaliyorum uykum da bozuluyor

Ne yaptın nasıl geçti toplantın umarım hersey istediğin gibi gitmiştir.
Yok pek değil iki villanın satış pazarlığıydı parada anlaşamadık ama görüşme iyiydi zor ulaştığım bir mal sahibiydi sürekli yurt dışında kaç güvenlikten kimlik bırakarak geçip adamı gördük

Ya bende anlıyorum hatta ben dedim onlara op olun iyi bişeyse banada diyin bende olayım diye nedir bu gizem sebepsiz yani anlamadım gitti
Banada çok anlamsız geldi bir arkadaşım benden bunu gizlese arkadaşım değil anca selam verdiğim biri olur herhalde samimiyetsiz bir durum gibi....

Banada çok anlamsız geldi bir arkadaşım benden bunu gizlese arkadaşım değil anca selam verdiğim biri olur herhalde samimiyetsiz bir durum gibi....
Bazen insanlar utanabiliyor alkolik olduğunu saklamak gibi başarısız oldugumuzu saklama isteği gibi. Isyerinde bir arkadasim da eskiden kiloymus şimdi 1 gr alacağım korkusuyla günde 500 kaloriden fazla yemiyor ve istahim yok diyor herkese ama kalorili hicbirsey yemez kilo almayim der hep. Bir arkadaşım eşini kaybetmekten korktuğu için hiç yemez... hepimizde farklı etki yapıyor ben de utanıyorum foto cektirmeye is yemeklerine gitmeye... herkes de bir etkisi oluyor sanki

Çok salak bir gün geçirdim

Sabah 10 da bir tost ve yumurtayla kahvaltımı yapıp çıktım akşam 5: 30 kadar bişey yiyip içemedim eve geldim 2 dilim ekmek le peynir bir avuç fındık iki bardak süt ve bir portakal iki mandalina yedim başım ağrıdı gün içinde çok susuz kaldım herhalde ....

Mavi den indirimden 2 pantulon aldım biraz daha yüksek bel olsaydı iyi olurdu fenada sıkıyor içine zor girdim rahat olması için incelmem lazım

Çok iyi gitmişsin de akşam fazla kaçmış sanki nohut patlıcan tavuk birini seçseymiş :):)

Kolay gelsin epey yoğunsun maşallah

Tesekkurler :)

Gecmis olsun hic mr cektirdinmi boyun sirt bel gibi. Birde dizkapaga uygulanan igneli tedaviyi duydum. Bu bana uygun degil. Annem icin arastirmistim. Kisinin kendi kanini alip bazi islemlerden gecirip dizkapagina uyguluyorlar bunumu soruyorsun acaba 4 seans tekrarlaniyodu yanlis hatirlamiyorsam. Annemin problemi diz kapagi kemikleri asinmis icinde sivi kalmamis 15 yildir ugrasiyor. Kaplicalar iyi geliyor. Bana da diz agrim icin soguk uygulamami onermisti.

Ben de yeni duydum geçmiş olsun benim de kilo alinca yuzustu yattigimda belim ağrıyor yan yatmak zorunda kaliyorum uykum da bozuluyor

Bende hep yan maalisef

Cok haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…