Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazmayı unutmusum en güzel kararı vermissin ona çok güzel örnek olacaksin inaniyorum sana süper annesin
Çok zorlanıyorum sanki kendi yediklerimi düzene sıkabilmişim gibii birde kızıma tam gün beslenmesini yanıma veriyorum. bugün A 101 den kurutulmuş elma almıştım onu koydum sevmedim bir daha verme dedi diğer paketi biraz önce ben yedim tadı gayet güzeldi ...

Buz rahatlatır nilüş dr dedi mi 20 dk lık buz uygula üzerine hem tedavi eder orayı hem ağrısını alır

Ben de zorlanıyorum ama en az 6 ay sonra alısacagiz daha sistemli olacak suan acemilik

Benim şu an Karnım da 8 delik izi var.
Süzgeçten halliceyim :)

Neden inanmıyorsun ki doğru olabilir
Hani çok yakinsiniz ya sana söyler en azından diye düşünüyorum .
Hiçte yalan konusan bir kız değildir ablası öyledir ama sır küpüdur kendisi hakkında, o sebep oldu bence etraf bilmesin boğazını tutamayıp op oldu demesinler diye eminim ,herkes bilse ne olur ki ayrıca şaşkınlar kime ne

Geçmiş olsun canım ya bazen oluyor öyle çok kiloluyken banada oluyordu yürüyüşü yarıda bıraktıriyordu bileğim yada bacagim tekrar o kilolara dönmemek dileğiyle

Kardeşim yaptırdı çok iyi geldi şükür boyun ve sırt için

Esimde yaptırdı hemde neler neler ona iyi gelmedi hiç birşey ozon tedavisi, kuru igne, 15 gün termal artı masajlı fizik tedavi, radyo frekanslı iğne, akapunktur, dahada aklıma gelmeyen birsuru şey hala çekiyor boyun ve baş ağrısı benimde kollarım ve bacaklarım zaman zaman çok ağrıyor eşimden bana fırsat gelmedi ağrı konusunda hergaf

Aynı fikirdeyim bencede sebep bu

Slmmm millet :))

Gündüz avukatta randevu vardi
Ordan cikinca eltimle konustum bize geleceklermis yemege gelin dedim
Önce alisverise gittik gelincede hemen mutfaga girdim
Görümcemlerde geldi

YENA yenacim birazdaha zayiflayim albüm yaparim o zaman gercek beni görebilirsin :))
sanada gecmis olsun cnm

Yarin bakalim tartilar neler diyecek
Ins.herkesin ki güzel olsun
Aminnnnnnn

Iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…