Ahh bu odemler mahvediyo bizimerhabalaar tartının yüzünüzü güldüreceği bir gün olsuuun
kilo bildirimim : 115.7
geçen haftada kilom bu rakamlardaydı herhaldehafta içi bayağı iyidim ama bu sabah kalktım yüzüklerim parmaklarıma oturmuş bende anlamadım başım fena ağrıyor
geçmiş olsun derinciğim zor hem çocuk hem kayınvalideHayırlı cumalar arkadaşlar
Cumartesi akşamı nisa ateşlendi bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum bugün daha iyi çok sukur...gözünün içine baktıkça hasta oluyor...Nisa hasta birde kayınvalide nin ayağı ağrıyor diye bizde kaldılar bu hafta çok yorgunum..
Kilom stres ve uykusuzluktan 124
Yani +1
hayır canım ne yanlışı benimle derdimi paylaşıyorsun çok saol canımArzuzuzuuu kötü olmuş canım çok üzülme adam seni kıskanıyor bastırmaya çalışıyor gibi anladım ...yanlışsam kusura bakma
Hemde ne zor canim kayinpederde var birde...iki çocuk büyüttüm birgün yardım etmedi çocuğum 5 aydır hasta yardıma gelmedi ama kendi rahatsızlanınca nasıl kalabiliyor..Ama hep idare eşimin hatirina cunki ben kendi ailemede baktigim için bişey diyemiyorumgeçmiş olsun derinciğim zor hem çocuk hem kayınvalide
Harikasın 70 ler gelmiş tebriklerHayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 80.3
Bugun 79.4
Fark 0.9
Yuzde 1.12
saol gülüm teşekkür ederim nasıl üzme bak gelen gitti olan bize oldu biz kaldık başbaşa konuşmuyoruz iyimi oldu beni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor kavgalı olalım ki rahat gezsin aramıyım onu Allaha havale ediyorum onu bişey demem ....Hayırlı cumalar herkese, hastalara acil şifalar dilerim ,derincim çok geçmiş olsun bu sene sende bayaa yoruldun geçen yıllarda benimde öyleydi Allah dermansız dert vermesin aminnn
Arzucum eşin çok ayıp etmiş erkekler bazen çok patavatsız olabiliyor üzme kendini
Kiloma gelince geçen haftayı hatirlamiyorum
Bu hafta 83.00
Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?