Himmm anladım ama çok tehlikeli ne demek mantığa bak 5 çocuk dogurtup evde otur onu bekle işte ben buna kızıyorum o yüzden üçüncüyü yapmiycam benim kocada istediği kadar ısrar etsin umrum deil erkeklere bak sen ben hem evli çocuklu kalayım hem bekar hayatı yasiyayim ark. Takilayim sende deki artık bende kızlarla cikicam otur çocuklarına haftada iki gecede sen bak kendime doğurmadim de ben öyle diyorum vallasaol gülüm teşekkür ederim nasıl üzme bak gelen gitti olan bize oldu biz kaldık başbaşa konuşmuyoruz iyimi oldu beni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor kavgalı olalım ki rahat gezsin aramıyım onu Allaha havale ediyorum onu bişey demem ....
hasibecim yumurta tüketemiyormusun.?
afiyet olsun canım...
Sanki fazla hazır yiyecek mi olmuş ne... yediklerinin hepsini severim Oysaki
ben öyle bişe yapsam evi başıma yıkar benimHimmm anladım ama çok tehlikeli ne demek mantığa bak 5 çocuk dogurtup evde otur onu bekle işte ben buna kızıyorum o yüzden üçüncüyü yapmiycam benim kocada istediği kadar ısrar etsin umrum deil erkeklere bak sen ben hem evli çocuklu kalayım hem bekar hayatı yasiyayim ark. Takilayim sende deki artık bende kızlarla cikicam otur çocuklarına haftada iki gecede sen bak kendime doğurmadim de ben öyle diyorum valla
Uuu pek atarlı gördüm seni.erkekler kendileri ark fazlasyla vakit gecirirken eslerinin aynı seyi yapmasindan pek haz etmezler nedense.Himmm anladım ama çok tehlikeli ne demek mantığa bak 5 çocuk dogurtup evde otur onu bekle işte ben buna kızıyorum o yüzden üçüncüyü yapmiycam benim kocada istediği kadar ısrar etsin umrum deil erkeklere bak sen ben hem evli çocuklu kalayım hem bekar hayatı yasiyayim ark. Takilayim sende deki artık bende kızlarla cikicam otur çocuklarına haftada iki gecede sen bak kendime doğurmadim de ben öyle diyorum valla
Ne hoş, ne zarif, ne kadar yalın ve içten üslupla belirtilmiş ifadeler..
Sana sarılmak istiyorum :)
Sevgi ve merhamet çok önemli...
Yemek saatlerimiz aynı günde iki öğün tam karatay
Cepte taşı. .
Sen sık yemeye alışkınsın anladigim..
yanim da taşıyorum artik..
Benim de sağ ayak bileğim iyileşmiyor bir türlü . Geçen hafta Mr çekildi yine.
Şişiyor çünkü spordan sonra agrimayada başladı.
4 yıl önce falan burkmustum ayağımı hala onun getirisi var maalesef.
Doktor görünen hicbirsey yok. Lif yirtilmasindan dolayi olusan deformasyona bağlı ara ara ödem yapıyordur dedi..
Bandaj gibi bişey yazdı aldım medikalden çok sistiginde onu kullanicam hatta şu an ayağımda ..
Öyle işte :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Cumartesi akşamı nisa ateşlendi bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum bugün daha iyi çok sukur...gözünün içine baktıkça hasta oluyor...Nisa hasta birde kayınvalide nin ayağı ağrıyor diye bizde kaldılar bu hafta çok yorgunum..
Kilom stres ve uykusuzluktan 124
Yani +1
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 80.3
Bugun 79.4
Fark 0.9
Yuzde 1.12
Eki Görüntüle 2111978 selamünaleyküm arkadaşlar bu ara sık giremiyorum
biraz yoğunluğum var hasta olanlara ağrısı sızısı olanlara geçmiş olsun diyorum acil şifalar dilerim işi çok olana yoğunluğu olana kolaylıklar dilerim bebişlerle uğraşana sabır kuvvet dilerim beni sorarsanınız çok yoruluyorum misafir ufaklıklar biraz daha iyi ama hala burundan konuşuyorlar ne pis bir grip hala ilaçları devam ediyorum. enerjim düşük moralim iyi diil eşimlede biraz aramız açık misafirin yanında beni aşağladı çok zoruma gitti misafiri dün gitti ama ben konuşmuyorum neyse Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.
kilo bildirimim......
masallah yine cok güzel gitmis fulyacimGünaydın kızlar
Cuma 78.6
Bugün 77.6
Fark -1 kilo
güzelim önceki artiya takilmasana sen bu hafta verdigine bakHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar,
Yine bir yüzleşme günü geldi
Bu hafta artı kilo temizlemekle geçti.
Geçen hafta kilom: 103.3 kg
Bu hafta kilom: 102.6
Fark: 700gr
Gelen artı 1kg dı ben 700gramini gonderebildim malesef
Spor: 50dk yüzme+ 60 dk yürüme
Bonus
vayyyy süperrr eksiGünaydın hanımlar eksileriniz bol olsun inşallah
Geçen hafta 118.5
Bu hafta 115.6
Fark 2.9
Bonus Eki Görüntüle 2111876
olsun yinede 8 lere inmisin ya cnm bidaha yukari cikmaGunaydin
Hayirli cumalar
Kilom 89.800 neyseki 90 i gormedim sevincek bi rakam degil ama bu hafta yaptigim yanlisi biyorum.
Aksamlari zeytini cok tukettim
listeni tam uygulamaya calis cakilcim ilaveler yapma bakalim ne olacakGunaydin sekerlerim
Kilom 88 ups cok fena durum biliyorum gerci dietisyene gideli 2 gun oldu daha kilo veremedim bakalim 7 gunde neler olacak. Para verip kilo verememek cok sinir bozucu
Bonus nerelerdesin dun sesini duyamadim
cok güzel baslangic cnmHayırlı cumalar.hafta boyu artı olan kilom cok şükür bugun azck da olsa eksiye döndü.bir de.Bonus onceki haftadan basladm ditete 95 ile basladm .burada kilo bildirimi de yapmistm bunu aylk sonuca yanstsak olmaz mı?
Kilo bildirimi.93.300
cok gecmis olsun derincim üst üste gelmisHayırlı cumalar arkadaşlar
Cumartesi akşamı nisa ateşlendi bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum bugün daha iyi çok sukur...gözünün içine baktıkça hasta oluyor...Nisa hasta birde kayınvalide nin ayağı ağrıyor diye bizde kaldılar bu hafta çok yorgunum..
Kilom stres ve uykusuzluktan 124
Yani +1
arada herkesde oluyor cnm moralini bozmamaya calisEki Görüntüle 2111978 selamünaleyküm arkadaşlar bu ara sık giremiyorum
biraz yoğunluğum var hasta olanlara ağrısı sızısı olanlara geçmiş olsun diyorum acil şifalar dilerim işi çok olana yoğunluğu olana kolaylıklar dilerim bebişlerle uğraşana sabır kuvvet dilerim beni sorarsanınız çok yoruluyorum misafir ufaklıklar biraz daha iyi ama hala burundan konuşuyorlar ne pis bir grip hala ilaçları devam ediyorum. enerjim düşük moralim iyi diil eşimlede biraz aramız açık misafirin yanında beni aşağladı çok zoruma gitti misafiri dün gitti ama ben konuşmuyorum neyse Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.
kilo bildirimim......
tebrikler cnm gayet güzel eksiMerhabalar giremedim sağlık sorunları çıktı malesef...hastası olanlara geçmiş olsun acil şifalar..gelelim kilo bildirimine moralim iyi değildi çok dikkat edemedim sporda fazla yapamadım tansiyonum yükseliyormuş
Geçen hafta.........88.4
Bu hafta...............87.6
Fark......................0,8
Spor.....260 dk
tesekkür ederim cnm darisi yukari rakamlarda olan herkese ins.Harikasın 70 ler gelmiş tebrikler
cok tesekkpr ederim nisacimHayirli cumalar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.5
Fark - 600 gr
Spor 170 dk
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.YENA baharnaz benim de dizlerim problemli bağlar tümör kist bayagi bişiler var Allah daha beterinden saklasin.
Eeee yaş aldık olucak o kadar
syns Mefkurem çok sevindim sizin adınıza kendim kilo vermiş kadar mutlu oldum
Neyse kızlar ben namaz kılıyim da spora kaciiim
amin ins.cnmTebrikler mefkureeem80 leri bir daha görme insallah..
elifcim haftaya güzel bi eksi gelsin ve devam etsin
Ooo maşallah,sonuçlara bak,kiskandim sizi ama kötu niyetli degil.HAFTANIN 1.si _____ - 2,9 kg. _______ Syns
HAFTANIN 2.si ______ - 1 kg. _______ YENA
HAFTANIN 3.sü _____ - 0,9 kg. ___ mefkurem
Benimkide çıkmama izin vermiyor kendiside çıkmaktan vazgeciyorben öyle bişe yapsam evi başıma yıkar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?