Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh bu odemler mahvediyo bizi ( bende de geceleri durum ayni zeytinyagli dolma parmaklarim etli dolmaya donuyo gece yine tansiyonunmu yuksek acaba canim.

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Cumartesi akşamı nisa ateşlendi bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum bugün daha iyi çok sukur...gözünün içine baktıkça hasta oluyor...Nisa hasta birde kayınvalide nin ayağı ağrıyor diye bizde kaldılar bu hafta çok yorgunum..
Kilom stres ve uykusuzluktan 124
Yani +1

geçmiş olsun derinciğim zor hem çocuk hem kayınvalide

selamünaleyküm arkadaşlar bu ara sık giremiyorum
biraz yoğunluğum var hasta olanlara ağrısı sızısı olanlara geçmiş olsun diyorum acil şifalar dilerim işi çok olana yoğunluğu olana kolaylıklar dilerim bebişlerle uğraşana sabır kuvvet dilerim beni sorarsanınız çok yoruluyorum misafir ufaklıklar biraz daha iyi ama hala burundan konuşuyorlar ne pis bir grip hala ilaçları devam ediyorum. enerjim düşük moralim iyi diil eşimlede biraz aramız açık misafirin yanında beni aşağladı çok zoruma gitti misafiri dün gitti ama ben konuşmuyorum neyse Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.

kilo bildirimim......

Merhabalar giremedim sağlık sorunları çıktı malesef...hastası olanlara geçmiş olsun acil şifalar..gelelim kilo bildirimine moralim iyi değildi çok dikkat edemedim sporda fazla yapamadım tansiyonum yükseliyormuş
Geçen hafta.........88.4
Bu hafta...............87.6
Fark......................0,8

Spor.....260 dk

geçmiş olsun derinciğim zor hem çocuk hem kayınvalide
Hemde ne zor canim kayinpederde var birde...iki çocuk büyüttüm birgün yardım etmedi çocuğum 5 aydır hasta yardıma gelmedi ama kendi rahatsızlanınca nasıl kalabiliyor..Ama hep idare eşimin hatirina cunki ben kendi ailemede baktigim için bişey diyemiyorum

Hayırlı cumalar herkese, hastalara acil şifalar dilerim ,derincim çok geçmiş olsun bu sene sende bayaa yoruldun geçen yıllarda benimde öyleydi Allah dermansız dert vermesin aminnn
Arzucum eşin çok ayıp etmiş erkekler bazen çok patavatsız olabiliyor üzme kendini
Kiloma gelince geçen haftayı hatirlamiyorum
Bu hafta 83.00
Bonus

saol gülüm teşekkür ederim nasıl üzme bak gelen gitti olan bize oldu biz kaldık başbaşa konuşmuyoruz iyimi oldu beni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor kavgalı olalım ki rahat gezsin aramıyım onu Allaha havale ediyorum onu bişey demem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…