Ne yaptın nasıl geçti toplantın umarım hersey istediğin gibi gitmiştir.Günaaaaydııııın
Sevgililer günü Yorgunları sabah kalmıyorda :))))
Bende kahvaltı yapayım sonra saç makyaj önemli bir toplantım var. Bu gün ofise gitmeyeceğim, önce Yenibosna ondan sonra güneşliye gidicem dua edin nolur toplantım güzel geçsin
Evet canım hazır yemekle kilo veremiyorum doktor da ona göre ayarlıyor genelde sandviç veriyor yanına meyve ceviz mutlaka günde 5 _6 dilim ek ek veriyor. Kızın sporcu olduğu için onun da ekmeği mutlaka vardır. Bugün öğlen Loreena domates salatalık biber kekik pul biberli salata yaptım. Öğlen onu yedim ekmeğimle. Bi de güzel bir beslenme çantam var çok rahat ediyorumCakıl biliyorsun değil mi benim kızın yemeğini artık günlük evden hazırlıyorum. çanta yapıp yanına veriyorum, şimdiye kadar iyi gitti de öğlen dökmeden saçmadan soğuk yiyebileceği ne versem ona diye düşünüp duruyorum arada akıl versen şu menüyü koy diye sende işe yanında götürüyorsun değil mi ?
Yazmayı unutmusum en güzel kararı vermissin ona çok güzel örnek olacaksin inaniyorum sana süper annesinCakıl biliyorsun değil mi benim kızın yemeğini artık günlük evden hazırlıyorum. çanta yapıp yanına veriyorum, şimdiye kadar iyi gitti de öğlen dökmeden saçmadan soğuk yiyebileceği ne versem ona diye düşünüp duruyorum arada akıl versen şu menüyü koy diye sende işe yanında götürüyorsun değil mi ?
Ben en son 10 yıl önce 52 kiloydum Rüyalarımda hala 52 kiloyumBende geçen yaz bir zayıflama atağı ile 97 idim en son 85 kiloyu 15 yıl önce görmüştüm
Yeniden o kiloları görmek lazım
Bana da farklı geldi onun içi heveslendim yoksa gitmezdim kan tahlili olunca is sıkı geldi heycanlandimBencede degisik haftalik kan sonuclari bakalim insallah senin icin iyi olucagina inaniyorum kendi cabanlada indin eksilere.
Sanki fazla hazır yiyecek mi olmuş ne... yediklerinin hepsini severim OysakiSlm kizlar
Dunku menumu paylasayim
Sabah simit domates salatalik peynir
Ara 3 - 4 hurma
Ogle 2 kase corba 1 muz 1 dlm ekmek
Ara 1 zeytinli pohaca ( midem bulandi cok okula toplantiya giderken pastaneden aldim)
Aksam bamya yogurt
Ara 1 dlm yas pasta
Yas pasta sevgililer gunune ozel ☺
Bu hafta hep simit oldu kahvaltida ama aceleyle ciktim hep evden yanima birsey alamadim
Zor gerçekten zor geliyor öğlen kızlar yemek yerken ben yürüyorum onlar yedikten sonra ben masam da yiyorum. Diğer türlü onlara bakarken zor geliyor hepsi çıta gibi zayıf ve dikkat ediyorlar keşke ben de zayıfken öyle dikkat etseydim şimdi 2 3 kilo vermeye calisirdim 30 kilo değilKesinlikle haklısın tatlım...
zayıflama sayfasın da dediği şeye hele cıks cıks :)
İlla kestircem diyosun :)
Tamam tutmiim seni..
Arkadaşın kime olmuş.?
KAçtan kaça düştü.?
Aslın da saat aralığı iyi fazla değil.. Fazla sıkılmıyordur..
acaba oğleden sonra mı gitseydi erken kalkmamış olurdu..
nasılsa ev hanımısın diye söylüyorum zaman sorunun yok..
Fazla küçükte değiil yaşı..
Evde tv. izleyeceğine sosyalleşmesi daha iyi tabiii.
Kızım daha küçüktü kreşe başladığın da.
Hemen çık depresyondan o da neymiş..
Daha zayıflıycan çok işin var..
Bak ne kaldı yaza sıcaklara.. Şöyle atsan 3-5 fazlalığı sıcaklara daha hafif girsen daha az terlesen fenamı olur....
en favorim tahinli..
Avatarınla bütünleştin ya sen benim gözüm de :)
Torun falan diyon ya.. Direk bakıyom megan fox görünce vay bee babanneye bak diyorum sonra.
Çok fedakar ve basarılısın asucum.
Sen yine iyisin çiçek yemek falan. ben antep fıstıklı çikolataya tav oldum..
ne koca meraklısymışım...
Nasıl geçti ilk günün çakılcım...
Zorlandmışsın belli :))
Hadi rast gelsin beybisi..
atasay reklamları her sene tv de reklamlarda çıkıyor ya canım onu söylüyorum..
tektaş merakım yok yahu..
Ayrıca çok ıstersem kendi taşımı kendim alırım çok şükür ekonomik özgürlüğüm var..
Baharcım bir üstte yazdım tekrar yazmıım :)
Ayrıca sen neden görünmüyorsun..
90 dan indinmi.?
Yüzmeye başladınmı
Diz ağrın nasıl.?
yavaşta olsa inmen önemli olan... Yeterki kilo alma..
ŞAhanesin..
hadi bakalım yarın kaç olucan..
walk walk walk..
Sirrini ogrenmen lazım 30 kilo vermem lazım çok önemli artık tahammülüm kalmadı ve cok hizli olmasına ihtiyacım varYenacim arkadaşım ısrarla mide ameliyati olduğunu reddediyor çok ilginç karnınida gösterdi safra ameliyatı izleri onlar dedidogdugundan beri kilolu idi halbuki o kadar eski tanırım 150 boya 100 kiloydu 54 kiloya kadar düştü şuan bir yıl oldu ilk 3 ayda bariz zayıfladı 30 kilo kadar o kadar spora gitmisligimiz diyet yapmisligimiz var hiç kilo veremezdi ablasida oda dedim ama yemeyin beni biliyorum diye o yuzden Dr bilmiyorum
Sağol canım evet öyle oluyor Zaten salatayı çok severek yemiyor domates salatalık söğüş doğruyorum şöyle kullan at kaplardan aldım onlara koyuyorum yemekleriniFrida bence bol salata bigun peynirli bigun tavuklu bigun balikli bigun başka bi tavuklu hafif tasinabilir bi marka varya o saklama kablarindan edinmişsindir diye dusünuyorum.
Bende cok biliyorum :))
Fazla kilolarimiz bize neler yaptı böyle vucudumuza çok yük verdikCepte taşı. .
Sen sık yemeye alışkınsın anladigim..
yanim da taşıyorum artik..
Benim de sağ ayak bileğim iyileşmiyor bir türlü . Geçen hafta Mr çekildi yine.
Şişiyor çünkü spordan sonra agrimayada başladı.
4 yıl önce falan burkmustum ayağımı hala onun getirisi var maalesef.
Doktor görünen hicbirsey yok. Lif yirtilmasindan dolayi olusan deformasyona bağlı ara ara ödem yapıyordur dedi..
Bandaj gibi bişey yazdı aldım medikalden çok sistiginde onu kullanicam hatta şu an ayağımda ..
Öyle işte :)
Ben de yeni duydum geçmiş olsun benim de kilo alinca yuzustu yattigimda belim ağrıyor yan yatmak zorunda kaliyorum uykum da bozuluyorSağol canım. Bilemiyorum ki ilk burkuldugu dönem yürüyemiyordum bile
Şimdi daha iyiyim.
Düşün yaklaşık 4 yıl geçti üzerinden.
Ara ara bahsediyorum da sen denk gelmemissindir
Yok pek değil iki villanın satış pazarlığıydı parada anlaşamadık ama görüşme iyiydi zor ulaştığım bir mal sahibiydi sürekli yurt dışında kaç güvenlikten kimlik bırakarak geçip adamı gördükNe yaptın nasıl geçti toplantın umarım hersey istediğin gibi gitmiştir.
Banada çok anlamsız geldi bir arkadaşım benden bunu gizlese arkadaşım değil anca selam verdiğim biri olur herhalde samimiyetsiz bir durum gibi....Ya bende anlıyorum hatta ben dedim onlara op olun iyi bişeyse banada diyin bende olayım diye nedir bu gizem sebepsiz yani anlamadım gitti
Hayirlisi olsunYok pek değil iki villanın satış pazarlığıydı parada anlaşamadık ama görüşme iyiydi zor ulaştığım bir mal sahibiydi sürekli yurt dışında kaç güvenlikten kimlik bırakarak geçip adamı gördük
Emlakçıyım görüşme istediğim gibi geçmedi alıcı düşük fiyat söyleyince olmadıİnşallah iyi geçer canım ne iş yapıyorsun sen
Gorwlim inşallah yaza zayıf girelim olmayan trençkot um var ona girmek istiyorum:)
Bazen insanlar utanabiliyor alkolik olduğunu saklamak gibi başarısız oldugumuzu saklama isteği gibi. Isyerinde bir arkadasim da eskiden kiloymus şimdi 1 gr alacağım korkusuyla günde 500 kaloriden fazla yemiyor ve istahim yok diyor herkese ama kalorili hicbirsey yemez kilo almayim der hep. Bir arkadaşım eşini kaybetmekten korktuğu için hiç yemez... hepimizde farklı etki yapıyor ben de utanıyorum foto cektirmeye is yemeklerine gitmeye... herkes de bir etkisi oluyor sankiBanada çok anlamsız geldi bir arkadaşım benden bunu gizlese arkadaşım değil anca selam verdiğim biri olur herhalde samimiyetsiz bir durum gibi....
Çok iyi gitmişsin de akşam fazla kaçmış sanki nohut patlıcan tavuk birini seçseymiş :):)
Kolay gelsin epey yoğunsun maşallah
Gecmis olsun hic mr cektirdinmi boyun sirt bel gibi. Birde dizkapaga uygulanan igneli tedaviyi duydum. Bu bana uygun degil. Annem icin arastirmistim. Kisinin kendi kanini alip bazi islemlerden gecirip dizkapagina uyguluyorlar bunumu soruyorsun acaba 4 seans tekrarlaniyodu yanlis hatirlamiyorsam. Annemin problemi diz kapagi kemikleri asinmis icinde sivi kalmamis 15 yildir ugrasiyor. Kaplicalar iyi geliyor. Bana da diz agrim icin soguk uygulamami onermisti.Selamlar,sevgiler, güzel ve özel hanımlar
Ben de bu ara sık giremeyenlerdenim. Çok mesaj birikmiş,bir kaç sayfa geriye doğru okudum. İnşallah herkesler iyidir.
Benim yorgun koşturmacalarim devam ediyor. Geçen haftaki artimi gondermeye çalişiyorum. Zor gidecek gibi..Diyeti birakmadim çok minik kaçamaklarla devam ediyorum.
Haftada 3 gün yüzmeye başladim,yürüyüşlerimi tam düzene koyamadim ama çok istiyorum yürümeyi. Plates düşünüyorum,bir iki gün içınde onunda araştirmasini ve gorüşmesini yapacağim.
Biraz once okurken @YENA vebaharnaz
ın geçmeyen ağrilariyla ilgili mesajlarını okudum,çok geçmiş olsun kizlar,inşallah derdinizin dermanini bulur iyileşirsiniz. Benim de kol ve bacağimda geçmeyen ağri var. İki kere doktora gittim,ilaçlar kâr etmiyor. Hacamat yaptirdim,buz koydum,sıcak su torbasi koydum ıh geçmiyor. Bir de genel cerraha gorüneceğim,bakalim o ne diyecek, inş şifa buluruz. İnsanın neresi ağriyorsa cani orda oluyor,kafayı çok mesgul ediyor bu durum.. Bu konuda onerisi,tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim. Kuru iğne diye bir tedavi var,onu araştiriyorum,bilen ya da yaptıran var mı içinizde.
İşte boyle canlar,hayat devam ediyor.
Ben de yeni duydum geçmiş olsun benim de kilo alinca yuzustu yattigimda belim ağrıyor yan yatmak zorunda kaliyorum uykum da bozuluyor
Banada çok anlamsız geldi bir arkadaşım benden bunu gizlese arkadaşım değil anca selam verdiğim biri olur herhalde samimiyetsiz bir durum gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?